Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj. Na začátku vztahu můj přítel masíroval cizí holce nohy. Řekla jsem si byl to začátek tak teď to snesu. Ale když vím jak ho ta hola balila, jak se pořád s ním objimala, jak pořád říkala to je naše místo, písnička atd… No dneska jsem se ho zeptala jestli by masíroval nějaké další nohy a on že to považuje tu věc jako za blbost
A co to řešíš? Něco co bylo na začátku a jestli by teď? Nejsi náhodou taky trochu na hlavu?
@Eka3 píše:
Ahoj. Na začátku vztahu můj přítel masíroval cizí holce nohy. Řekla jsem si byl to začátek tak teď to snesu. Ale když vím jak ho ta hola balila, jak se pořád s ním objimala, jak pořád říkala to je naše místo, písnička atd… No dneska jsem se ho zeptala jestli by masíroval nějaké další nohy a on že to považuje tu věc jako za blbost
Cože?
@terien Řeším to že mě nepřijde normální někomu cizímu masírovat nohy kord když je zadaný. Prostě jsem se ho na to zeptala a on odpověděl že klidně
@Eka3 píše:
Jestli on není nějaký fetisista přes ty nohy a takhle blbě zapira ![]()
@anonymni_cubka
Tak ona ta holka udělala velké zlo a ve vztahu to už není takové jaké jsem si myslela. Spíše převládá to špatné a ne to dobré a tohle k tomu ještě přidalo
@Eka3 píše:
@terien Řeším to že mě nepřijde normální někomu cizímu masírovat nohy kord když je zadaný. Prostě jsem se ho na to zeptala a on odpověděl že klidně
Ty to víš od začátku a řešíš to teď? Nebo jak? Píšeš jak tatar, tak to z úvodního příspěvku moc pochopitelné není
@terien
Nevěděla jsem jak to napsat.Na tom začátku jsem to věděla a řekla jsem mu že mi to vadí. Bral to v pohodě. Dneska mi hlavou proběhla ta otázka tak jsem se ho zeptala a on odpověděl prostě tak jak bych nečekala