Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ještě jednou, přítel má velké kozy? to chodíš s transkou nebo co? to je vážně konec přátelé
kolik ti je?
@Eka3 píše:
@Mišu G
No pro mě je cizí. Zná ji jen o půl roku déle jak mě. No že pokaždé jak se vidí se objimaji, když se loučí, se koukali. Pořád má ta holka kecy na něj typu :jee ty máš tak hezké kozy máš větší atd.
Tohle musi byt troll
jako cizi holka, kterou přítel ale zna dlouho, masiruje ji nohy a ona mu naoplatku rika ze ma vetsi kozy, to snad ani nejde vymyslet.
@Eka3 píše:
@Mišu G
No pro mě je cizí. Zná ji jen o půl roku déle jak mě. No že pokaždé jak se vidí se objimaji, když se loučí, se koukali. Pořád má ta holka kecy na něj typu :jee ty máš tak hezké kozy máš větší atd.
On ma vetsi kozy, nez ta holka?
![]()
@Kriss Tina
Já si ale z toho srandu nedělám ono to takhle doopravdy je
Mno teda holky, tahle diskuze nějak nedává smysl??
nebo jsem takový debil, že to nechápu?
Zakladatelce vadí událost co se stala před nějakou dobou??? Nebo to je jinak
![]()
@Eka3 píše:
@lachtanice86
Na ničem ale ona mu to fakt říká
kolik ti je? A jemu?
@Kriss Tina píše:
Tohle musi byt trolljako cizi holka, kterou přítel ale zna dlouho, masiruje ji nohy a ona mu naoplatku rika ze ma vetsi kozy, to snad ani nejde vymyslet.
@Mispulinek2323
Mě vadí ti že by to klidně udělal zase. Ale kdybych udělala to samé tak by mu to vadilo. Však mi vadí jen když mám kamaráda
@Mispulinek2323 píše:
Mno teda holky, tahle diskuze nějak nedává smysl??nebo jsem takový debil, že to nechápu?
Zakladatelce vadí událost co se stala před nějakou dobou??? Nebo to je jinak
![]()
![]()
![]()
no přesně taky začínám uvažovat, jestli nejsem deil já, protože dneska co otevřu za diskuzi, to je skvost ![]()
@snee píše:
A nechtěla bys vyhledat psychiatrickou pomoc? Není dobrý, když se rýpeš v něčem, co už je dávno pryč, co se stalo kdysi dávno a tebe to trápí a rozhodí vztah, když si na to vzpomenešjinak prosím tě..kolik je tobě a kolik je tomu lamači dívčích chodidel?P. S. není tvůj přítel vietnamec a nevlastní pedikúru s rybičkami? to by leccos vysvětlovalo..
Lamač dívčích chodidel
![]()