Tchýně dává dětem až moc sladkostí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
80119
29.4.25 18:55
@Alušáček píše: Více

Nežijí ve vzduchoprázdno, múzou rozdat sousedům, po příbuzných, po známých, odnést do azylaku třeba. Další problém?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11617
29.4.25 19:09
@inkakřivák píše: Více

No hele, někomu může být nepříjemné to rozdávat sousedům či příbuzenstvu, protože z nich nechce dělat odpadkový koš. Pokud těch sladkostí má někdo 10 kg, tak než to po jednom po dvou sladkostech rozdá, může to být na rok. Když to rozdáš najednou v pytli (nemyslím azyláky, potrav. banky), zas můžeš vypadat zmlsaně, zpanštěle…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24287
29.4.25 19:16

@inkakřivák já dnes vytřídila asi šest kilo sladkostí určitě. Jako prarodičům to nedám. To by to dostali děti :( a ostatní to nechtějí. Všichni s dětmi mají moc. Manžel to asi vezme do práce, ale pochybuji, že se vše sní. Je toho jedna velká papírová taška - od Mikuláše co se nesnědlo. A to toho děti snědli opravdu hodně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
310
29.4.25 20:13

Nemáte žádat, máte to prostě zatrhnout. A aby mi tchyně dělala za zády něco, co si vysloveně nepřeju, to bych ji teda hnala. A jo, u nás to zrovna se sladkým funguje.
Na druhou stranu tchyně výborně peče, hlavně koláče s domácím ovocem a to dceři klidně dát může, na rozdíl od nějakých čokolád apod. Takže je ve výsledku taky spokojená, že dceři chutná něco přímo od babičky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10923
29.4.25 20:19

U nas stejny, manzel to dostal skoro vsechno do práce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15275
29.4.25 20:52

Možná ten azylak, jinak podle mě o sladkosti nikdo nemá zájem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21911
29.4.25 20:59

@Alušáček v azylaku taky ne, tam frčí fastfood a nic jiného neznají nebo znát nechtějí. Když dostali v balíku gumové jojo bonbony, tak tim děti po sobě hazely a zůstal akorát nepořádek na chodníku před azylákem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26747
29.4.25 21:08
@anavi13 píše: Více

Posílám adresu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26747
29.4.25 21:09

Je na čase založit Mikulassky a Velikonoční kolotoč :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15275
29.4.25 21:10
@mado píše: Více

No tak třeba domov důchodců, nebo armáda spásy. Ja přebytečné sladkosti dávám na popelnici a zmizí rychle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76782
29.4.25 21:23

@inkakřivák @Alušáček @Bubla Bůčková @mado @DandátkoP
hlavně tady byla nachlup stejná diskuse před týdnem - to o těch nekvalitních čokoládách z Velikonoc, tady dává tchýně, tam dávaly cizí babky - ale v obou diskusích jsou samozřejmě stejné rady a stejné příspěvky, to zakladatelka založila celkem zbytečně druhou stejnou diskusi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9031
29.4.25 21:26

Nechtěla jsem to psát. Ale taky si myslím, že jde o volné pokračování té diskuse, která byla o čokoládě na Velikonoce. Podobnost čistě náhodná 8).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76782
29.4.25 21:28
@Kelsey1 píše: Více
že jo? ale za týden se tady nic jiného nedozví, úplně zbytečné,
tam už nikdo nepsal, tak se přitvrdilo zlou tchýní, protože tchýně téma pořád frčí - a také je to pořád stejné dokola
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12884
29.4.25 21:34

Jasně, tak každá matka bude lítat po azylácích a sousedech s krávovinama a palmovýma pochoutkama, protože tchýně nejsou schopné mít rozum a základní respekt.

Vrátit v pytli, ať si tam běhá drahábabička :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3086
29.4.25 21:36

Klidne mi ty sladkosti poslete, ja se obetuju :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...