Přej a bude ti přáno?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
brko
15.6.15 12:59
@Anonymní píše:
@Samantha9 Děkuji, rozhodně na tom hodlám zapracovat. Ten pásový opar mě teď pěkně trestá :)

pásový opar? brrr, ten jsme měla taky (ale nikomu jsem se tehdy neušklíbala :) ). jinak si myslím, že karmický dopad se projevuje až po uplynutí několika životů.

• Citovat
  • Upravit
9994
15.6.15 13:00
@Samantha9 píše:
@Paoloska Hele lidi, co závidí a pomlouvají, nemůžou být zákonitě v pohodě! To se naprosto vylučuje :mrgreen:. A je mi tě líto, že jich máš kolem sebe tolik..to musí dost vysávat energii ne? :D

Máš pravdu, často si přijdu vyšťavená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9994
15.6.15 13:03
@Anonymní píše:
@Paoloska Já opravdu věřím, že to tak funguje, ale spousta lidí tato znamení nevidí. Nebo se důsledky tohoto chování projeví třeba až v příštím životě.

V to doufám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.6.15 13:04

@brko Tak já samozřejmě neříkám, že každá nemoc je trest za špatné chování, to v žádném případě :) někdy to tak ale být možná může.

• Citovat
  • Upravit
brko
15.6.15 13:06
@Anonymní píše:
@brko Tak já samozřejmě neříkám, že každá nemoc je trest za špatné chování, to v žádném případě :) někdy to tak ale být možná může.

to je jasný :palec:

• Citovat
  • Upravit
L92
15.6.15 13:10
@Anonymní píše:
@brko Tak já samozřejmě neříkám, že každá nemoc je trest za špatné chování, to v žádném případě :) někdy to tak ale být možná může.

Z mého pohledu je největší trest žít v tom, že je něco za „trest“. Ať už je to cokoli a za cokoli.
Nehledě na to, že co je špatné chování, když všechno má tisíce úhlů… co je zlý skutek, když nějaký čin někoho jiného se nám může zdát zlý, ale neznáme důvody, kterými byl veden…

• Citovat
  • Upravit
4624
15.6.15 13:12

Já třeba věřím na to, že čeho se člověk nejvíce bojí, to se mu přihodí. Třeba moje babička nechtěla skončit jako babky, co dostaly Alzheimera a úplně zblbly. A přestavte si, že babičku postihl Alzeimer. A děda se zase strašně obával rakoviny a také ji dostal - v echt hnusné formě. Tohle není o škodolibosti, ale o toku myšlenek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9994
15.6.15 13:16
@LadyLada píše:
Já třeba věřím na to, že čeho se člověk nejvíce bojí, to se mu přihodí. Třeba moje babička nechtěla skončit jako babky, co dostaly Alzheimera a úplně zblbly. A přestavte si, že babičku postihl Alzeimer. A děda se zase strašně obával rakoviny a také ji dostal - v echt hnusné formě. Tohle není o škodolibosti, ale o toku myšlenek.

Na tom něco je :think: Když o něčem moc přemýšlíš, ať už v pozitivním nebo negativním smyslu, nakonec si to přivoláš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1310
15.6.15 13:20

Já tomu tedy věřím. Ve smyslu „přitahuju to, co vysílám do okolí“. Snažím se tedy na sobě taky zapracovat. Protože jestli něco nemám ráda, tak jsou to zlí, nepřející, závistiví lidi, škrohlídi atd. Tím spíš bych mezi ně chtěla patřit, že?
Jen pro odlehčení: vždycky si v souvislosti s tímto vzpomenu, jak jsem se na kluzišti smála holčičce, co spadla na bruslích (ani nevím proč, asi to nebylo nijak vtipné), a just, do vteřiny jsem sebou pěkně práskla o zem já, úplně jako by mi někdo podkopl nohy, protože jsem stála na místě. Nic tragického, žádný úraz nebo tak něco, ale přišlo mi to tehdy jako lehounké upozornění, že takhle teda nee. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1375
15.6.15 13:21

Přeji si otěhotnět, tak doufám, že to zafunguje tahle metoda :D. Akorát je zajímavé, že zrovna v případě otěhotnění se doporučuje na to zase nemyslet :D. Tak kdo se v tom má vlastně vyznat :D

@Paoloska píše:
Na tom něco je :think: Když o něčem moc přemýšlíš, ať už v pozitivním nebo negativním smyslu, nakonec si to přivoláš.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9994
15.6.15 14:03
@Samantha9 píše:
Přeji si otěhotnět, tak doufám, že to zafunguje tahle metoda :D. Akorát je zajímavé, že zrovna v případě otěhotnění se doporučuje na to zase nemyslet :D. Tak kdo se v tom má vlastně vyznat :D

Nesmíš se bát že neotěhotníš, musíš věřit, že to vyjde. Když budeš pozitivní, přivoláš dobré věci, když budeš negativistická, budeš se obávat předem, přivoláš to na sebe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1375
15.6.15 14:23
No je pravda, že se toho vlastně bojím, že se to nepovede :palec:. Díky za příspěvek, doufám, že změna mého postoje se brzy pozitivně projeví a já budu v tom :D :pankac:
@Paoloska píše:
Nesmíš se bát že neotěhotníš, musíš věřit, že to vyjde. Když budeš pozitivní, přivoláš dobré věci, když budeš negativistická, budeš se obávat předem, přivoláš to na sebe.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9994
15.6.15 14:43

@Samantha9 Ono je těžké s tím pracovat. Jsme spíše zvyklí říkat: To nevyjde, to nedokážu než: To se mi povede, to dám… Nevím, jak dlouho se snažíš o miminko, ale zkus to vidět jednoduše - tisíce žen otěhotněli, je přeci přirozené, že otěhotním také :pankac:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1375
15.6.15 14:52

Máš pravdu! Ve všem jiném pozitivní jsem, ale tady si říkám - sakra, už ti bude 32, jsi stará, co když.. :D Snažíme se 1,5 roku, takže žádná trága, ale i tak :D. Díky za podporu pozitivního myšlení :) :hug:

@Paoloska píše:
@Samantha9 Ono je těžké s tím pracovat. Jsme spíše zvyklí říkat: To nevyjde, to nedokážu než: To se mi povede, to dám… Nevím, jak dlouho se snažíš o miminko, ale zkus to vidět jednoduše - tisíce žen otěhotněli, je přeci přirozené, že otěhotním také :pankac:.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3672
15.6.15 14:52
@Samantha9 píše:
Přeji si otěhotnět, tak doufám, že to zafunguje tahle metoda :D. Akorát je zajímavé, že zrovna v případě otěhotnění se doporučuje na to zase nemyslet :D. Tak kdo se v tom má vlastně vyznat :D

Taktéž chci být těhulka, takže jestli je Vaše metoda správná, proč to nejde už 13 měsíců?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat