Přemýšlím, co dál

Napsat příspěvek
Velikost písma:
21311
8.11.18 13:28
@zuracz1 píše:
V pohodě, já to přežiju, jen se divím, že můžu být ještě níž než ty

:lol: pobavilo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2067
8.11.18 13:30
@zuracz1 píše:
V pohodě, já to přežiju, jen se divím, že můžu být ještě níž než ty

Nikdo neni niz, nez bezdetnej chlap co leze na epipi. Tim jsi klesl na tu uplne nespodnejsi hranici, co vubec existuje,pod tebou uz je jen pusto a tma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
823
8.11.18 13:34
@Tichošlápek píše: :lol: pobavilo :lol:

rád rozdávám radost :lol:

@srpen89 píše:
Nikdo neni niz, nez bezdetnej chlap co leze na epipi. Tim jsi klesl na tu uplne nespodnejsi hranici, co vubec existuje,pod tebou uz je jen pusto a tma.

tak teď jsi mi to nandala, jdu brečet do kouta :potlesk: :lol:
běž raději psát moudra na feministky.com a nech mě žít svůj nudný život :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1337
8.11.18 13:38

@srpen89 Třeba si myslí, že se tu seznámí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
823
8.11.18 13:42
@tzipora píše:

svobodnou maminku, nebo ženu které haraší v hlavě, protože jí je přes 40 a je bez partera a dítěte? děkuji nechci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2067
8.11.18 13:43
@tzipora píše:

Proste chudak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2067
8.11.18 13:44
@zuracz1 píše:
svobodnou maminku, nebo ženu které haraší v hlavě, protože jí je přes 40 a je bez partera a dítěte? děkuji nechci

Tak co sem lezes chytroline ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1337
8.11.18 13:49
@zuracz1 píše:
svobodnou maminku, nebo ženu které haraší v hlavě, protože jí je přes 40 a je bez partera a dítěte? děkuji nechci

Víš, na emiminu přispívají i muži, jejichž příspěvky nejsou zlé, ale třeba vtipné. Ty mezi ně nepatříš. A tvé slovo haraší. Bodejť by neharašilo! Bych tě chtěla vidět v kůži té ženy. To si ani nedovedeš představit, jaké to je. Nikdy bys nemohl napsat to, co jsi napsal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
salamio
8.11.18 13:50
@zuracz1 píše:
Tak veděl by to, kdyby jsi mu napsala že jsi těhotná a pak když se přihlásíš o ty drobné. Pečlivě vybraný, hmm takže např někdo kdo se ti líbí a má partnerskou krizi, ty toho využiješ, přiopiješ ho a vysaješ. Mno tohle se mi moc nelíbí. Je mi 28 a nemám děti. Vžít se umím, ale je to hodně hnusné rozhodnutí. Teď si vem je jí 42 let, co když se to díte narodí postižené? to těžko utáhne z naspořených peněz.
Něco jiného je, kdyby se s někým dohodla že jí to díte udělá a že ho nebude psát do RL ani po něm v budoucnu nic chtít, to budiž, ale nic za zády

Nejsem právník, ale tuším, že takovou dohodu uzavřít nelze, resp. by byla neplatná.

• Citovat
  • Upravit
1337
8.11.18 13:51
@srpen89 píše:
Tak co sem lezes chytroline ?

Takové rýpaly miluju…Neví o co běží a kráčí a bude tady psát své moudra. Já bych tady mohla psát své zkušenosti s muži, kterým jsem během sexu řekla, ať mi udělá dítě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
823
8.11.18 13:54
@tzipora píše:
Víš, na emiminu přispívají i muži, jejichž příspěvky nejsou zlé, ale třeba vtipné. Ty mezi ně nepatříš. A tvé slovo haraší. Bodejť by neharašilo! Bych tě chtěla vidět v kůži té ženy. To si ani nedovedeš představit, jaké to je. Nikdy bys nemohl napsat to, co jsi napsal.

jo máš pravdu, trošku jsem přestřelil, nikdy plně nepochopím, co se odehrává takové ženě, která touží po dítěti ale nemá jej v hlavě. Mateřský pud je silný, ale udělat to, co tady někteří navrhují je prostě prasárna

@salamio píše:
Nejsem právník, ale tuším, že takovou dohodu uzavřít nelze, resp. by byla neplatná.

já taky nemyslel písemnou dohodu, jen ústní, aby o tom ten chlap věděl a ne to co tu navrhovala jedna dáma

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2067
8.11.18 14:35
@zuracz1 píše:
já taky nemyslel písemnou dohodu, jen ústní, aby o tom ten chlap věděl a ne to co tu navrhovala jedna dáma

Je videt, ze jak jsi mladej, tak jsi hloupej. Uz vidim ty zastupy chlapu, kteri dobrovolně pristoupi na to, kdyz jim reknu, ze po nich chci jenom dite :zed: :mrgreen: Ty se vrat do matersky skolky, o zivite nevis vubec nic. Tim, ze se necham jenom oplodnit a ten chlap se nikdy nic nedozvi, chranim jeho i sebe. On nemusi mit treba casem vycitky svedomi, zvlast, pokud by byl treba zenaty, ze mu nekde běhá nemanzelsky dite a ja se nemusim bat, ze by si treba casem mohl delat na dite nejake naroky. A hlavne by to dite dotycne pomohlo, aby se zklidnila a usadila. Mozna se budes divit, ale on by se i ten chlap za cas nasel. Protoze kupodivu je pro chlapy atraktivnejsi 40+ s ditetem, nez 40+ bez ditete. Ale fakt nechápu proc to tady vlastně vysvětluju nekomu, jako jsi ty, kdo to absolutne nemuze pochopit :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106134
8.11.18 18:48
@zuracz1 píše:
tohle je pěkně hnusné ne? Bude chlapovi tvrdit jak bere prášky, ať to do ní všechno napráší a přitom opak. Určitě taky radíš, aby když to klapne ať chlapa pěkně podojí na alimentech že? ve výsledku zkazí život chlapovi, sobě i dítěti :potlesk: :potlesk: :potlesk:

pokud po tom chlapovi nic nechce a moc jinych moznosti uz nema ..co je na tom spatneho ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106134
8.11.18 18:51
@zuracz1 píše:
Tak veděl by to, kdyby jsi mu napsala že jsi těhotná a pak když se přihlásíš o ty drobné. Pečlivě vybraný, hmm takže např někdo kdo se ti líbí a má partnerskou krizi, ty toho využiješ, přiopiješ ho a vysaješ. Mno tohle se mi moc nelíbí. Je mi 28 a nemám děti. Vžít se umím, ale je to hodně hnusné rozhodnutí. Teď si vem je jí 42 let, co když se to díte narodí postižené? to těžko utáhne z naspořených peněz.
Něco jiného je, kdyby se s někým dohodla že jí to díte udělá a že ho nebude psát do RL ani po něm v budoucnu nic chtít, to budiž, ale nic za zády
nic ti nebrani se peclive chranit a nespolehat na to , co ti zenska rekne ..jako vetsina chlapu a pak cumi
@zuracz1 píše:
hele já jsem z toho nanervy, ale já mám výhodu, jsem chlap ne ženská, já to dítě můžu mít kdykoliv :lol: :lol: :lol:

no bez sexu to nepujde :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7375
8.11.18 19:38
@srpen89 píše:
Nikdo neni niz, nez bezdetnej chlap co leze na epipi. Tim jsi klesl na tu uplne nespodnejsi hranici, co vubec existuje,pod tebou uz je jen pusto a tma.

Ráda tady ty hochy čtu, ale říkám si, že kdyby na takové stránky chodil můj syn, tak přemýšlím , kde se stala chyba :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí