Předkousávání jídla nebo mixování?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4009
19.9.14 13:16

Já to nedělám, protože jsem štítivá. Ani naopak po dítěti neolyzuji lžičku, nedojídám rozňahňané jídlo v talíři. Já si ale ani neukousnu od někoho jiného rohlíku, nebo nenapiju z cizí lahve atd. To bude asi o tomto. Jo a moc nemám ráda ani pusu na pusu :mrgreen: Nevadí mi to jen s dítětem nebo s vyčištěnými zuby. Jsem divná :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25221
19.9.14 13:19
@Fima píše:
@ronivera28 Do jabka jsem kousla. Ale švestky jsem řešila rukou. :nevim: :mrgreen:EDIT: Nebo si to vyřešilo dítě a kousek si uhryzlo předníma zubama. :mrgreen:

Přesně tak a já mám teda šikovný děti a případný přebytky, co nepokousaly (šlupky) úspěšně plivali :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
805
19.9.14 13:31

@Svistice Nemá zuby:-)) ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
805
19.9.14 13:36

@Fima Taky se bavím:-)

@mojmira No ohrožování je dost silné slovo ;) semtam jsem předkousala prvorozenému a div se světe on… PŘEŽIIIIIL :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
140244
19.9.14 13:45
@ronivera28 píše:
@Fima Taky se bavím:-)@mojmira No ohrožování je dost silné slovo ;) semtam jsem předkousala prvorozenému a div se světe on… PŘEŽIIIIIL :mrgreen:

jasně, že se nemusí nic stát, ale každé dítě je jiné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
805
19.9.14 13:45

No takže zhrnutí, koušu a předkousávám jen semtam, ale už ohrožuji dítě 8o, já jen chtěla vědět jestli to děláte, ale po stovkách přečtených diskusí na jiné téma, myslím všeobecně, jsem si jen potvrdila, že tady nemá cenu zakládat diskuse, protože vlastně zjistíte jak jste špatná matka a zabíjíte vlastní dítě :zed: :potlesk:.proto jsem zde nadhodila téma a hodně jsem o tom přemýšlela, které mě zajímalo, ale zjistila jsem jen že tak jak všude se najdou urýpané dámy vedle těch normálních:-))a to nikoho nechci urazit :mrgreen: prostě semtam pokoušu dítěti jídlo, no booože, ale taky to neznamená že někoho soudím a odsuzuji ty co to nedělají a nebo neocucají dudlík, vidličku, žičku apod.
Jinak nakonec chci poděkovat názorům které byli pro mně přínosné. Děkuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Krakatice88
19.9.14 13:48

Na tvém místě bych si s sebou na zahradu vzala malý nožík, kterým bych švestku zbavila slupky a do kousíčcích dávala do pusy dítěti. Švestka je měkká, podle mě předžvýkat nepotřebuje. Jablko bez slupky nakrájet na měsíčky a dát do ruky. Nemám bakteriofobii, klidně jím s dětmi dohromady jednou vidličkou nebo lžící, dávám jim pusinky a nenosím s sebou věčně desinfekci, když se nedejbože venku dotknou rukama chodníku. Nicméně předžvýkání mi není dvakrát po chuti - oboustranně. Nepředžvýkávám nic dítěti a když dítěti spadne z pusy do klína kousek banánu, taky to nestrkám do pusy. Spadený dudlík na zem jsem párkrát olízla, ale pak mi došlo, když to nedám do pusy dítěti, proč bych to měla strkat do pusy já. Ze země nic do pusy nestrkám, tak proč to dělat s dudlíkem že… Prostě - za mě se tvým dětem fakt nic nestane ;) Ale trochu nechutné to je, to musíš uznat :D Ber s sebou nožík a máš po starostech.

• Citovat
  • Upravit
33005
19.9.14 13:49

@ronivera28 Já myslím, že odpověď jsi ale z téhle diskuze dostala, ne? Většina to nedělá a příliš běžné to mezi matkama není. :nevim: Jestli jsi především čekala poplácání po ramení, tak je mi líto. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
682
19.9.14 13:50
@evill píše:
Já to nedělám, protože jsem štítivá. Ani naopak po dítěti neolyzuji lžičku, nedojídám rozňahňané jídlo v talíři. Já si ale ani neukousnu od někoho jiného rohlíku, nebo nenapiju z cizí lahve atd. To bude asi o tomto. Jo a moc nemám ráda ani pusu na pusu :mrgreen: Nevadí mi to jen s dítětem nebo s vyčištěnými zuby. Jsem divná :mrgreen:

Já to teda mám úplně stejně. A pusu si dám jen s přítelem a dítětem, jinak s nikym.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35029
19.9.14 13:51

Zkus to děcku nabídnout za 10-15 let, co ti poví.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1055
@ronivera28 píše:
No takže zhrnutí, koušu a předkousávám jen semtam, ale už ohrožuji dítě 8o, já jen chtěla vědět jestli to děláte, ale po stovkách přečtených diskusí na jiné téma, myslím všeobecně, jsem si jen potvrdila, že tady nemá cenu zakládat diskuse, protože vlastně zjistíte jak jste špatná matka a zabíjíte vlastní dítě :zed: :potlesk:.proto jsem zde nadhodila téma a hodně jsem o tom přemýšlela, které mě zajímalo, ale zjistila jsem jen že tak jak všude se najdou urýpané dámy vedle těch normálních:-))a to nikoho nechci urazit :mrgreen: prostě semtam pokoušu dítěti jídlo, no booože, ale taky to neznamená že někoho soudím a odsuzuji ty co to nedělají a nebo neocucají dudlík, vidličku, žičku apod.
Jinak nakonec chci poděkovat názorům které byli pro mně přínosné. Děkuji :)

Hele, tak zkus zítřejší nebo nedělní oběd nechat předkousat manželovi. Jen tak vyzkoušej, jaké to je. Třeba to ještě víc prohloubí váš vztah. Pak sem napiš, jaký to bylo, když jsi jedla tu kašovitou hmotu, co tvůj muž vyplivl. A neboj, přežiješ ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Krakatice88
@ronivera28 píše:
Jinak nakonec chci poděkovat názorům které byli pro mně přínosné. Děkuji :)

Hele, hned se nečerti a nesuď, kdo je normální a kdo ne. Každému přijde nechutné něco jiného, každý máme tu hranici někde jinde a ty jsi založila tuto diskuzi právě prot, aby ses zeptala, jak to kdo vidí, protože jsi se zatím s pochopením u svých kamarádek nesetkala. No a holky tady ti odpověděli. Nikdo na tebe neútočí. Ty řeči o zubním kazu apod. si neber osobně, psaly ti prostě to, co jim řekl zubař, nebo kdokoli jiný. Neurážej se, nikdo netvrdí, že jsi hrozná matka a kdesi cosi. Jen si to bereš moc osobně :)

• Citovat
  • Upravit
805
19.9.14 13:54

@Svistice No odpověd jsem dostala, s tou jsem spokojená:-))Plácat po rameni nepotřebuji ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
805
19.9.14 13:57

@Krakatice88 No to je nevýhoda diskuse, nejsem vůbec urážená, nebo naštvaná, bavím se tu.Jo a ta jedna kamarádka má jedno dítě a další neplánuje že stačí ;) a druhá nemá žádné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
805
19.9.14 13:58

@Zenyatta přečti si celou diskusi, netvrdím že koušu vše :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie