Představa o dokonalé ženě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
59
4.8.20 14:08
@spinkánek píše:
Tak zkus zajít mezi běhny, tam jsou na mini závodech mladší

Dík, ale není třeba :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1336
4.8.20 15:01
@Drako31 píše:
Dík, ale není třeba :mrgreen: :mrgreen:

Hlavne buchte vzdycky kdyz dojde auta rekni, ze s ni kdykoliv pojedes natankovat. Spousta zen ridi rada, jen maji proste problemy se vzdalenostmi a levou/pravou. Tak at se netrapi jako tahle chudinka co si musela natankovat sama, protoze odmitla rano podrzet :mrgreen:

https://www.facebook.com/…62522913803/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
87
8.8.20 23:11
@Anonymní píše:
Ahoj. Setkali jste se s nějakým mužem, který žil v domnění, že určite existuje nějaká dokonalá žena. Popřípadě jak to s ním šlo dál? Já s jedním takovým žiju. Pro život jsem prý dobrá, v posteli nemám ty stejné choutky, tudíž už nejsem ta dokonalá žena. Představuje si ji tak, že bude doma, on přijde z práce a bude navařeno ( to je tak i teď). Bude se o něj maximálně starat. Od mužů se bude držet na kilometry daleko ale jemu ženy povolovat bude. Bude stále zábavná, pořád něco vymýšlet. Samozřejmě krásná od hlavy až k patě. Jednoduše dokonalá žena podle něj. V sexu ji bude bavit vše co vymyslí a bude to chtít pořád. Upřímně v tomhle je dost náročný a vím jen o mužích, kteří mají podobné choutky, ale ženu jsem žádnou takovou nepotkala. (Příliš to nechci rozvádět) cokoliv řekne tak bude hned pro, bude se na něj celý den usmívat jak sluníčko atd atd. Má snad neskutečně silné růžové brýle. Každý má nějaké chyby a nikdy to není dokonalé. On se pak na mě dívá skr prsty, když mi zrovna u sexu není příjemné to, co on zkusí. Nebo když se nedejbože neusmívám celý den. Takovému člověku ale nevysvětlíte, že takto to v realitě nefunguje. I když se rozejdeme, co s ním bude dál? Uvědomí si, že byl zaslepeny jen svou představou? Stále se snažím, aby pochopil realitu. Že i tak se dost snažím, ale ta,,dokonalá,, žena nikdy nebudu. Je mi takových lidí spíš líto. Vzpamatují se nebo nakonec umřou sami?

Nechci být na tebe ošklivá, ale z toho co píšeš, on ve skutečnosti nehledá dokonalou ženu. Jen jinou, než jsi ty. To co popisuješ je jen jiné vyjádření toho, že ty pro něj nejsi dost dobrá. Možná pro něj nebude dost dobrá ani ta další, ale proč ti na tom záleží??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
782
9.8.20 19:35
@Drako31 píše:
Já Tě chápu a určitě jezdíš autem a bez auta by sis to neuměla představit, protože jsi na to už zvyklá. Pro sebe bych si auto nepořizoval, ale pro budoucí rodinu ano, jen za předpokladu, pokud by chtěla sama. Nemám problém si udělat potom řidičák, řídit umím, měl jsem kdysi i papíry na VZV a jezdil jsem s diesel v pohodě po komunikaci v naši firmě. Tady jde o to, že tam, kde pracuji, jsem od ukončení školy docházel pěšky 20 minut), takže auto nebylo zapotřebí, ale v listopadu jsem se přestěhoval do jiného města (9 km) a dojíždím autobusem. Tam kde teď bydlím, mám porodnici 200 m :)…Veškerý problém při seznamování spočívá v tom, že ve většině případů slečny řeší hlavně auto a když ho nemám tak to hned ukonči. Ale kdybych měl jen ten řidičák a ne auto, tak to vyjde na stejno. Jenže teď na auto nemám peníze, jo měl jsem, ale musel jsem je investovat do bydlení. Slečny nemají trochu pochopení a tolerance, vysvětlil jsem i to, pokud bychom byli spolu a začali budovat rodinu, tak ten řidičák si udělám, nepomohlo to.
Pár dní zpátky jsem se seznámil s jednou slečnou, která má auto, miluje auta, ráda jezdí, probírali jsme proč nemám auto a vůbec ji to nevadí, za to jsem byl rád, že má pochopení. Včera jsem zjistil, že se s někým seznámila a začala mě úplně ignorovat, zprávy se přečte, neodpoví a to tím konči. Takže s ním nemohu už počítat, i když jsme toho měli hodně společného… Pokud to není auto, tak je za tím jiný chlap :zed: Dokonalý/á muž či žena není, každý má mouchy, ale někdo to nepochopí. :think:

Drahý, Váš veškerý problém v seznamování nespočívá v tom, že nemáte auto, ale v tom, že se pokoušíte o zcela nevhodné slečny (pro Vás).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
9.8.20 21:23
@šupsem šuptam píše:
Drahý, Váš veškerý problém v seznamování nespočívá v tom, že nemáte auto, ale v tom, že se pokoušíte o zcela nevhodné slečny (pro Vás).

Kéž by to byla pravda :mrgreen: :mrgreen:. Nikdy mě nenapadlo jako Vás, že bych měl zájem o nevhodné slečny :mrgreen: :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7006
9.8.20 21:33
@Drako31 píše:
Kéž by to byla pravda :mrgreen: :mrgreen:. Nikdy mě nenapadlo jako Vás, že bych měl zájem o nevhodné slečny :mrgreen: :mrgreen:.

Jestli jim vadí, že nemáš auto, tak pro tebe asi nevhodné jsou. Možná bys měl hledat nějakou přírodní ženu nebo trempířku, tam by to problém být nemusel. Nebo nějakou hodně samostatnou ženu, která pokud chce auto, tak si ho koupí sama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
9.8.20 21:45
@Kubula.K píše:
Jestli jim vadí, že nemáš auto, tak pro tebe asi nevhodné jsou. Možná bys měl hledat nějakou přírodní ženu nebo trempířku, tam by to problém být nemusel. Nebo nějakou hodně samostatnou ženu, která pokud chce auto, tak si ho koupí sama.

Tys to nepochopil :think: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7006
9.8.20 21:48
@Drako31 píše:
Tys to nepochopil :think: :roll:

Co? (A jsem ženská.)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
9.8.20 22:08
@Kubula.K píše:
Co? (A jsem ženská.)

Omlouvám se Ti :kytka:, „nepochopila“…

To není jediný důvod, proč to nevyjde. Většinou dokonalý muž pro ženy musí mít auto, pít aspoň alkohol, mít VŠ, bydlet méně než 10 km, mít dokonalou práce s platem nad 30tis. a nemít zájem o děti :mrgreen: :mrgreen:. Já nesplňuji ani jedno a takových slečen jsem poznal hodně, to byly šikovné a rozumné slečny, co si kladly takové podmínky :mrgreen:. Už to neřeším, nic nehledám a mám klid :dance:.

Taková otázka. Vadilo Ti, kdybys poznala někoho a on by neměl auto? Asi jo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7006
10.8.20 04:37
@Drako31 píše:
Taková otázka. Vadilo Ti, kdybys poznala někoho a on by neměl auto? Asi jo :mrgreen:

Dneska, kdy mi táhne na 50, bych zkoumala, proč ho nemá, protože už jsem zajetá v životním stylu, ke kterému je auto potřeba. Já auto mám, takže svoje věci si objezdim sama, ale nevím, jestli by se mi chtělo dělat to i pro dalšího člověka. Ale taky je možné, že by to nepotřeboval a vůbec by to nebylo téma. Takže pro mě určitě neplatí nemá auto = vztah nepadá v úvahu.

Jinak manžela jsem poznala bez auta (na obou stranách) a žádné jsme neměli ještě spoustu let. První auto jsme si pořídili, teprve když se nám narodilo druhé dítě, tj. asi po 10 letech společného života. Do té doby jsme jezdili vlakem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.8.20 06:30

To, co jsem potřebovala jsem vždy měla ( bydlení, auto, vzdělání apod.), abych nemusela výběr partnera podřizovat tomu, že očekávám, že mi to dotáhne muž, protože já to nemám. No a taky to nebylo moc dobře. Moc schopná a moc samostatná :mrgreen:. Není to jednoduché.

• Citovat
  • Upravit
1310
10.8.20 16:57

K úvodní otazce: ano, znam, je to debil. Zenska musi byt na 200 % dokonalá. On ocekává vic, nez muze sam nabidnout. Z techhle myslim byvaji vecni hledaci, nespokojeni, osameli, presvedceni o sve dokonalosti, zadna si jejich vysost nezaslouzi. :poblion: Ruce pryc od narcisu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí