Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Bubla Bůčková přesně tak, zbavit se toho do školky a školy mi přijde taky úlet, jako kdyby jiné děti doma neměly svého dost…my to nejíme, ale vy si dejte…
@Ploskutáček píše: Více
Přesně tak. Nerespektuje a respektovat téměř jistě ani nebude.
Proto nemá moc smysl se s ní o tom bavit, možná že i dělá schválně to, co ten žadonící nechce, protože přes to demonstruje svou moc a nadřazenost.
Si pamauju, jak jsem měl strach jíst kuřata v době, kdy se mluvilo o tom, že jsou nakažená. To jsem byl dítě. Třeba by pomohlo nenápadně mluvit o tom, že ve sladkostech jsou jedy, že ucpávají cévy a kdo to jí, dostane mrtvici. Tak, aby to děti slyšely, ale zároveň tak, aby to vypadalo, že se rodiče baví potichu, aby děti nevyplašili. Třeba pak děti začnou sladké sami odmítat nebo omezovat. ![]()
@Liška32 píše: Více
Manžel to jí. Gumový bonbony jsou jeho mor a když už tak si koupí xxl balení pro celou dětskou oslavu a za večer to sežere ![]()
Tak co kdybyste založily KUS (Klub Umořených Sladkostmi) a rozesílaly si to mezi sebou? Všimnul jsem si, že některé z vás mají žravé manžely, přijde mi to milosrdnější to předhodit jim než to vyhodit do popelnice. Protože pokud to některé vyhazujete, co to poslat sladkofilním mužům z Emimina jen za cenu poštovného (Balíkovny, Alzaboxy, Z-Boxy)?
@Ruxas píše: Více
Já to jednu dobu taky jedla…zblblá tím, že želatina na klouby…ale děsně mě z toho bolí patro a zuby…on to kouše nebo polyká celé
.
@1010 píše: Více
Tak to nevim hele. Příště ho u toho budu pozorovat. ![]()
@Anonymní píše: Více
Ne úplně hned po sladkém, ale tak do půl hoďky jo. To se prý i u běžného jídla doporučuje, že až po půl hodině od konzumace jídla si vyčistit zuby, že tam ještě působí nějaké ty enzymy, tak aby se zuby nezničily, ale určitě nezapomenout na to vyčištění.
Jinak tedy je to síla, jak tady čtu, je to asi všude stejné.
Jinak okolo Mikuláše je to repete.
A u zubaře už právě vrtání také proběhlo (má navíc zuby bez mezer, to i zubař říkal, že je pech, že se tam ty kazy pak i hodně dělají)- vůbec ji to nedochází a je ji to jedno. Samozřejmě první vrtání bylo v lokálce, ale vzhledem k ne přišil dobře spolupráci ze strany děcka muselo být další v analgosedaci - takže si dokážete představit ty výdaje…i jsme to tchyni říkali a zbytečně.
Potravinová banka - nechtějí oni spíš nějaké standardní potraviny (mouka, máslo, maso, olej…?) nebo ocení i hromadu sladkého?
No co, nevidím problém. Donesou to domu, každý dostane něco malého a zbytek schováš. Ještě něco?
@mahebka jen poznámka k té potravinové bance - já myslím, že ocení i sladkosti, že ti potřební nechtějí jen olej a těstoviny, které si mnohdy ani nemají kde uvařit nebo to bohužel ani neumějí, ale že si rádi i zamlsají§
akorát v poslední době začíná trend, že Potravinová banka už nechce potraviny, ale peníze
@inkakřivák píše: Více
Nejspíš takové množství nestíhají sníst, takže pak to prošlé končí v popelnici.
@mahebka píše: Více
Zuby bez mezer se musi cistit bud mezizubnim kartackem nebo niti.
@stinga píše: Více
Vždyť se teď nasbíraly tuny a tuny potravin. No a třeba Penny ještě vybírá peníze. Další sbírka bude zase za půl roku a prostory nejsou neomezené. Takže až se trochu vyprázdní, nakoupí se další jídlo. Vyhazování čokolád do koše nechápu, sbírka to ráda vezme.