Přemýšlím, co dál

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2067
8.11.18 23:02
@Akinee píše:
Ráda tady ty hochy čtu, ale říkám si, že kdyby na takové stránky chodil můj syn, tak přemýšlím , kde se stala chyba :mrgreen:

Asi tak. Jeste se da pochopit chlap s detma, ale co tady dela 28 letej, svobodnej, bezdetnej typek, ktery dokonce prispiva, to mi zustava tedy rozum stát. :zed: A presne si predstavuji sveho syna, jak leze na epipi. Pro me absolutně nepredstavitelna situace a premyslela bych, co s nim neni v poradku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
823
9.11.18 06:44
@srpen89 píše:
Je videt, ze jak jsi mladej, tak jsi hloupej. Uz vidim ty zastupy chlapu, kteri dobrovolně pristoupi na to, kdyz jim reknu, ze po nich chci jenom dite :zed: :mrgreen: Ty se vrat do matersky skolky, o zivite nevis vubec nic. Tim, ze se necham jenom oplodnit a ten chlap se nikdy nic nedozvi, chranim jeho i sebe. On nemusi mit treba casem vycitky svedomi, zvlast, pokud by byl treba zenaty, ze mu nekde běhá nemanzelsky dite a ja se nemusim bat, ze by si treba casem mohl delat na dite nejake naroky. A hlavne by to dite dotycne pomohlo, aby se zklidnila a usadila. Mozna se budes divit, ale on by se i ten chlap za cas nasel. Protoze kupodivu je pro chlapy atraktivnejsi 40+ s ditetem, nez 40+ bez ditete. Ale fakt nechápu proc to tady vlastně vysvětluju nekomu, jako jsi ty, kdo to absolutne nemuze pochopit :zed:

ač nerad, tak máš asi pravdu, ale je to prostě nemorální.
A proč mi to vysvětluješ? Asi proto, že ač to sice nevypadá, jsi dobrý člověk a ozval se tvůj mateřský pud, kdy to chceš dítěti ze školky vysvětlit :hug: :lol:

@Venetia píše:
nic ti nebrani se peclive chranit a nespolehat na to , co ti zenska rekne ..jako vetsina chlapu a pak cumino bez sexu to nepujde :D

mno to sice můžu, ale zas je zbytečné to používat, když člověk důvěřuje protějšku
takže tvrdíš, že ženské jsou mrchy a kecají kde mohou? :lol:

myslíš že to fakt bez sexu nepůjde? A já myslel že se postavím před babybox a počkám si na nějakou co tam odloží dítě :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7375
9.11.18 06:53
@zuracz1 píše:
mno to sice můžu, ale zas je zbytečné to používat, když člověk důvěřuje protějšku
takže tvrdíš, že ženské jsou mrchy a kecají kde mohou? :lol:myslíš že to fakt bez sexu nepůjde? A já myslel že se postavím před babybox a počkám si na nějakou co tam odloží dítě :nevim:

Některé ženské jsou mrchy stejně tak jako někteří chlapi. Bohužel se stává, že se spárují s kvalitním protějškem. Ale to je logické, protože ten mu naletí. Obdobný charakter ne, ten ty praktiky zná sám podle sebe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí