Představa o dokonalé ženě

Anonymní
31.7.20 09:40

Představa o dokonalé ženě

Ahoj. Setkali jste se s nějakým mužem, který žil v domnění, že určite existuje nějaká dokonalá žena. Popřípadě jak to s ním šlo dál? Já s jedním takovým žiju. Pro život jsem prý dobrá, v posteli nemám ty stejné choutky, tudíž už nejsem ta dokonalá žena. Představuje si ji tak, že bude doma, on přijde z práce a bude navařeno ( to je tak i teď). Bude se o něj maximálně starat. Od mužů se bude držet na kilometry daleko ale jemu ženy povolovat bude. Bude stále zábavná, pořád něco vymýšlet. Samozřejmě krásná od hlavy až k patě. Jednoduše dokonalá žena podle něj. V sexu ji bude bavit vše co vymyslí a bude to chtít pořád. Upřímně v tomhle je dost náročný a vím jen o mužích, kteří mají podobné choutky, ale ženu jsem žádnou takovou nepotkala. (Příliš to nechci rozvádět) cokoliv řekne tak bude hned pro, bude se na něj celý den usmívat jak sluníčko atd atd. Má snad neskutečně silné růžové brýle. Každý má nějaké chyby a nikdy to není dokonalé. On se pak na mě dívá skr prsty, když mi zrovna u sexu není příjemné to, co on zkusí. Nebo když se nedejbože neusmívám celý den. Takovému člověku ale nevysvětlíte, že takto to v realitě nefunguje. I když se rozejdeme, co s ním bude dál? Uvědomí si, že byl zaslepeny jen svou představou? Stále se snažím, aby pochopil realitu. Že i tak se dost snažím, ale ta,,dokonalá,, žena nikdy nebudu. Je mi takových lidí spíš líto. Vzpamatují se nebo nakonec umřou sami?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
407
31.7.20 09:44

Já si myslím, že v jeho hlavě tahle představa bude už navždycky… a i když si najde nějakou ženu, tak to pro něj bude spíš kompromis, než to, co doopravdy hledal a že vždycky bude mít pocit, že existuje nějaká lepší… ale těžko říct

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27766
31.7.20 09:44

A proč s ním jsi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Altavista
31.7.20 09:46

A zrovna ty choutky by mě zajímaly :)

Ne, takový typ se neprobudí a ty, ztrácíš čas s někým, kdo neumí ocenit jaká jsi. To musí bolet

• Citovat
  • Upravit
mývalova žena
31.7.20 09:46

A Tvoje vlastní sebehodnota je kde???

Je 21. století, jestli sis nevšimla.

• Citovat
  • Upravit
12713
31.7.20 09:47
@Anonymní píše:
Ahoj. Setkali jste se s nějakým mužem, který žil v domnění, že určite existuje nějaká dokonalá žena. Popřípadě jak to s ním šlo dál? Já s jedním takovým žiju. Pro život jsem prý dobrá, v posteli nemám ty stejné choutky, tudíž už nejsem ta dokonalá žena. Představuje si ji tak, že bude doma, on přijde z práce a bude navařeno ( to je tak i teď). Bude se o něj maximálně starat. Od mužů se bude držet na kilometry daleko ale jemu ženy povolovat bude. Bude stále zábavná, pořád něco vymýšlet. Samozřejmě krásná od hlavy až k patě. Jednoduše dokonalá žena podle něj. V sexu ji bude bavit vše co vymyslí a bude to chtít pořád. Upřímně v tomhle je dost náročný a vím jen o mužích, kteří mají podobné choutky, ale ženu jsem žádnou takovou nepotkala. (Příliš to nechci rozvádět) cokoliv řekne tak bude hned pro, bude se na něj celý den usmívat jak sluníčko atd atd. Má snad neskutečně silné růžové brýle. Každý má nějaké chyby a nikdy to není dokonalé. On se pak na mě dívá skr prsty, když mi zrovna u sexu není příjemné to, co on zkusí. Nebo když se nedejbože neusmívám celý den. Takovému člověku ale nevysvětlíte, že takto to v realitě nefunguje. I když se rozejdeme, co s ním bude dál? Uvědomí si, že byl zaslepeny jen svou představou? Stále se snažím, aby pochopil realitu. Že i tak se dost snažím, ale ta,,dokonalá,, žena nikdy nebudu. Je mi takových lidí spíš líto. Vzpamatují se nebo nakonec umřou sami?

To mas doma muslima? Boze co je to za pito.ce, lituji te..jako ze budes jako robotka obstaravat full servis, culit se jak te dostava a jeste dostavat cocku kdyz chces byt s kamarady 8o 8o 8o jedine ze by jsi doma mela B. Pitta..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
31.7.20 09:47

Co s nimi bude nevím, nikdy jsem takového omezence nepotkala. Zato znám fůru těch, co takhle popisují své partnerky, jaký jsou hvězdy dokonalý a pak když to člověk vidí :lol: :lol: nevidím jediný důvod s někým takovým zůstávat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10680
31.7.20 09:48

A on vydělává kolik? :mrgreen: :P

Ne, jinak už jsem pár podobnejch typů kolem sebe viděla, třeba mají krásnou ženskou, děcka, vše ok, ale oni pořád vrčí, nakonec si najdou nějakou semetriku, vzhledově nic moc, ale je to asi úhel pohledu, takovej chlap asi potřebuje nějakou, co ho srovná do latě :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.7.20 09:53

Neříkám, že tohle já vše dodržuju. Kamarády mám se kterými se kdykoliv ráda uvidím. Jen doma rozhodně nesedím a u sexu si reknu, co mi dobře nedělá. On to tak nějak dokáže ukousnout. Ale taky mi dokáže říct, jaká by ta dokonalá žena měla být. Já už to asi tak nehrotim, proto s ním pořád jsem :lol:. Dokáže to být i pozorný a milý člověk. A ta možnost rozchodu je tu vždy. Spíš mě právě napadá ta myšlenka, co s takovými lidmi potom je… Zda dokáží prozrit nebo už jsou ztraceni.

• Citovat
  • Upravit
Pet32
31.7.20 09:54

Proč s takovým mrháš čas? Dokonalost neexistuje, leda by těch žen měl více a každá by splňovala jednu věc. Když je nesoulad v sexu, bude mu to stačit nebo bude hledat jinde?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
31.7.20 09:54
@Tarinka píše:
A on vydělává kolik? :mrgreen: :PNe, jinak už jsem pár podobnejch typů kolem sebe viděla, třeba mají krásnou ženskou, děcka, vše ok, ale oni pořád vrčí, nakonec si najdou nějakou semetriku, vzhledově nic moc, ale je to asi úhel pohledu, takovej chlap asi potřebuje nějakou, co ho srovná do latě :nevim:

To mě taky napadlo. Zda nebýt spíš opak. A o to spíš se trochu územní.

• Citovat
  • Upravit
22867
31.7.20 09:55

Tak tohle mi pripomelo ten film Stepfordske panicky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3533
31.7.20 09:56

Stále se snažím, aby pochopil realitu. Že i tak se dost snažím, ale ta,,dokonalá,, žena nikdy nebudu. Je mi takových lidí spíš líto. Vzpamatují se nebo nakonec umřou sami?

Matka Tereza. :-)
Hele, kdybys náhodou o něj přišla a chybělo by ti to brblání nad tím, jak nejsi dokonalá, tak se klidně obrať na mě. Za ten full servis se obětuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Altavista
31.7.20 09:57
@Anonymní píše:

A nebo jen sebevědomí, zlato a proč jsi teda se mnou? Buď jsi se mnou a pak jsem já tvá královna a nebo jdi. Takto bych si po sebevědomí šlapat nenechala. Mě nezajímá jaká je dokonalá žena. :nevim: Já jsem já.

• Citovat
  • Upravit
10680
31.7.20 09:59
@Anonymní píše:

Jenomže ona už ta proměna z normální ženská na sekernici neprojde, to by jsi taková musela být od začátku :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí