Tchýně dává dětem až moc sladkostí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10172
29.4.25 13:39
@unuděná píše: Více
:mrgreen: :mrgreen: šílené
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.4.25 13:44

@Bubla Bůčková přesně tak, zbavit se toho do školky a školy mi přijde taky úlet, jako kdyby jiné děti doma neměly svého dost…my to nejíme, ale vy si dejte…

• Citovat
  • Upravit
obet.stalkingu
29.4.25 14:25
@Ploskutáček píše: Více

Přesně tak. Nerespektuje a respektovat téměř jistě ani nebude.

Proto nemá moc smysl se s ní o tom bavit, možná že i dělá schválně to, co ten žadonící nechce, protože přes to demonstruje svou moc a nadřazenost.

Si pamauju, jak jsem měl strach jíst kuřata v době, kdy se mluvilo o tom, že jsou nakažená. To jsem byl dítě. Třeba by pomohlo nenápadně mluvit o tom, že ve sladkostech jsou jedy, že ucpávají cévy a kdo to jí, dostane mrtvici. Tak, aby to děti slyšely, ale zároveň tak, aby to vypadalo, že se rodiče baví potichu, aby děti nevyplašili. Třeba pak děti začnou sladké sami odmítat nebo omezovat. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
1968
29.4.25 14:48
@Liška32 píše: Více

Manžel to jí. Gumový bonbony jsou jeho mor a když už tak si koupí xxl balení pro celou dětskou oslavu a za večer to sežere :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11592
29.4.25 15:22

Tak co kdybyste založily KUS (Klub Umořených Sladkostmi) a rozesílaly si to mezi sebou? Všimnul jsem si, že některé z vás mají žravé manžely, přijde mi to milosrdnější to předhodit jim než to vyhodit do popelnice. Protože pokud to některé vyhazujete, co to poslat sladkofilním mužům z Emimina jen za cenu poštovného (Balíkovny, Alzaboxy, Z-Boxy)?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10172
29.4.25 15:24
@Ruxas píše: Více

Já to jednu dobu taky jedla…zblblá tím, že želatina na klouby…ale děsně mě z toho bolí patro a zuby…on to kouše nebo polyká celé :think: :lol: :mrgreen: :lol:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1968
29.4.25 15:27
@1010 píše: Více

Tak to nevim hele. Příště ho u toho budu pozorovat. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
288
29.4.25 17:45
@Anonymní píše: Více

Ne úplně hned po sladkém, ale tak do půl hoďky jo. To se prý i u běžného jídla doporučuje, že až po půl hodině od konzumace jídla si vyčistit zuby, že tam ještě působí nějaké ty enzymy, tak aby se zuby nezničily, ale určitě nezapomenout na to vyčištění.

Jinak tedy je to síla, jak tady čtu, je to asi všude stejné.
Jinak okolo Mikuláše je to repete.

A u zubaře už právě vrtání také proběhlo (má navíc zuby bez mezer, to i zubař říkal, že je pech, že se tam ty kazy pak i hodně dělají)- vůbec ji to nedochází a je ji to jedno. Samozřejmě první vrtání bylo v lokálce, ale vzhledem k ne přišil dobře spolupráci ze strany děcka muselo být další v analgosedaci - takže si dokážete představit ty výdaje…i jsme to tchyni říkali a zbytečně.

Potravinová banka - nechtějí oni spíš nějaké standardní potraviny (mouka, máslo, maso, olej…?) nebo ocení i hromadu sladkého?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80083
29.4.25 18:02

No co, nevidím problém. Donesou to domu, každý dostane něco malého a zbytek schováš. Ještě něco?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76727
29.4.25 18:11

@mahebka jen poznámka k té potravinové bance - já myslím, že ocení i sladkosti, že ti potřební nechtějí jen olej a těstoviny, které si mnohdy ani nemají kde uvařit nebo to bohužel ani neumějí, ale že si rádi i zamlsají§
akorát v poslední době začíná trend, že Potravinová banka už nechce potraviny, ale peníze

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3789
29.4.25 18:14
@mahebka píše: Více

Tak mi to posli, ja se obetuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15255
29.4.25 18:15
@inkakřivák píše: Více

Nejspíš takové množství nestíhají sníst, takže pak to prošlé končí v popelnici.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11592
29.4.25 18:28
@Sadman píše: Více

Chválím :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.4.25 18:35
@mahebka píše: Více

Zuby bez mezer se musi cistit bud mezizubnim kartackem nebo niti.

• Citovat
  • Upravit
9085
29.4.25 18:37
@stinga píše: Více

Vždyť se teď nasbíraly tuny a tuny potravin. No a třeba Penny ještě vybírá peníze. Další sbírka bude zase za půl roku a prostory nejsou neomezené. Takže až se trochu vyprázdní, nakoupí se další jídlo. Vyhazování čokolád do koše nechápu, sbírka to ráda vezme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová