7 měsíců těhotná a přítel dítě nechce

Anonymní
30.7.20 09:32

7.mesicu tehotna a pritel dite nechce

Ahoj, jsem skoro 7.mesicu tehotna, a pritel mi to vycita. Otehotneni jsme neplanovali, ani jeden se nechranili, stalo se.Ja jsem za miminko stastna, pritel ho nechtel, od zacatku byl pro potrat.Do tedka to probihalo v klidu, a ted strasne vycitky, ze jsem to podelala, rozhodla za nej atd, ze dite nechtel a nechce.
Absolutne jako ted nevim co mam delat, jsem v koncich.Ja bych na potrat nikdy nesla. O pritele samozrejmne prijit nechci.
Jsme spolu 3 roky.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11
30.7.20 09:34

Co už teď chceš dělat no… Víš od začátku, že to nechce… Je jen malá šance, že by změnil názor a začal se těšit. Necítí se na to připravený a k tomu ho nedonutis. Nevím, jestli s takovou vám ten vztah vydrží

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ludmilaadamkova
30.7.20 09:37

Tak jediná cesta je dat dítě k adopci když dítě přítel nechce a nechceš o něj prijit.

Nevím co chceš slyšet. Když nechci být těhotná používám antikoncepci. Pokud přítel nezmění názor budeš na dite sama maximálně nějaké alimenty. Muži nebývají obvykle z mimin moc odvázani a to ani ti co dítě plánovali natoz v tomto případě.

• Citovat
  • Upravit
53190
30.7.20 09:44

No co teď s tím? Asi nic, žejo :nevim: U mě osobně by ten chlap klesl natolik, že bych s ním dál nedokázala být (pokud tedy věděl o tom, že ani ty se nechráníš!). Vydala bych se na cestu matky samoživitelky, nejlépe teď, dokud s tebou necloumají poporodní lítostivé hormony. Jenže to ty neuděláš, tak snad jedině se dej na modlení, aby tvůj přítel prozřel. Ach jo. Tak zbytečně si některé ženy ničí život, přitom stačilo tak málo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30422
30.7.20 09:45

Pohádka skončila, nemůžeš mít všechno, co si naivně vysníš. Dítě není hračka, naprosto nezodpovědně jste se zachovali oba, zaplatíš to ty a tvé dítě. O přítele už jsi přišla, nemůžeš nazývat přítelem někoho, kdo ti vyčítá dítě, které sám zplodil. Čeká tě dřina, péče o dítě, na kterou budeš sama, samé starosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.7.20 09:46

No tak to nevím, podle mne přítel názor nezmění a odcizíte se… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1709
30.7.20 09:46

Zůstaň s přítelem zase se nechran a pořiďte si další, třeba s tím druhým už to bude lepší… Bože, to je tady furt dokola. Chudáci děti. FAKT.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40530
30.7.20 09:48
@Anonymní píše:
Ahoj, jsem skoro 7.mesicu tehotna, a pritel mi to vycita. Otehotneni jsme neplanovali, ani jeden se nechranili, stalo se.Ja jsem za miminko stastna, pritel ho nechtel, od zacatku byl pro potrat.Do tedka to probihalo v klidu, a ted strasne vycitky, ze jsem to podelala, rozhodla za nej atd, ze dite nechtel a nechce.
Absolutne jako ted nevim co mam delat, jsem v koncich.Ja bych na potrat nikdy nesla. O pritele samozrejmne prijit nechci.
Jsme spolu 3 roky.

Pokud nechceš přijít o přítele, tak jedině babybox, co chceš za rady?

On nechtěl dítě od začátku a Tys to věděla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1446
30.7.20 09:53

Píšeš, že jsi za miminko šťastná, tak to je nejdůležitější. Přítel názor nezmění a já se divím, že s ním jsi. Co tvá rodina? Máš nějaké zázemí? Odpracováno a našetřeno? Budeš to mít těžší, ale zvládneš to. Kolik vám je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2933
30.7.20 09:55

No a to těhotenství je teprve začátek, to jeho ještě na ničem neomezuje, co ti teprve začne říkat až bude na světě a pro vás se všechno změní, bude tu miminko a to bude na prvním místě. Jedině se zbavit přítele, jinak to nevidím, když už teďka se takhle k tobě chová, tak po narození miminka to bude ještě horší, ale všechno se dá zvládnout. Já jsem sice ještě vdaná, ale taky už to mám jen tak, že je to na papíře a děti mám pořád na krku jen já a to mám dvě, jednoletý a dvouletý. Dítě tě zaměstná natolik, že si na chlapa ani nevzpomeneš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8881
30.7.20 09:59

Evidentně Ty jsi dítě chtěla, proto ses nechránila. On nechtěl, ale myslel, že kdyby něco, půjdeš na potrat. Další svobodná matka bez otce…kolik jich tu už bylo tento týden?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59417
30.7.20 10:02

Proč jste se teda nechránili? Vždyť to byla otázka času než otěhotníš :? on dítě nechce takže je jasné jak to dopadne :? snad máš alespoň kam jít a rodinu co tě pomůže. nečekej že se on změní až uvidí své dítě. možná na pár dní a pak ho bude štvát cokoliv. s miminem prostě ta práce je :? Nejde mít vše. Dítě jsi nejspíš chtěla a proto se nechránila, on chtěl potrat. nic víc neřešil a dítě bude, ale o přítele přijít nechceš tak co uděláš? necháš mimino v porodnici? Co jeho rodina? Opravdu ho stále chceš když on s tebou být nechce, o dítě nestojí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78401
30.7.20 10:05
@hanka.br. píše:
Pohádka skončila, nemůžeš mít všechno, co si naivně vysníš. Dítě není hračka, naprosto nezodpovědně jste se zachovali oba, zaplatíš to ty a tvé dítě. O přítele už jsi přišla, nemůžeš nazývat přítelem někoho, kdo ti vyčítá dítě, které sám zplodil. Čeká tě dřina, péče o dítě, na kterou budeš sama, samé starosti.

proč tak negativně? jaká dřina? péče o dítě do jednoho roku je náročná, ale pak je to pořád lepší a lepší, starosti - když je dítě zdravé a má člověk kde bydlet, tak s malým dítětem žádné nejsou, s dítětem člověk zažije spoustu srandy a zážitků

• a nevymýšlím si, mně s dítětem partner odvrhl hned po počuraném testu, pracuji teda od 9 měsíců dítěte, abychom mohli jezdit na dovolené a výlety, chodit na kroužky a kupovat hračky
  • pokud člověk není nějaká „socka“, tak to není žádné drama

zakladatelka sice nepíše, jaké má zázemí :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22566
30.7.20 10:05
@Anonymní píše:
Jsme spolu 3 roky.

Nejde najít kompromis, co se dítěte týče. Buď oba chtí nebo nechtějí. Věděla si to od začátku, tak se teď nediv. Žes nešla na potrat Ti schvaluju, nicméně já bych nebyla už dál s tvým partnerem. Beztak bude otec na prd a chudák dítě. Lepší vyrůstat jen s matkou než vídat otce, který nemá zájem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
298
30.7.20 10:13

Rozesla bych se s nim. Bala bych se, ze bude dite nenavidet a tyrat. Treba az k smrti.
Pokud se rozhodnes pro pritele, uchran dite a dej je k adopci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí