Návrat k bývalému po mnoha letech. Zkušenosti?

Anonymní
30.7.20 23:00

Návrat k bývalému po mnoha letech.. Zkušenosti ????

Ahojky, najde se tu někdo, kdo se po „mnoha“ letech vrátil ke své(mu) bývalé(mu)..? Jsem již nějakou dobu sama, s bývalým přítelem máme syna, vztahy fungují i po rozchodu. Po celé ty roky, co jsme spolu byli, jsem byla v kontaktu i s prvním přítelem, kontakt byl minimální (přání k narozeninám, Vánocům) rozešli jsme se po 4 letech velmi mladí, ale vztah sám o sobě byl skvělý.. Jen tam bylo to „mládí“ :) s druhým přítelem a taťkou syna jsme spolu byly přes 10 let, ale povahové jsme se k sobě úplně nehodili.. Což se začalo projevovat asi po 7 letech vztahu, kdy opadla zamilovanost a alespoň za mě, v téhle fázi, má nastoupit to partnerské přátelství.. U nás to bohužel moc neklaplo, tak jsme to ukončili a fungujeme jako rodiče podle mě velmi dobře.. Ale teď po cca 12 letech jsem se sešla s prvním ex.. No a prostě mi bylo strašně moc fajn. Žádný vztah z toho ještě není, jen mě zajímalo, zda jste se třeba taky dali dohromady s ex, ale ne takový ten návrat po měsíci ???? mám takovou teorii, že je vždy důležité se podívat zpětně na důvody rozchodu, pokud si lidé nerozuměli v sexu, v povahach, hádali se, nadávali se.. A spoustu dalšího, myslím, že se to časem opakuje znovu.. Ale já vždy na ten první vztah vzpomínala velmi hezky, chovali jsme se k sobě skvěle a prostě se rozešli, protože jsme byli svoji první.. Budu ráda za Vaše zkušenosti a snad budou vesměs se šťastným koncem ???? :srdce:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9117
30.7.20 23:02

Tak zrovna ve vašem případě moc nevidím důvod, proč to nezkusit ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.7.20 23:13
@Serpentini píše:
Tak zrovna ve vašem případě moc nevidím důvod, proč to nezkusit ;)
:srdce: :hug:
  • Citovat
  • Upravit
10461
31.7.20 00:06

Máme takový případ v rodině. Rozešli se mladí, bohužel ani nevím proč, on se oženil, ona vdala, oba měli děti. Oba se rozvedli, když byly jejich deti v puberte a dali se spolu dohromady. Jsou teď spolu skoro 20 let.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.7.20 00:22

Nemám zkušenost přímo s „ex“, ale s kamarádem. Nejdříve jsem ho nesnášela (do teď nevím proč), pak jsme k sobě jako kamarádi našli cestu a stali jsme se těmi nejlepšími s tím, že jsme k sobě měli citově blízko. Občas jsme se chytili za ruku, posadil si mě na klín… až z toho vyvrcholilo přátelství s benefity. A já se zamilovala. On mi city opětoval, ale vztah nechtěl. Do toho se kolem mě začal motat někdo jiný a já svolila ke vztahu s tím druhým. Kamarádství jsem přerušila jen s benefity, jinak trval nadále. Vztah s tím druhým byl krátký a prvnímu, komu jsem se šla vyplakat byl právě tenhle kamarád. A zas jsme se vodili za ruce až to zase skončilo u kamarádství s benefity, které se nakonec změnilo časem na vztah. Poučili jsme se z chyby. Jakmile byl (tehdy ještě) kamarád na druhé koleji před mým (teď už) ex, žarlil, že jsem dala před ním přednost jinému. A já v náručí ex myslela často na svého současného. Teď jsme spolu velice šťastní. Jediné, co mohu podotknout, že jsme byli mladí a nezkušení. A zajistili jsme, co je to opravdu mít rád a ztratit toho, koho opravdu miluješ.

• Citovat
  • Upravit
1229
31.7.20 06:48

Stará láska nerezaví :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25897
31.7.20 07:37

@Petr-33 :palec: souhlas

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.7.20 08:37

Máme případ v rodině. Sestra kdysi dávno, to už je tak 20 let zpátky chodila s jedním milým klučinou, tenkrát mu bylo tak 23, teď už je mu 44. Sestra se s ním rozešla, protože se pobláznila do někoho jiného. Ona je taková trochu problematická. Pak se vdala, mládenec si taky někoho vzal a celých těch 20 let nebyli vůbec v kontaktu. Sestra už má dospělou dceru, ten hoch tři děti a před asi tak dvěma lety se nějak potkali na fb a kontaktovali se…teď se dali znovu dohromady, ale jsou od sebe tak 300 km. Jenže mi příjde, že on by se pro ni mohl rozdat, tak jako vždycky i tenkrát a sestra si toho bohužel moc neváží. Ale jsou už spolu dva roky. Myslím, že jestli tam kdysi byla jiskra a chováte se k sobě hezky a ne jako moje sestra k onomu hochovi, tak si myslím, že by to šanci mohlo mít celkem velkou. Neházet flintu do žita.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
28.2.23 12:54

JAK TO DOPADLO?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení