Předškolák spí u rodičů

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9659
9.6.15 20:24

@Netopirek naše děti to také dlouho dělaly. Vůbec bych to neřešila, pokud ti to nevadí ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6945
9.6.15 20:26

@Netopirek no ono ani ta postýlka nepomáhá vedle postele (malé 5 let je), takže já jsem se odstěhovala pryč, manžel spí s s malou, chybí nám naše přitulení, pomazlení, takže když se chceme pomazlit tak na gauči :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
9.6.15 20:40

Mne to prijde hezky :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10351
9.6.15 20:44

Máš to tak, jak sis to zařídila. Pokud se ti to líbí, nechej to tak, pokud ti to nevyhovuje, změň to :nevim: Mně by to nevadilo do té doby, než by dítě bylo závislé na spaní u mě a jinak to nedokázalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
9.6.15 20:53

Spím s 5letým, 3 letým, a s mimninem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Makikki
9.6.15 20:55

@slavuska1 A kde spí manžel? :)

Jinak já vám tak závidim, moje dítě je totálně nemazlící, když jí dám vedle sebe, kope do mě a jen se převaluje, když usínám, začne mi dloubat do očí a říká mami tytyty, nespikej. :) ( 2 roky )

• Citovat
  • Upravit
2926
9.6.15 20:58

Máme také velkou postel a je velmi vzácné, když k ránu nikdo nepřijde. Děti mám už velké, šest a osm let a chodí obě :-) Nám to nevadí, máme tedy pravidlo, že každý usíná ve své posteli, v noci se pak různě přesouváme. Když přijdou děti obě, jdu do pokojíčku, protože je toho na mě v posteli už moc 8), ale jinak nám to nevadí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
394
9.6.15 20:58

Dětem je 8, 4 a 4.Všichni spí spolu v pokojíčku. V posteli se mnou spí jen ten, co je nemocný. Oni jsou nadšený, já je zase nemusím chodit v noci kontrolovat do pokojíčku a i si to jednou za čas užiju, že jsou tam se mnou.Ale vždy tatínka odsuneme na gauč. Pokud jsme tam totiž všichni tři, tak jsem ráno vyřízená, děti mění polohu snad každou minutu. Denně bych to nedala, potřebuji svůj prostor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
9.6.15 21:01

Taky spím s tříletým a miminem (už teda skoro ročním).. oba se v noci různě přesunují po posteli, takže když jdu na kutě já, jenom je přesunu každého na jinou stranu, aby se nepokopali navzájem.. vždyť je to hezký, až nás v pubertě pošlou do pr.dele, budeme ještě s láskou vzpomínat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4215
9.6.15 21:01

Moje 2,5 leťačka usíná u sebe v postýlce, kterou má hned vedle naší postele bez postranice a ráno když se vzbudí (kolem šesté, sedmé hodiny) si přeleze k nám a ještě na hoďku, dvě usne. Pak už řve, že chce snídani, nebo si jde pustit televizi do obýváku :lol: Ale čekáme na novou postel, pro ni, tak jsem zvědavá, jak to bude :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ncc1701
9.6.15 21:15

Oba mám u sebe v posteli. Spí se mi tak líp.

• Citovat
  • Upravit
10482
9.6.15 21:20

Mít větší postel, spali by s námi oba.. Starší (7.5) o víkendu chodí ráno pomazlit se.. A mladší (4.5)chodí v noci, kolem 2-4.00 hodiny..
Starší s námi spal do 3let do narození mladšího.

Když má manžel noční, spí se mnou oba…

Někdy je to na obtíž ale na druhou stranu vím, že do 15 tam nebudou :mrgreen: tak se snažím si to užít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7139
9.6.15 21:29

Mladší dcerka s náma spí pořád a občas dojde i starší, s nimi spím líp než bez nich :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
9.6.15 21:33

@Netopirek @Netopirek spala u nás dcera, občas. Když se narodil syn, chtěla být jen u nás. ležela jsem mezi ní a miminem a dobrý. Ted už s náma spí jen syn. Už si to teda moc neužíváme, leze po mně a roztahuje se, tak už se mu dělá velká postel ;) Zkusím ho tam dát, ale kdyby s tím měl mít problém, tak hoklt bude ještě u nás.
Nevadí mi to a jak už zde bylo psáno - bude mi to určitě chybět. I když ted to noční lezení je děs :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30314
9.6.15 21:45

@Netopirek malému jsou 3 roky a taky chodí k nám. Narození mimča jsem vyřešila tak. že už v těhotenství jsem ho učila, že musí spát na jedné straně, na druhé bylo břicho a poté mimčo.
Pak chtěl mimi k sobě do pokojíčku a už celkem často vydrží spát spolu v pokojíčku až do rána. A když ne a přijde, tak přišel.
Já jsem taky chodila dlouho spát k našim a taky mě to s věkem přešlo. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí