Preeklampsie

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymni
5.9.08 10:28

Blanko,
v prvním těhotenství jsem měla jen hraniční tlak (140/95), dvakrát jsem byla na pozorování v porodnici (ve 30 a 38 tt), ale pokaždé mě pustili za dva dny domů, protože se nic jiného neukázalo. Brala jsem Vasocardin. Mrňous se narodil dva dny po termínu, naprosto v pohodě.

Jinak ostatní - nechci strašit, ale těhotenství s preeklamsií může dopadnout hodně blbě, a to i přes velký dohled v nemocnici (vlastní zkušenost), takže to není žádná sranda.

opět nepřihlášená - Ulrika

• Citovat
  • Upravit
3787
6.9.08 21:33

Paradise, jak jsi poznala, že je Anonym Hanička? 8O 8O 8O když se nepodepsala :nevim: Jestli sis dala do vyhledávače všechny příspěvky od Anonymů, pak ti vyběhne kdokoli…

K dotazu od anonymní ,
Vasocardin mi na:,–(ili až po porodu, beru doteď a funguje…ale když tě mají pod dohledem v nemocnici, neboj se, přinejhorším je tu sekce… možná máš teď už po porodu… DRŽÍM PALCE!

Ulriko,
sranda to tedy určitě není a myslím, že to tu ani nikdo na lehkou váhu nebere. Jen není třeba nikoho předem strašit. Já měla už i křeče, což si samozřejmě nepamatuju - a ty křeče jsou právě to, co může zabít matku i dítě, řízli mně a vše dopadlo dobře. Stát se může kdykoli cokoli i při normálně probíhajícím těhotenství… Takže držím všem palce a raději vše vidím pozitivně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3549
7.9.08 22:42

Omlouvám se,už mi to bylo objasněno,nechci dělat dusno,takže jsem příspěvek smazala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí