Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty
Zbyněk Vorel
Ahoj nevíte někdo jestli mi dají úvěr v bance když mám predschvaleny limit na 200 000kc a když jsem na rodicaku? Na infolince mi řekli že RD berou jako příjem, a že do 150 000kc u předschvsleneho limitu nechtějí ani potvrzení o příjmu, že stačí op a jít na pobocku. Nevíte jakou mám reálnou šanci?
Ano, dají. Pokud nemáš škraloup v registrech a na sebe nějakou velkou půjčku, tak by neměl být problém. Já mám na rodičáku takhle předschváleno 700tis
.
@Janli
Mám u čs úvěr ale splácím ho normálně, nikdy zpoždění, takže záznam v registrech nemám.
Budou od vás chtít nejspis prohlášení o příjmu a je na vás jestli si troufnete do něj lhát o svých příjmech…
@Anonymní píše:
Budou od vás chtít nejspis prohlášení o příjmu a je na vás jestli si troufnete do něj lhát o svých příjmech…
Nebudou
@Anonymní píše:
RD mi chodí na jejich účet, vidí to tam
Dají, já měla předschvaleno 200 000 na rodičovské, potřebovala jsem na auto tak sem si jenom zadala přes online bankovnictví žádost a do hodiny sem měla peníze na účtu.
@Kopretinka154 ne vůbec, mě veškeré příjmy chodí k nim na účet, dokonce sem tam v kolonce zaměstnání zaškrtla že jsem v domácnosti a dali mi ji v pohodě.
@Kopretinka154 raifka, ale ja myslím že je to jedno pokud to máš předschválené tak už je téměř jistě že ti ji dají.. ![]()
@Kriss Tina spíš že mám ještě u jiné banky úvěr již nějakou dobu ale splácím normálně vždy včas, žádný negativní záznam v registrech.
@Kopretinka154 píše:
@Kriss Tina já to mám u KB, doufám že ano!
Tak tam budou chtit cestne prohlaseni, jak jsem psala vyse jako anonym…
Meli by ti to dat, ale je mozne ze pri predschvaleni neproverovali zda nemas tu dalsi pujcku…a mozna ti o to o fous zvednou urok ![]()