Přej a bude ti přáno?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Verůůů7 píše:
Taktéž chci být těhulka, takže jestli je Vaše metoda správná, proč to nejde už 13 měsíců?
Protože je to fakt těžké uvažovat pozitivně, zvláště když se nedaří. Nestačí chtít, musíš být přesvědčená, že to vyjde…vnitřně přesvědčená.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Samantha9 „Jsem v nejlepším věku i zdraví, počnu a porodím krásné zdravé miminko“ - to je tvá mantra, to si opakuj, tomu věř ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Paoloska píše:
@Samantha9 „Jsem v nejlepším věku i zdraví, počnu a porodím krásné zdravé miminko“ - to je tvá mantra, to si opakuj, tomu věř
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Paoloska píše:
@Samantha9 „Jsem v nejlepším věku i zdraví, počnu a porodím krásné zdravé miminko“ - to je tvá mantra, to si opakuj, tomu věř
a oba budeme v pohodě a zdraví.
Bohužel u mě to nefunguje - u mě funguje, že každý dobrý skutek, bude po zásluze potrestán a svině se mají nejlíp
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Samantha9 Jdi do toho a nenech se zvyklat, žádné pochyby, nevzdávej se, věř
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Paoloska však jo, jenže na mě platí ty dobré skutky a ti, co ublížili mě, těm se daří vše a jsou vysmátí
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak já jsem před několika roky četla jeden citát, bohužel nevím jak přesně zněl a od koho byl, ale byl ve smyslu: Chceš-li vědět proč se dnes máš tak jak se máš, zkus si vzpomenout jak jsi přemýšlela včera (řečeno v minulosti). Chceš-li vědět jak se budeš mít zítra (v budoucnosti), uvědom si, na co myslíš nyní.
Dost často jsem se přesvěčila, že to sedí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@elen-ka píše:
Tak já jsem před několika roky četla jeden citát, bohužel nevím jak přesně zněl a od koho byl, ale byl ve smyslu: Chceš-li vědět proč se dnes máš tak jak se máš, zkus si vzpomenout jak jsi přemýšlela včera (řečeno v minulosti). Chceš-li vědět jak se budeš mít zítra (v budoucnosti), uvědom si, na co myslíš nyní.Dost často jsem se přesvěčila, že to sedí.
Moc pěkný ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Myslím, že je to náhoda. Já neznám nikoho, kdo by sem tam nepomlouval nebo se někomu neposmíval. Smutné je, když se někdo neumí bavit ničím jiným a žije jen těmi drby. To ale jistě není tvůj případ ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Chtěla jsem se zeptat, jak zvládáte při tom snažení o pozitivní myšlení atd. když se pohybujete mezi lidmi co člověka jen vytočí. Snažím se na sobě pracovat, ale když si vezmu své příbuzenstvo, ono to člověku často zkazí náladu. Jak s tím bojovat!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zakladatelko, má zkušeost je taková, že pokud já jsem někomu něco provedla, vrátilo se mi to.
Naposledy, když teď už můj ex opustil kvůli platonickému poblouznění ke mně svou manželku, náš „vztah“ trval cca půl roku. Poté jsem se s ním rozešla, neunesla jsem to. Pak jsem onemocněla a šest měsíců se lečila. Jakoby ten čas s ním měl být „vykoupen“.
Dále pak to vysílání přání a obav… Celý život jsme se bála, že mě můj přítel bude podvádět, zahýbat mi, chodit do bordelu apod. No a můj následující partner v takovém podniku (než jsme se poznali) pracoval.
Je toho víc, ale už na mě jde spaní, tak jen ve stručnosti…
- Citovat
- Upravit
@Mína47 To by mě také zajímalo
mám okolo sebe lidi, včetně hodně příbuzných, kteří člověku hodně znepříjemňují život. Proto si vždycky v duchu říkám: Nerozčiluj se, je to jejich rozhodnutí, jak se chovají, a ty s tím prostě nic neuděláš. Žij si svůj život. Někdy to funguje, ale problém je, pokud mi ta druhá osoba svými rozhodnutími velmi zasahuje do života a bohužel ho komplikuje, tak mě to opravdu hodně namíchne a já nevím, co s tím. Hádky samozřejmě nikam nevedou, ignorace není z určitých důvodů možná. A co teď.. babo raď ![]()
- Citovat
- Upravit
Moje čerstvá zkušenost.
V jeden den jsem přišla o 2000 Kč, pak jsem ve schránce našla vizitku nějaké lichvářské společnosti, že mi půjčí peníze, taky tam byl účet za vodu a přišla mi SMS od chlápka, kterej mi nabízel levnější energie. Evidentně je má negativní energie velmi silná.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
To je nejhorší, když ignorace příbuzných není možná. Taky si říkám, nemysli na to, nezabývej se tím, ale jak když se to člověka týká! A čím víc na to myslí tím víc mu to odebírá energii. Člověk si musí vědomě stále říkat, aby to neřešil. Někdy se to podaří jindy ne, ale určitě je to lepší než dřív! Negativní energie je opravdu hodně silná.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit