7 měsíců těhotná a přítel dítě nechce

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Uslava
30.7.20 15:20
@Kubula.K píše:
To není úplně pravda. On se bude muset starat minimálně finančně.
Fakt, že se někteří rodiče o své děti nestarají, neznamená, že obecně rodiče za děti nenesou zodpovědnost.

Nesou, nenesou, kdo se starat nechce, starat se nebude. Proč myslíš že mají chlapi X děti a svatba žádná. Děti pro ně závazek nejsou. Opravuji: pro dost mužů, ne pro všechny.

• Citovat
  • Upravit
2789
30.7.20 15:38
@Anonymní píše:
S pritelem bydlime spolu, v pronajmu, ktery on plati atd.Mame jeste 3 letou holcicku ktera sice neni jeho, ale milujou se jako vlastni. Fungovali jsme spolu celou dobu bez ochrany ale z jeho strany si od daval vzdy pozor. Prasky rikal ze nejsou potreba.
Nevim co se ted stalo 😔 i jsme planovali jak se prestavi loznice aby jsme se vesli, veci mi pomahal schanet atd, a ted uplne obrat 😔

8o To je nejaky divny, ze jsi tehotna, kdyz si daval pozor. Uz jedno dite mas a s jeho otcem nejsi, tak asi vis jak to chodi, a co te asi ceka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
792
30.7.20 15:48
@K. Rocánková píše:
8o To je nejaky divny, ze jsi tehotna, kdyz si daval pozor. Uz jedno dite mas a s jeho otcem nejsi, tak asi vis jak to chodi, a co te asi ceka.

Trefny postreh, no malokdo se opravdu pouci ze svych chyb. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ludmilaadamkova
30.7.20 16:33

Aha taky když si dával pozor tak je to nějaký divný to bude omyl… Šmarja…

• Citovat
  • Upravit
Mišu G
30.7.20 16:51

Já si nemůžu pomoct, ale opět hlasuju pro trolla. Jaká těhotná o sobě říká, že je „skoro sedm měsíců těhotná“? Každá napíše, že je v sedmým měsíci anebo ještě lépe, že je např. 30tt. Tři roky má chlapa a k tomu tříletý dítě, sorry, plus teda celá ta story, děsný hrubky, já tohle nežeru…

• Citovat
  • Upravit
ontarova.stara
30.7.20 17:01
@Mišu G píše:
Já si nemůžu pomoct, ale opět hlasuju pro trolla. Jaká těhotná o sobě říká, že je „skoro sedm měsíců těhotná“? Každá napíše, že je v sedmým měsíci anebo ještě lépe, že je např. 30tt. Tři roky má chlapa a k tomu tříletý dítě, sorry, plus teda celá ta story, děsný hrubky, já tohle nežeru…

Tak ja bych tomu i verila, az tady na EM jsem pochopila, ze takove strelkyne (par mesicu po porodu hledam chlapa) existuji. Nekdo neumi byt sam, nebo proste nemuze, protoze na to nema. Jen me prekvapuje, ze do stejne situace znovu dobrovolne skoci.

• Citovat
  • Upravit
21111
30.7.20 17:03
@Drako31 píše:
Zase tento problém odnese nevinné dítě. Chudák malý :hug:… Ti chlapi pořád berou ženy a děti jako věc a ne jako člověka, ničeho si neváží a myslí si, že mohou všechno a sex jim v životě stačí, chce se mi z některých chlapů zvracet :zed:… Čemu dáš přednost? Dítě nebo přítel? :think:

a z matky, která neřeší antikoncepci se ti zvracet nechce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7006
30.7.20 17:06
@Sandokanec
@Mišu G píše:
Já si nemůžu pomoct, ale opět hlasuju pro trolla. Jaká těhotná o sobě říká, že je „skoro sedm měsíců těhotná“?

Takhle se to říká v angličtině, taky takhle občas prasím češtinu, když moc čtu v anglině :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25897
30.7.20 17:06
@pohledzdruhestrany píše:
a z matky, která neřeší antikoncepci se ti zvracet nechce?

Jenže ona to miminko na rozdíl od přítele chtěla. To on si na něm měl udělat uzel, když děti nechce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7006
30.7.20 17:08
@Sandokanec píše:
On nemusi vubec nic, pokud ma nejakou pofiderni praci, brigady, nebo zivnost, tak se to da uhrat vzdy na nejaky minimum. Smulu ma jen dobre placeny zamestnanec. :nevim:

Asi záleží, na jakého soudce narazis nebo nevím. Kolem mě lidi, co plati alimenty, rozhodně žádný minimum nemají.

Příspěvek upraven 30.07.20 v 17:09

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7006
30.7.20 17:08
@divine woman píše:
Jenže ona to miminko na rozdíl od přítele chtěla. To on si na něm měl udělat uzel, když děti nechce.

Chtěla? Myslím, že píše opak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ontarova.stara
30.7.20 17:13
@divine woman píše:

Jenze ona je ta, ktera to nakonec cele odskace. Ona bude s nejvetsi pravdepodobnosti samozivitelka. V tomto ohledu ma @Sandokanec pravdu, byt ji rika drsne. Dite chtit muze, ale musi k tomu mit vhodneho partnera a minimalne tedy vhodne podminky, aby to pripadne zvladla i bez nej. Pokud vim, ze partner nechce dite a odmita se chranit, mam jen dve rozumne moznosti. Poresim si ji sama, pripadne s nim nebudu sexualne zit.
I kdyz mam jako chodec na prechodu prednost, neskacu tam bez rozmyslu, kdyz vidim auto. Protoze to nakonec odnesu ja, stejne jako tehotenstvi a dalsi dite jako samozivitelka. Rizika, ktera mohu ovlivnit, se snazim minimalizovat.

• Citovat
  • Upravit
30.7.20 17:46
@Kubula.K píše:
@SandokanecTakhle se to říká v angličtině, taky takhle občas prasím češtinu, když moc čtu v anglině :D

To ale asi nebude zaklatelky případ…tipla bych si…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
841
30.7.20 21:19

Dobre vam tak, jediny chudak je to dite

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31.7.20 05:42

Milá tazatelko, naskočili jste společně do vlaku, tak jeďte. Za jízdy se nevystupuje! Jsem z generace, které se také rodily neplánované a tim vlastně nechtěné děti, antikoncepce nulová, potraty jen na doporučení komise, bez bydlení. Nepřemýšleli jsme tak nad tim, protože v tom modelu jeli všichni, někteří úspešněji, jiní méně. Jste generace co má ve všem na výběr, takže se v tom plácáte hned od začátku. Nejdřive se trápíte, že si nemůžete vybrat, pak se trápíte, že jste si vybrali špatně a ti kolem vás jsou jistě šťastnější a vy chcete taky…blbost! Zažila jsem krásně naplánované rodiny (včetně té mojí) co dopadly špatně, znám rodiny, na které bych si nevsadila a jsou spolu pevně v dobrém i zlém. Jsem nechtěné, nemanželské dítě. Maminku jsem milovala a v době jeji nemoci o ní pečovala a umožnila zemřít doma. Před smrtí mi řekla, že jsem byla to nejlepší co ji v životě potkalo. Já se rozvedla, když bylo mému dítěti 5 let a už nikdy bych se dobrovolně na cestu samoživitelky nevydala…tak teď si vyberte… Takže jeďte tu vaši jizdu a pevně se držte, protože někdy to strašně drncá :) A už sem nechoďte, každý život je originální a nikdy nikdo není ve stejné situaci, proto vám nikdo nemůže poradit a na výčitky máte přítele :) Třeba diky tomu maličkému v bříšku jednou neumřete v domově důchodců. Držte se statečně holčičko!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí