Představa o dokonalé ženě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5752
4.8.20 13:17
@Drako31 píše:
Jako pleteš se. Myslíš, když nemám auto a řidičák, tak autům nerozumím? :D :D To mě ani neznáš :mrgreen:.
Tady máte přepis, jaký má názor na to, že nemám auto. Doufám, že to už pochopíte :roll: :
„Nevadilo, jelikož většinou řídím já. Tohle není životně důležitá věc :roll:. Já řídím ráda, tohle mě fakt netankuje, že někdo nemá řidičák a je to jeho věc. Hele, je to každého věc, proč si ho neudělá.“ Aspoň má někdo pochopení :hug:.

Tak je hezký, že to takhle napsala. Takže v autě teda problém nebyl, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1336
4.8.20 13:17
@akavi píše:
Kluci, můžete zkusit zalovit v Klubu českých turistů. Tam choděj většinou rádi. Akorát teda věkovej průměr někdy nic moc.

Akavi, ale ja zeny lovit nechci. Ja se chci dat zase dopohody a byt spokojeny a sobestacny sam.. Pak prilezaji autimaticky. Ale neboj skupiny pro cestovani singles mam omrkle a az prijde cas tak to pujde :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
4.8.20 13:21
@akavi píše:
Tak je hezký, že to takhle napsala. Takže v autě teda problém nebyl, ne?

Ne, problém v tom není. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5752
4.8.20 13:22
@MayhemDevil píše:
Akavi, ale ja zeny lovit nechci. Ja se chci dat zase dopohody a byt spokojeny a sobestacny sam.. Pak prilezaji autimaticky. Ale neboj skupiny pro cestovani singles mam omrkle a az prijde cas tak to pujde :D

Určitě jo. :kytka:

To je přesně stav, kterého chci za pár let dosáhnout i já :-D A ani neočekávám, že někdo bude přilézat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4785
4.8.20 13:23

@Drako31 Tak ono na to prostě dojde dost rychle, protože holka tak nějak očekává, že jí budeš nadbíhat, starat se, a k tomu i pro většinu patří, že jí třeba vyzvedneš doma/někde, než na ten výlet pojedete :D A ne že si řeknete - pojedeme na výlet? Ok, ale řídíš Ty, nebo jedeme busem s pěti přestupama a na 20 km vzdáleném místě budeme za 2 hodiny. Pokud jste s tou holčinou byli od sebe 35 km, už to může být dost problém se za sebou vzájemně dostávat, furt řešit, jestli něco jede, případně prostě ona za Tebou - je ten vztah pak hned od začátku hrozně nevyvážený. Plus pro 80% holek je prostě auto i vizitka společenskýho postavení. Nemít auto a nemít na něj vůbec ani peníze Tě prostě řadí pro většinu lidí někam na spodek společenskýho žebříčku.
Jo, znám holku, která svýho kluka vozí jak Daisy furt, ale asi jen jednu jedinou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20916
4.8.20 13:35
@MayhemDevil píše:
Podle popisu je to kkt/normalni zenska :lol:

Takéto urážky/vulgarizmy sú proti pravidlám webu, prosím nabudúce sa im vyhnite.

S pozdravom,
Kristína :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1336
4.8.20 13:37
@admin píše:
Takéto urážky/vulgarizmy sú proti pravidlám webu, prosím nabudúce sa im vyhnite.S pozdravom,
Kristína :kytka:

Ta kratsi a jasnejsi urazka byla smazana.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1336
4.8.20 13:38
@akavi píše:
Určitě jo. :kytka:To je přesně stav, kterého chci za pár let dosáhnout i já :-D A ani neočekávám, že někdo bude přilézat.

Budou padat z nebe :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5752
4.8.20 13:40
@MayhemDevil píše:
Budou padat z nebe :lol:

Teď jsem četla, jak nějakej sebevrah spadnul při seskoku z budovy na ženu s kočárkem a zabil ji. Tak doufám, že nebudou :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
4.8.20 13:42
@Freeandwild píše:
@Drako31 Tak ono na to prostě dojde dost rychle, protože holka tak nějak očekává, že jí budeš nadbíhat, starat se, a k tomu i pro většinu patří, že jí třeba vyzvedneš doma/někde, než na ten výlet pojedete :D

Já s tím nemám problém, nadbíhám, starám se, moc mi na ní záleží a ona to dobře ví. Do hodiny mohu být u ní, žádný problém :D.

Nemít auto, jsem pro společnost nula a tak si říkám, kdybych byl raději komunista/udavač, měl bych více šanci u žen? :mrgreen: :mrgreen: Pochybuji :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5752
4.8.20 13:43
@Drako31 píše:
Já s tím nemám problém, nadbíhám, starám se, moc mi na ní záleží a ona to dobře ví. Do hodiny mohu být u ní, žádný problém :D.Nemít auto, jsem pro společnost nula a tak si říkám, kdybych byl raději komunista/udavač, měl bych více šanci u žen? :mrgreen: :mrgreen: Pochybuji :D :D

Ale vždyť jsi psal, že u té poslední auto problém nebyl. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1336
4.8.20 13:45
@akavi píše:
Teď jsem četla, jak nějakej sebevrah spadnul při seskoku z budovy na ženu s kočárkem a zabil ji. Tak doufám, že nebudou :lol:

Jo to je smutny :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
4.8.20 13:53
@akavi píše:
Ale vždyť jsi psal, že u té poslední auto problém nebyl. :nevim:

Problém s autem nemá a toho si moc vážím, ale nějak se zasekla, když jsme si povídali o jejím psovi, který má problém se něco naučit, hodinu jsme se o tom bavili a pak jsem se zeptal, jestli má psa od štěněte a odteď mě ignoruje. Nechápu proč, ptal jsem se na to ráno, v čem je problém, bez odpovědi. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
4.8.20 14:05
@akavi píše:
Kluci, můžete zkusit zalovit v Klubu českých turistů. Tam choděj většinou rádi. Akorát teda věkovej průměr někdy nic moc.

Jeeej :kytka: :kytka: takových jsem poznal až až, myslím mladé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
915
4.8.20 14:06

Tak zkus zajít mezi běhny, tam jsou na mini závodech mladší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie