Předschválený úvěr v bance

7.8.18 00:16

Predschvaleny úvěr v bance

Ahoj nevíte někdo jestli mi dají úvěr v bance když mám predschvaleny limit na 200 000kc a když jsem na rodicaku? Na infolince mi řekli že RD berou jako příjem, a že do 150 000kc u předschvsleneho limitu nechtějí ani potvrzení o příjmu, že stačí op a jít na pobocku. Nevíte jakou mám reálnou šanci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Janli
7.8.18 00:25

Ano, dají. Pokud nemáš škraloup v registrech a na sebe nějakou velkou půjčku, tak by neměl být problém. Já mám na rodičáku takhle předschváleno 700tis :mrgreen: .

• Citovat
  • Upravit
7.8.18 00:33

@Janli
Mám u čs úvěr ale splácím ho normálně, nikdy zpoždění, takže záznam v registrech nemám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.8.18 00:55

Budou od vás chtít nejspis prohlášení o příjmu a je na vás jestli si troufnete do něj lhát o svých příjmech…

• Citovat
  • Upravit
Janli
7.8.18 05:10
@Anonymní píše:
Budou od vás chtít nejspis prohlášení o příjmu a je na vás jestli si troufnete do něj lhát o svých příjmech…

Nebudou

• Citovat
  • Upravit
7.8.18 06:26
@Anonymní píše:

RD mi chodí na jejich účet, vidí to tam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37131
7.8.18 06:56

Dají, já měla předschvaleno 200 000 na rodičovské, potřebovala jsem na auto tak sem si jenom zadala přes online bankovnictví žádost a do hodiny sem měla peníze na účtu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.8.18 07:01

@Kriss Tina a musela jsi něco dokládat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37131
7.8.18 07:02

@Kopretinka154 ne vůbec, mě veškeré příjmy chodí k nim na účet, dokonce sem tam v kolonce zaměstnání zaškrtla že jsem v domácnosti a dali mi ji v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.8.18 07:03

@Kriss Tina
A co to bylo za banku jestli se můžu zeptat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37131
7.8.18 07:17

@Kopretinka154 raifka, ale ja myslím že je to jedno pokud to máš předschválené tak už je téměř jistě že ti ji dají.. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.8.18 07:27

@Kriss Tina já to mám u KB, doufám že ano! :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.8.18 07:32

@Kriss Tina spíš že mám ještě u jiné banky úvěr již nějakou dobu ale splácím normálně vždy včas, žádný negativní záznam v registrech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.8.18 15:22
@Kopretinka154 píše:
@Kriss Tina já to mám u KB, doufám že ano! :*

Tak tam budou chtit cestne prohlaseni, jak jsem psala vyse jako anonym…

• Citovat
  • Upravit
53
7.8.18 21:07

Meli by ti to dat, ale je mozne ze pri predschvaleni neproverovali zda nemas tu dalsi pujcku…a mozna ti o to o fous zvednou urok :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty

Ikona - Zbyněk Vorel

Zbyněk Vorel