Urážlivý výbušný přítel

Anonymní
30.7.20 09:50

Urážlivý výbušný přítel

Dobry den, s pritelem jsme spolu dva roky a je nam obema 30 let, bydlime spolu rok a pul. Pritel je moc hodny, pomuze mi s cim jen muze. Ale uz dvakrat me vydesilo jeho chovani. V poslednich mesicich na nem asi zanechaly vliv castejsi styky s kamarady a obcas mu to ujede a gekne mi ty vole. Parkrat bych to zkousla ale ted uz je to skoro kazdy den a uz jsem ho opakovane prosila at mi tak nerika, ze nejsem zadny vul a nechci abychom spolu takhle mluvili. Vcera mi zase rekl ty vole. Tak sem mu rekla at mi laskave nerika ty vole a naznacila pohlavek. Pritel vylitnul od stolu, capnul me za ruce a zacal na me rvat, ze to museli slyset az k sousedum, at se zamyslim jak se chovam. Tak sem se branila, ze zamyslet by se mel on, jestli mu prijde v poradku rikat mi vole. Vysla jsem z toho jako spatna ja. Kdyz se uklidnil, tak jsem mu rekla, ze tentokrat ja s omluvou neprijdu, ze pochybuju ze u nich v rodine rikaji muzi zenam vole a ze cekam omluvu. On ze bych se mela zamyslet ja nad sebou, ze ho mlatim a ze se nema za co omlouvat. Jenze kdyz srovnam svuj zahlavek jaky byste dali malemu ditku, nebo jak maminky plesknou dvoulete dite pred prstiky s tou jeho reakci, tak mi to neprijde umerne. Pritel je jinak klidny a hadkam spis unika, radeji jde vychladnout ven. Ale uz se to stalo podruhe. Jednou jsme se ze srandy postuchovali na gauci a ja naznacila ze ho plesknu pres tvar a srandicky se obratily. Zase vylitnul. me chytnul za ruce a odhodil me na gauc a vynadal mi jak se chovam. Hrozne me to prekvapilo. Vsichni o nem rikaji jak je hodny. Moji rodice ho maji strasne moc radi. Pro vsechny by se rozdal, ale v tomhle je nevyzpytatelny. V ten moment je jako byste pred bykem zamavali rudym hadrem. Nevim co mam delat. Uz druhy den se na sebe ani nepodivame. Ja uz bych se chtela usmirit, ale cekam omluvu od nej. S byvalym jsme se normalne postuchovali a prali a meli z toho srandu, ale samozrejme abychom jeden druhemu neublizili a co vim tak ostatni kamaradky se taky s priteli nirmalne postuchuji.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Meredithx
30.7.20 09:58

To je magor, sory :nevim:

• Citovat
  • Upravit
2181
30.7.20 10:00

Skoro to na mě působí jako něco zaseknutého v podvědomí - dobrý, dobrý a při náznaku „rány“ výstřel. Reaguje pořád na jeden podnět - hrozbu facky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.7.20 10:02
@Meredithx píše:
To je magor, sory :nevim:

A ja uz si rikala ze sem asi divna ja a chovam se jak mala ze ze srandy naznacim pohlavek. Ze sem moc rozjivena. Magor neni. Je fakt hodnej, ale tohle bych od nej vubec necekala, proto me to tak prekvapilo a vydesilo. Si rikam jestli ho nekdo jako maleho nebil.

• Citovat
  • Upravit
40536
@Anonymní píše:
Dobry den, s pritelem jsme spolu dva roky a je nam obema 30 let, bydlime spolu rok a pul. Pritel je moc hodny, pomuze mi s cim jen muze. Ale uz dvakrat me vydesilo jeho chovani. V poslednich mesicich na nem asi zanechaly vliv castejsi styky s kamarady a obcas mu to ujede a gekne mi ty vole. Parkrat bych to zkousla ale ted uz je to skoro kazdy den a uz jsem ho opakovane prosila at mi tak nerika, ze nejsem zadny vul a nechci abychom spolu takhle mluvili. Vcera mi zase rekl ty vole. Tak sem mu rekla at mi laskave nerika ty vole a naznacila pohlavek. Pritel vylitnul od stolu, capnul me za ruce a zacal na me rvat, ze to museli slyset az k sousedum, at se zamyslim jak se chovam. Tak sem se branila, ze zamyslet by se mel on, jestli mu prijde v poradku rikat mi vole. Vysla jsem z toho jako spatna ja. Kdyz se uklidnil, tak jsem mu rekla, ze tentokrat ja s omluvou neprijdu, ze pochybuju ze u nich v rodine rikaji muzi zenam vole a ze cekam omluvu. On ze bych se mela zamyslet ja nad sebou, ze ho mlatim a ze se nema za co omlouvat. Jenze kdyz srovnam svuj zahlavek jaky byste dali malemu ditku, nebo jak maminky plesknou dvoulete dite pred prstiky s tou jeho reakci, tak mi to neprijde umerne. Pritel je jinak klidny a hadkam spis unika, radeji jde vychladnout ven. Ale uz se to stalo podruhe. Jednou jsme se ze srandy postuchovali na gauci a ja naznacila ze ho plesknu pres tvar a srandicky se obratily. Zase vylitnul. me chytnul za ruce a odhodil me na gauc a vynadal mi jak se chovam. Hrozne me to prekvapilo. Vsichni o nem rikaji jak je hodny. Moji rodice ho maji strasne moc radi. Pro vsechny by se rozdal, ale v tomhle je nevyzpytatelny. V ten moment je jako byste pred bykem zamavali rudym hadrem. Nevim co mam delat. Uz druhy den se na sebe ani nepodivame. Ja uz bych se chtela usmirit, ale cekam omluvu od nej. S byvalym jsme se normalne postuchovali a prali a meli z toho srandu, ale samozrejme abychom jeden druhemu neublizili a co vim tak ostatni kamaradky se taky s priteli nirmalne postuchuji.

Obávám se, že málokterý chlap se nechá fackovat, ani by mě to nenapadlo takové hrátky… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473

Tobě vadí, že ti říká vole a pak bys ho propleskla jako matka malý dítě? Nemáte si co vyčítat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silverine247
30.7.20 10:04

Pohlavky byť náznakem mi prijdou přes čáru. Pokud se neumíte domluvit jako dva dospělí lidi, tak jděte od sebe.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
30.7.20 10:05
@Bafonek píše:
Skoro to na mě působí jako něco zaseknutého v podvědomí - dobrý, dobrý a při náznaku „rány“ výstřel. Reaguje pořád na jeden podnět - hrozbu facky.

Presne jak pisete. A je uplne jedno ze nepouziju zadnou silu. Proste staci i ten naznak a reakce je vybusna a dost neadekvatni.

• Citovat
  • Upravit
34473
30.7.20 10:05
@Anonymní píše:
A ja uz si rikala ze sem asi divna ja a chovam se jak mala ze ze srandy naznacim pohlavek. Ze sem moc rozjivena. Magor neni. Je fakt hodnej, ale tohle bych od nej vubec necekala, proto me to tak prekvapilo a vydesilo. Si rikam jestli ho nekdo jako maleho nebil.

Sorry, ale to bysis taky dovolit neměla. Tobě by se to líbilo, kdyby naznačoval, že ti jednu střelí? Co to jako je 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silverine247
30.7.20 10:06
@Bafonek píše:
Skoro to na mě působí jako něco zaseknutého v podvědomí - dobrý, dobrý a při náznaku „rány“ výstřel. Reaguje pořád na jeden podnět - hrozbu facky.

Anebo mu třeba nepřijde normální se nechat pohlavkovat jak malý smrad? Já bych taky vystřelila a to žádný zasek v podvědomí nemám. Tohle do vztahu nepatří.

• Citovat
  • Upravit
1506
30.7.20 10:10

Já bych mu teda za ty vole přes zátylek nedala, ani přes ruku ani přes nic. Prostě bych se otočila a odešla.
Vliv přátel je veliký, ty vole nejspíš pochytil z jejich slovníku. Moje kamarádky takhle mluví zcela běžně a vůbec si to neuvědomují. Také trvám na tom, abychom se ve vztahu takhle neoslovovali, ale uvědomuje si vůbec, že to říká? Ptala ses ho na to? Nedokážu posoudit, v jakém časovém intervalu to slovo u vás zazní, ale dle mého si moc cíťa a pokud to myslí jenom slengově a neuvědomuje si to, tak bych na tom spíš pracovala, než ho napomínala dětskými pohlavky.
Po hlavě se nebije, dítě ani dospělý, ten můj by mě taky hnal, že jsem to přepískla :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.7.20 10:10
@Silverine247 píše:
Anebo mu třeba nepřijde normální se nechat pohlavkovat jak malý smrad? Já bych taky vystřelila a to žádný zasek v podvědomí nemám. Tohle do vztahu nepatří.

A nechat si rikat ty vole je ok? Rikala jsem mu to opakovane at si an to dava bacha ze se mi to nelibi. A nakonec jsem spatna ja ze naznacim pohlavek. A on odchazi jako urazeny i kdyz mi rika vole.

• Citovat
  • Upravit
40536
30.7.20 10:11
@Anonymní píše:
A nechat si rikat ty vole je ok? Rikala jsem mu to opakovane at si an to dava bacha ze se mi to nelibi. A nakonec jsem spatna ja ze naznacim pohlavek. A on odchazi jako urazeny i kdyz mi rika vole.

Ale násilí a to ani náznak opravdu do vztahu nepatří.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9918
30.7.20 10:12

A on te tak oslovuje? To prece neni osloveni, to se proste spis jen tak rika jako takova hlaska mezi reci.
Muzu se zeptat v jake souvislosti ti to presne rika?

Prijde mi jestli to neprehanis, jsi jak nejaka pani ucitelka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kolicek95
30.7.20 10:14

Taky by se mi nelíbilo, kdyby mi někdo naznačoval pohlavky. Pro mě je násilí ve vztahu absolutně vyloučeno, včetně naznačování, to je fakt přes čáru. Jednoduše to nedělej. Ta jeho reakce mi nicméně nepřijde normální. A aby mi někdo říkal vole? To jak s tím násilím. To bych si určitě líbit nenechala. Nadávky a násilí nee.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky