Poradna o očkování dětí proti chřipce
MUDr. Daniela Verdánová
Je to hrozně těžké. Menší firmy mají teď fakt problém. Velký problém, buď se udrží, nebo zkrachuji…je to nápor pro všechny, jak zaměstnance, tak zaměstnavatele. Chce to najít kompromis. Popřemýšlet a promluvit si
@Rosomacka987 dalo by se to pochopit v případě, že šéf by se choval slušně. Jasně, nikdo jsme u toho nebyl, ale pokud jde o nějaké jednání spatra a neochotu k diskuzi, tak se nejde divit, že jsou lidi skeptický. Moje osobní zkušenost je taková, že jsem byla taky takovej užitečnej idiot, co mohl pokaždý zaskočit a všechno vyřešit, a nakonec to bylo úplně prd platný, šéf mi přidal k mojí práci za stejný plat ještě půl nižší pozice a to už byla ta poslední kapka. Prostě věřím, že šéf, který by řekl, hele lidi, jsme ve srabu, ale pojďme to nějak zkusit zvládnout, tak by si spíš někoho získal na svoji stranu, ale jsou holt idioti, kteří si myslí, že zaměstnanci jsou stádo vzpurných lstivých oslů, kteří nemají nic lepšího na práci, než nadřízenýho za každou cenu ošulit
Takže já úplně chápu tu frustraci a radím neustupovat za každou cenu, ale asertivně chtít slyšet konkrétní návrhy opatření.
By se hodily odbory…
Bez nich se prostě musí domluvit s kolegy a řešit to kolektivně bez odoborů.
Nečetla jsem celou diskuzy. Je to těžké v této době ale musí se brát zřetel že polovina lidí šla na OČR, další ze strachu na PN a pak jsme tu my kdo zbyly. Pracuji ve zdravotnictví a je nás tam pár takže jedeme skoro v kuse. Některé kolegyně šly na OČR a je to sakra znát. O ty nemocné se ale někdo starat musí stejně jak musí fungovat firmy jestli nechtějí skrachovat a mít na platy pro zaměstnance