Přej a bude ti přáno?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@přáníčková píše:
V jeden den jsem přišla o 2000 Kč, pak jsem ve schránce našla vizitku nějaké lichvářské společnosti, že mi půjčí peníze, taky tam byl účet za vodu a přišla mi SMS od chlápka, kterej mi nabízel levnější energie. Evidentně je má negativní energie velmi silná.
2000 jsou blbý, ale ten zbytek? Lichvářskou společnost jsi rozeznala, patrně jí nenaletíš. Účty za vodu chodí pravidelně, ne? Myslíš, že kdybys vyzařovala pozitivněji, že nepřijde? Kdyby se ztratil a musela bys platit třeba pokuty za upomínky apod., bylo by to horší.
Levnější energie asi taky posoudíš, jestli je to kulišárna nebo fajn nabídka… takže vo co go?
Co se peněz týká - v době, kdy jsem dělala na recepci, tak jsem zjistila, že jsem dlouhodobě na nule - občas jsem se okradla (blbě jsem vrátila), pak se mi to zas vrátilo na dýškách nebo provizích, asi vyzařuju jen teplo ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Králičice Ano normálně dabing, stahovala jsem si ho asi tak před 14 dny.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Knihomyš
Ale jasně, neokradli mě všichni najednou, podivné na tom jeto, že se to sešlo v jeden den. Já to vidím tak, že zrovna jsem byla v pozici, kdy jsem tyto lidi přitáhla a ta energie byla evidentně dost silná když se sešli všichni najednou. Jak říkám mě reklamy a nabídky do schránky nikdy nechodí (až jednou za čas ta voda).
A jak to tedy vidíš ty s tou pozitivní a negatovní energií?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@přáníčková Já moc na duševní energie nejsem a vyzařuju fakt jen teplo ![]()
Ale myslím, že vítězí úhel pohledu. když se tu doporučují knížky, tak navrhuji ještě Pollyannu - http://www.databazeknih.cz/…lyanna-33076 - ono je to takové lehce naivní a poplatné době vzniku, ale základ je určitě pravda.
Z vnitřního postoje vychází chování člověka a tím si zas přitáhne nebo odpudí určité lidi, případně se k němu lidi přiměřeně tomu chovají, takhle jednoduché to mám.
Nejen, že tě neokradli všichni najednou, ale okradl tě jen jeden člověk, co ti sáhnul pro peněženku, jestli to chápu dobře. Ostatním máš skvělou možnost se ubránit (pokud jsou to lumpové).
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tajemství jsem viděla, i knihu jsem četla, a i když jsem se snažila tím řídit, tak negativní myšlenky to většinou přetloukly. Nejspíš programová chyba mého softwaru ![]()
- Citovat
- Upravit
Nic se neděje jenom tak a každá situace v životě nás chce něčemu naučit.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Meroe píše:
Tajemství jsem viděla, i knihu jsem četla, a i když jsem se snažila tím řídit, tak negativní myšlenky to většinou přetloukly. Nejspíš programová chyba mého softwaru
To určitě není chyba softwaru, to jenom málo trénuješ
maraton taky nikdo neuběhne bez dlouhodobého trénování..a zrovna k tajemství je spoustu příruček, jak se k tomu krůček po krůčku dobrat, ten film podle mě zrovna není návod, kterej by šel okamžitě aplikovat.. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Přesně tak, chce to trénovat a to že nás každá situace má něco naučit je také pravda. Dřív jsem třeba dost podléhala sebelítosti, člověk se v tom pěkně hrabe. Dneska už to nedělám jako dřív a fakt je to o trénování myslet trochu jinak.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@elen-ka píše:
Tak já jsem před několika roky četla jeden citát, bohužel nevím jak přesně zněl a od koho byl, ale byl ve smyslu: Chceš-li vědět proč se dnes máš tak jak se máš, zkus si vzpomenout jak jsi přemýšlela včera (řečeno v minulosti). Chceš-li vědět jak se budeš mít zítra (v budoucnosti), uvědom si, na co myslíš nyní.Dost často jsem se přesvěčila, že to sedí.
celá tahle myšlenka je shrnutím Tajemství, o kterým byl ten dokument, vyšla kniha a ze kterého vychází celý náš život. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Mína47 jo, velká pravda. Jen dle mého názoru pitomě natočená. Prezentují to tam jako když Horst nabízí mixéry.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Králičice píše:
Holky, doporučila bych vám na tohle téma knížky od L.Hay.. Prakticky všechny. Dají se i stáhnout
Miluj svůj život, byla první kniha, která mě začala otvírat oči. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Jensina píše:
celá tahle myšlenka je shrnutím Tajemství, o kterým byl ten dokument, vyšla kniha a ze kterého vychází celý náš život.
Tak knihu tajemství mám doma, ale nečetla jsem ji, takže ani nevím, že je to shrnutí této knihy. PO pár stránkách jsem to nedala, nebyla jsem na to nejspíš připravena. Knihu Miluj svůj život jsem si půjčila od mamky a čtu ji již po několikáté.
Jinak na protivné příbuzné radu nemám, taky bych ji občas potřebovala. Ale bohužel není možné je ignorovat, protože v tomto okamžiku (nebo mě to tak přijde), že tou ignorací, to negativno vystupňuje. Je to o tom, že tam je nějaký problém (v mém vnímání), který je potřeba vyřešit. To že nás to štve, znamená, že tam přirozeně neplyne energie. Já třeba mám bytostní problém s lidmi co manipulují s ostatními, co ostatní nějak využívají. Vím, že tady mám prostor k učení, učím se „ubránit“ těmto lidem, učim se jak s těmito lidmi jednat, jak vyjádřit nesouhlas, jek se nenechat vmanipulovat kam nechci a to v klidu bez odevzdání své energie. Takže manipulativní tchánovce beru jako svůj učící materiál.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Peprminta
To bylo moc hezké přirovnání, že maraton taky nikdo neuběhne bez trénování
.
Když já jsem takovej osel tupej, netrpělivej, já když nevidím výsledky hned (nebo hodně brzo), tak se právě ke slovu dostane mé negativní smýšlení, dojdu k tomu, že buď dělám něco špatně, nebo že to nemá cenu, nebo že je to celé nesmysl… a je to v háji
. Když si totiž často (a delší dobu) opakuju, že to bude dobrý (že se to podaří a podobně), tak začnu mít pocit, že jsem magor, který se snaží sám sebe uchlácholit nějakým bludem a že by bylo rozumnější pohlédnout pravdě do očí (a pravda je samosebou tvrdá, drsná a ne moc pěkná. Proto je to pravda…). Co pak uděláš s takovým zatvrzelým trotlem
? Nic, ponecháš ho svým frustracím, to v tom lepším případě (v horším případě je to spíš o nakopnutí do zadní části těla).
- Citovat
- Upravit