Urážlivý výbušný přítel

Napsat příspěvek
Velikost písma:
915
30.7.20 12:15
@Anonymní píše:
A nechat si rikat ty vole je ok? Rikala jsem mu to opakovane at si an to dava bacha ze se mi to nelibi. A nakonec jsem spatna ja ze naznacim pohlavek. A on odchazi jako urazeny i kdyz mi rika vole.

Ano, to jsi ta špatná :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
915
30.7.20 12:17

@Darkandeep

Tak si to vyzkoušej na tvým příteli, jak bude na tuto srandu reagovat, jestli to vůbec rozdýchá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
915
30.7.20 12:18
@Darkandeep píše:
Násilí do vztahu nepatří, ale tohle přece není žádné násilí!

A je to ponížení? Patří to do vztahu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.7.20 12:25

Na taková gesta bych si dala pozor. Nikdy nevíš, jestli ten člověk nemá za sebou nepěkné dětství. Můj partner byl selektivní otloukánek, tatínek si ho vybral a řezal za všechny skutečné i domnělé prohřešky jeho i sourozenců. Matka ho občas ještě te´d otituluje ty debile, takže to neudělám ani z legrace!

Pokud bych byla v této situaci, našla bych si klidnou chvilku a řekla: Za to gesto pohlavku se omlouvám. Nemyslela jsem to špatně a neuvědomila jsem si, jak moc se tě to dotkne. Promiň. Tvoje reakce se mi ale vůbec nelíbila, vnímám ji jako přehnanou a taky se cítím špatně, když mě tituluješ ty vole. Omluvila jsem se ti a myslím to vážně, že si na to dám už pozor, ale čekám omluvu i od tebe a čekám, že se zamyslíš a už to dělat nebudeš.

Možná je to moc dlouhý, snad v takové situaci nebudu, ale takhle nějak bych to udělala.

• Citovat
  • Upravit
915
30.7.20 12:26
@Anonymní píše:
Tak ja odchazim z konverzace, je zde na me az moc ruznorodych myslenkovych nazoru. Nechte si od svych partneru vse libit, uzivejte nasili v sexu jak zde nekdo psal ze tam je to ok, nechte si nadavat do volu pripadne jim to oplatte horsi nadavkou :mrgreen:

Hele, dej si v soukromí ze srandy sama ten lepanec na uklidněnou :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Altavista
30.7.20 12:35

@Dája999 Chce ještě masáž 😂 Home Office je peklo, když ho mají oba.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
30.7.20 13:10

Hádky s chlapama jsou nejhorší. Já zase řeším to, že nechci aby na mě zvyšoval hlas před miminkem, jeho reakce je no a co on to pochopí a ty mě štveš. Nevíte někdo co s tím? Ano, chápu že se urazí naštve kvůli tomu že mu vyčtu že něco neuklidil, je to prostě chlap, ale začít mi nadávat před dítětem místo klidného vyříkání :,( :think: údajně do něj pořád rýpu, ale hlavně že si v době volna stále hraje hry když pominu to, že mi pomůže přebalit miminko, což taky chvíli trvá protože přece musí dohrát hru.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
30.7.20 13:13

Navíc mám strach aby to nemělo vliv na vývoj psychiky miminka :,( reakce jeho mamky- to mi muž taky dělá furt, to má po tatínkovi. Jinak jsou to ale oba skvělí chlapi.

• Citovat
  • Upravit
1243
30.7.20 13:15
@spinkánek píše:
@DarkandeepTak si to vyzkoušej na tvým příteli, jak bude na tuto srandu reagovat, jestli to vůbec rozdýchá.

Taky už jsem něco podobného udělala, rozdýchal to a dokonce, teď vás to možná překvapí, ani se neurazil, nenaštval a neseřval mě :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
915
30.7.20 14:07

Něco podobného jako malému děcku? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42959
30.7.20 14:31
@Anonymní píše:
Presne jak pisete. A je uplne jedno ze nepouziju zadnou silu. Proste staci i ten naznak a reakce je vybusna a dost neadekvatni.

My nesmíme ani naznačovat :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1870
30.7.20 14:33
@Anonymní píše:
Tak vy jste to ocividne nepochopil… ani jsme zde nepsala ze to delam pri kazdem jeho hloupem chovani a o pesti a oku zde take nebyla rec. To by se mi nelibilo a proto bych to nekomu take nedelala. Tohle bylo neco uplne jineho. Od vas si radit nenecham. Diky

Kdybys naznacila pohlavek na me, povazovala bych to za ponizujici a to, co bych ti rekla by sis za ramecek nedala. Slovne ti nijak neublizuje a je dospely, rikat si muze co chce. Zalezi na tobe, jestli ti to nevyhovuje, tak s nim nemusis byt. Me by se to taky nelibilo. Ale naznacovat pohlavek? Tak se dospeli lide k sobe nechovaji (snad ani deti). Jinak se priklanim k tomu, ze muze mit v sobe blok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mišu G
30.7.20 17:43
@Anonymní píše:
Hádky s chlapama jsou nejhorší. Já zase řeším to, že nechci aby na mě zvyšoval hlas před miminkem, jeho reakce je no a co on to pochopí a ty mě štveš. Nevíte někdo co s tím? Ano, chápu že se urazí naštve kvůli tomu že mu vyčtu že něco neuklidil, je to prostě chlap, ale začít mi nadávat před dítětem místo klidného vyříkání :,( :think: údajně do něj pořád rýpu, ale hlavně že si v době volna stále hraje hry když pominu to, že mi pomůže přebalit miminko, což taky chvíli trvá protože přece musí dohrát hru.

Tak přestaň rýpat a nech chlapa dýchat. To neustále rýpání je totiž skutečně nesnesitelné. Ženská umí udělat dusno jen kvůli neumytému hrnku vedle dřezu. Hele taky jsem taková byla, moc dobře vím, o čem mluvim. Naštěstí můj chlap má koule a nepodlehl nátlaku jako většina mužů takových žen, takže mi hned zkraje vztahu nastavil zrcadlo a vytyčil mi jasné hranice, kam jo, a kam už ne. Zamakala jsem na sobě a dneska máme doma takovou pohodu, že není na světě nic lepšího. Když mi něco vadí, tak to řeknu. Ale nevyčítám, nerýpu, nepovyšuji se, nepoučuji. Jednám s láskou, úctou a respektem. A vztah je hned o něčem jiném. :mavam: Hlavně chlapa nedus, pak je z Tebe akorát fustrovanej a každá, v Tvých očích, blbina ho vykolejí. Držím palce, ať najdete společnou řeč.

• Citovat
  • Upravit
Mišu G
30.7.20 17:50

Jinak manželka mého švagra ho takhle přede všemi plácla přes ruku u stolu, když se natahoval pro další buchtu a ještě to okomentovala stylem- Už jsi měl dost. Jako reakce u stolu byla taková, že to asi mělo bejt jako vtipný, tak se tomu lidi nějak zasmáli, no já čuměla jak puk, co si k němu dovolila. No chudák švagr, neřekl ani slovo, jeho chyba, bohužel, jakou si vybral…

• Citovat
  • Upravit
Mišu G
30.7.20 17:53
@Mišu G píše:
Jinak manželka mého švagra ho takhle přede všemi plácla přes ruku u stolu, když se natahoval pro další buchtu a ještě to okomentovala stylem- Už jsi měl dost. Jako reakce u stolu byla taková, že to asi mělo bejt jako vtipný, tak se tomu lidi nějak zasmáli, no já čuměla jak puk, co si k němu dovolila. No chudák švagr, neřekl ani slovo, jeho chyba, bohužel, jakou si vybral… [/
@Mišu G píše:
Jinak manželka mého švagra ho takhle přede všemi plácla přes ruku u stolu, když se natahoval pro další buchtu a ještě to okomentovala stylem- Už jsi měl dost. Jako reakce u stolu byla taková, že to asi mělo bejt jako vtipný, tak se tomu lidi nějak zasmáli, no já čuměla jak puk, co si k němu dovolila. No chudák švagr, neřekl ani slovo, jeho chyba, bohužel, jakou si vybral…

A ještě chci dodat, že chlap, který na tohle ponížení ani nezareaguje, podle mě není chlap.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky