Přejídám miminko?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Žádný extrém tam nevidím, každýmu dítěti chutná jinak, přece ho nenecháš o hladu. já od začátků jeho příkrmů valím oči na 6 letého bratránkova syna, jeho apetit je neskutečnej. už ve 4,5m snědl celej velkej rozmačkanej banán, a na oběd jedl 250g skleničky. pak jsem ho viděla, když měl asi 2,5 roku, snědl velkej plátek masa, plnej talíř brambor, za půl hodinu si dal celou velkou buchtu, a kus okurky, za další hodinu měl opět hlad, to už ani nevím co měl, ale fakt jsem se nestačila divit, jak to do něj padá. je takovej silnější, ale spíš ilná kostra tlustej není, ted nevím, kolik má, na 5 letý měl asi 22 kilo, a okolo 115-117cm. mě jedli všichni hodně dlouho jak vrabci, mladší většinou o něco víc než starší(rozdíl 2 roky necelé), teď v zimě se to zase obrátilo, nejstarší jí hodně(ale je jak lunt), prostřední momentálně docela málo většinou(tlustej nikdy nebyl, ale konečně trochu „shodil“ to buclatý bříško, co vždycky měl ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky, děkuji moc..a zrovna teda začal lézt, tak myslím, že i jak bude mít víc pohybu, tak se to zastaví. Doktorka v pohodě. Říká, že to vyběhá
Jen teda nevím ještě jednu věc..pořád ublinkává
tak jestli je to tím, že je pořád na břichu, anebo přežranej ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
To je normální s tim ublinkavanim…u nás to pomalu přestalo v 9m…všechno porad oranžové. Štěstí že nemáme koberce ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A jak už někdo psal přeci nebudete ubírat kojenci jídlo a trápit ho hlady. Když má hlad tak ať papa. Něco jiného by bylo kdyby mu byli treba dva a tlaskal pate přes devate…ale mlíčko a zelenina s ovocem..jen ať se nají a budte rada ze hezky basti
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Syn jedl tak nějak stejně, plus se po každém jídle dokojil a kojil se i mezi jídly a v noci. Pokud to jí dobrovolně, tak ho nech ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit