Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Sany80s píše:
A trápí tě víc, že nemáš muže nebo že nemáš děti?
Pokud bych si měla vybírat, pak muže, který by mě miloval. A to dítě pak mít s ním, ne si po pořídit sama.
@Anonymní píše:
Pokud bych si měla vybírat, pak muže, který by mě miloval. A to dítě pak mít s ním, ne si po pořídit sama.
Já ti ale nedala na výběr tuto možnost.
To, co píšeš, by chtěl každý.
Ale v tvém případě to začíná být nereálné.
Takže co, když najdeš muže, se kterým budeš šťastná, ale nebudete mít děti kvůli tvému věku, budeš šťastná?
A nebo naopak, zkusíš si pořídit dítě, podaří se ti to, ale muže v té chvíli mít nebudeš, budeš spokojená?
@Sany80s píše:
Já ti ale nedala na výběr tuto možnost.
To, co píšeš, by chtěl každý.
Ale v tvém případě to začíná být nereálné.
Takže co, když najdeš muže, se kterým budeš šťastná, ale nebudete mít děti kvůli tvému věku, budeš šťastná?
A nebo naopak, zkusíš si pořídit dítě, podaří se ti to, ale muže v té chvíli mít nebudeš, budeš spokojená?
No úplně mi čteš myšlenky, co až najdu muže a nebudu s ním moct mít dítě? Jenže já nevěřím na zázraky, pokud jsem si ho do 39 nenašla, pokud mě každý opustil, opustí mě zase, ať s dítětem nebo bez. Takže ne, nebudu to riskovat, pořídit si někde dítě a pak doufat v něco, co nepřijde.
Tak kdyz to budu brat ciste pragmaticky a statisticky, tak je proste urcite procento zen, ktere proste toho zivotniho partnera nenajdou. A zadne rozumne vysvetleni pro to neni.
Mam uzasnou kamaradku, krasna, strasne mila a pratelska holka. Je ji 42,bez chlapa, bez deti
Vubec nechapu v cem je problem, ze neni schopna se seznamit s nekym serioznim, ktery by mel zajem o vazny vztah. S pocitem ujizdejiciho vlaku, posledni roky, dost tlacila na pilu a brala kohokoliv, vcetne starych vypelichanych, bezzubych dedku a stejne z toho nic nebylo. V jake fazi je ted nevim, nejakou dobu jsem s ni nemluvila, ale moc bych ji prala, aby ji to vyslo a nakonec byla stastna. Co se tyce ditete radila jsem to ji, protoze po diteti moc touzi, at se proste necha zbouchnout a pokud i ty po diteti moc touzis, radim to i tobe. Ja bych to tak udelala. ![]()
@Anonymní píše:
No úplně mi čteš myšlenky, co až najdu muže a nebudu s ním moct mít dítě? Jenže já nevěřím na zázraky, pokud jsem si ho do 39 nenašla, pokud mě každý opustil, opustí mě zase, ať s dítětem nebo bez. Takže ne, nebudu to riskovat, pořídit si někde dítě a pak doufat v něco, co nepřijde.
Ty jsi normálně zacyklená jako blázen.
Já nemyslela pojistit si chlapa dítětem.
Ale vzhledem k tomu, jak přemýšlíš, asi bude pravda v tom, že ty o dítě nestojíš.
@Sany80s píše:
Ty jsi normálně zacyklená jako blázen.
Já nemyslela pojistit si chlapa dítětem.
Ale vzhledem k tomu, jak přemýšlíš, asi bude pravda v tom, že ty o dítě nestojíš.
Asi jo, nestojím o dítě „přes mrtvoly“, dítě má právo na svého otce.
@Anonymní píše:
Asi jo, nestojím o dítě „přes mrtvoly“, dítě má právo na svého otce.
V tom případě si najdi dobrého psychologa, věnuj pár let života terapii, a pak možná budeš schopna mít partnerský vztah.
Protože z tebe jen prýští to neustálé myšlení na to, jak si udržet chlapa, jen se v tom stále točíš a z mého pohledu je to dost odstrašující.
Pak už bude pozdě na rodinu, ale možná už budeš schopna myslet na něco jiného než na to, jak si udržet chlapa.
@Sany80s píše:
V tom případě si najdi dobrého psychologa, věnuj pár let života terapii, a pak možná budeš schopna mít partnerský vztah.
Protože z tebe jen prýští to neustálé myšlení na to, jak si udržet chlapa, jen se v tom stále točíš a z mého pohledu je to dost odstrašující.
Pak už bude pozdě na rodinu, ale možná už budeš schopna myslet na něco jiného než na to, jak si udržet chlapa.
To je opravdu odstrašující? To bych nikdy neřekla, že to takhle může někdo vnímat.. Je fakt, že moje hlavní myšlenky v této oblasti neustále jsou: jak si udržet chlapa, aby neutekl?
@Anonymní píše:
To je opravdu odstrašující? To bych nikdy neřekla, že to takhle může někdo vnímat.. Je fakt, že moje hlavní myšlenky v této oblasti neustále jsou: jak si udržet chlapa, aby neutekl?
Je to velmi odstrašující.
@Anonymní píše:
Jisteze je to odstrašující. Si vezmi, jak by bylo tobě, kdyby partner neustale měl v hlavě to, jak proboha zařídit abys mu nezdrhla. Působí to dost zoufale
@Tichošlápek píše:
Jisteze je to odstrašující. Si vezmi, jak by bylo tobě, kdyby partner neustale měl v hlavě to, jak proboha zařídit abys mu nezdrhla. Působí to dost zoufale
Tohle muži vycítí, jo?
@srpen89 píše:
Tak kdyz to budu brat ciste pragmaticky a statisticky, tak je proste urcite procento zen, ktere proste toho zivotniho partnera nenajdou. A zadne rozumne vysvetleni pro to neni.Mam uzasnou kamaradku, krasna, strasne mila a pratelska holka. Je ji 42,bez chlapa, bez deti
Vubec nechapu v cem je problem, ze neni schopna se seznamit s nekym serioznim, ktery by mel zajem o vazny vztah. S pocitem ujizdejiciho vlaku, posledni roky, dost tlacila na pilu a brala kohokoliv, vcetne starych vypelichanych, bezzubych dedku a stejne z toho nic nebylo. V jake fazi je ted nevim, nejakou dobu jsem s ni nemluvila, ale moc bych ji prala, aby ji to vyslo a nakonec byla stastna. Co se tyce ditete radila jsem to ji, protoze po diteti moc touzi, at se proste necha zbouchnout a pokud i ty po diteti moc touzis, radim to i tobe. Ja bych to tak udelala.
tohle je pěkně hnusné ne? Bude chlapovi tvrdit jak bere prášky, ať to do ní všechno napráší a přitom opak. Určitě taky radíš, aby když to klapne ať chlapa pěkně podojí na alimentech že? ve výsledku zkazí život chlapovi, sobě i dítěti
![]()
@Anonymní píše:
Tohle muži vycítí, jo?
Tak je jasné, že pokud to děláš násilím „udělám cokoliv jen ať mi nezdrhne“ tak je dost poznat. Naopak by jsi měla zůstat svá aby on s tebou chtěl být kvůli tomu jaká jsi než aby jste spolu byli jen proto, aby jste nebyli sami. Ale to si musíš nejdřív vážit sama sebe.