Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Zdraví všechny. Nechci zakládat novou diskuzi, tak píšu do téhle - anonymně, snad zakladatelka promine. Ani já už nevím, co dál se životem, jsem vším hrozně unavená. O co jde? O můj osobní život, prostě se mi nedaří a jsem už zoufalá, že už zůstanu sama. Mám 39 roků, svobodná, bezdětná. Několik známostí, všechny dopadly blbě, pak několikaletý zásadní vztah, požádal mě o ruku, ale před svatbou si to rozmyslel a nakonec mě opustil. Já byla v háji 2 roky, skončila jsem na AD, málem odešla z práce, nefungovala jsem, úplná hrůza. Časem se to uklidnilo a díky kolegovi, zamilovala jsem se do něj, bohužel je dlouho ženatý a má děti. On měl nějaký zájem, něco málo proběhlo, ale teď se odmlčel a přestal si mě všímat, z čehož soudím, že to byl z jeho strany jen flirt, aby si dokázal, že „na to ještě má“. Ale já se zase řítím do průšvihu, AD už jíst nechci, snažím se to zvládat, ale nějak to nejde.. Jakmile mi bylo konečně po letech líp, už se to zase sype a jsem dál ve stejných „sr..ách“ jako dřív. Nechápu, že o mě žádnej chlap nestojí, jak je to možné?
Asi si myslí, že už na děti jsi stará, nebo co.....A ty by si chtěla miminko?
@pikola píše:
Tak je jasné, že pokud to děláš násilím „udělám cokoliv jen ať mi nezdrhne“ tak je dost poznat. Naopak by jsi měla zůstat svá aby on s tebou chtěl být kvůli tomu jaká jsi než aby jste spolu byli jen proto, aby jste nebyli sami. Ale to si musíš nejdřív vážit sama sebe.
Tak to je v háji, už jsem stará na nějaké předělávání sebe, jsem nějaká včetně snahy, aby mi nezdrhnul. Já si prostě chlapa nenajdu, holt ne každý najde partnera, jak tu někdo už psal.
@Anonymní píše:
Tak to je v háji, už jsem stará na nějaké předělávání sebe, jsem nějaká včetně snahy, aby mi nezdrhnul. Já si prostě chlapa nenajdu, holt ne každý najde partnera, jak tu někdo už psal.
Tak se na to tolik neupinej. Určitě mas neco jiného, co ti naplňuje život, uz víš, co te baví, co umíš…bud v pohodě sama a užívej si. Možná pak někoho potkas a možná ne, ale nemělo by to byt středobodem tvého bytí
@Anonymní píše:
To je blbost. Nikdy není pozdě začít na sobě pracovat.
@Anonymní píše:
Když budeš takhle přemýšlet, tak ho opravdu nenajdeš, protože kdo by chtěl takovou zoufalku. Na to mít se ráda není pozdě nikdy.
@zuracz1 píše:
tohle je pěkně hnusné ne? Bude chlapovi tvrdit jak bere prášky, ať to do ní všechno napráší a přitom opak. Určitě taky radíš, aby když to klapne ať chlapa pěkně podojí na alimentech že? ve výsledku zkazí život chlapovi, sobě i dítěti![]()
![]()
Co je na tom hnusnyho ? Ten chlap by ani nevedel, ze jsem tehotna, byl by to jen pečlivě vybrany oplodnovac
A pár šušnů alimentu ?
Ve ctyriceti ?
Ve 40 je predpokladam samotna zenska financne zabezpecena tak, aby nebyla zavisla na par tisicovkach alimentu. Proste to tak mam a tobe se to nemusi libit. Nevim kolik ti je, jestli mas deti, ale zkus se vzit do situace 42 lete holky, ktera po diteti fakt strasne moc touzi, je zoufala a vi, ze toho casu, aby ho mela ji moc nezbyva. ![]()
@srpen89 píše:
Co je na tom hnusnyho ? Ten chlap by ani nevedel, ze jsem tehotna, byl by to jen pečlivě vybrany oplodnovacA pár šušnů alimentu ?
Ve ctyriceti ?
Ve 40 je predpokladam samotna zenska financne zabezpecena tak, aby nebyla zavisla na par tisicovkach alimentu. Proste to tak mam a tobe se to nemusi libit. Nevim kolik ti je, jestli mas deti, ale zkus se vzit do situace 42 lete holky, ktera po diteti fakt strasne moc touzi, je zoufala a vi, ze toho casu, aby ho mela ji moc nezbyva.
Tak veděl by to, kdyby jsi mu napsala že jsi těhotná a pak když se přihlásíš o ty drobné. Pečlivě vybraný, hmm takže např někdo kdo se ti líbí a má partnerskou krizi, ty toho využiješ, přiopiješ ho a vysaješ. Mno tohle se mi moc nelíbí. Je mi 28 a nemám děti. Vžít se umím, ale je to hodně hnusné rozhodnutí. Teď si vem je jí 42 let, co když se to díte narodí postižené? to těžko utáhne z naspořených peněz.
Něco jiného je, kdyby se s někým dohodla že jí to díte udělá a že ho nebude psát do RL ani po něm v budoucnu nic chtít, to budiž, ale nic za zády
@Božislava píše:
Asi si myslí, že už na děti jsi stará, nebo co.....A ty by si chtěla miminko?
Já nevím, co si vlastně myslí, prostě se rozejdou a konec. Miminko ano, s mužem, ne sama.
@zuracz1 píše:
Tak veděl by to, kdyby jsi mu napsala že jsi těhotná a pak když se přihlásíš o ty drobné. Pečlivě vybraný, hmm takže např někdo kdo se ti líbí a má partnerskou krizi, ty toho využiješ, přiopiješ ho a vysaješ. Mno tohle se mi moc nelíbí. Je mi 28 a nemám děti. Vžít se umím, ale je to hodně hnusné rozhodnutí. Teď si vem je jí 42 let, co když se to díte narodí postižené? to těžko utáhne z naspořených peněz.
Něco jiného je, kdyby se s někým dohodla že jí to díte udělá a že ho nebude psát do RL ani po něm v budoucnu nic chtít, to budiž, ale nic za zády
Asi jsi me nepochopila.
Ja bych mu samozrejme nerekla, ze jsem tehotna a ani bych po něm samozřejmě zadne alimenty nechtela.
A co se tyce role oplodnovace, myslim, ze je z ceho vybírat. Ve 42 letech uz fakt neni na co moc cekat. A nechci byt spatnym poslem, ale byt ve 28 svobodna, bezdetna, taky uz neni zadne terno
Trictka klepe na dvere, tak abys za par let nemusela resit neco podobneho. ![]()
@Anonymní píše:
Já nevím, co si vlastně myslí, prostě se rozejdou a konec. Miminko ano, s mužem, ne sama.
Tak pokud mas, co se tyce ditete jasno a jsi smirena s tim, ze ho treba nebudes mit nikdy, tak v pohode.
Jak uz jsem psala, je proste urcite procento zen, ktere zivotniho partnera nenajdou nikdy, bez toho aby se to dalo jakkoliv rozumove vysvetlit ![]()
@srpen89 píše:
Asi jsi me nepochopila.Ja bych mu samozrejme nerekla, ze jsem tehotna a ani bych po něm samozřejmě zadne alimenty nechtela.
A co se tyce role oplodnovace, myslim, ze je z ceho vybírat. Ve 42 letech uz fakt neni na co moc cekat. A nechci byt spatnym poslem, ale byt ve 28 svobodna, bezdetna, taky uz neni zadne terno
Trictka klepe na dvere, tak abys za par let nemusela resit neco podobneho.
hele já jsem z toho nanervy, ale já mám výhodu, jsem chlap ne ženská, já to dítě můžu mít kdykoliv
![]()
@zuracz1 píše:
hele já jsem z toho nanervy, ale já mám výhodu, jsem chlap ne ženská, já to dítě můžu mít kdykoliv![]()
![]()
Ty vo-le dalsi babochlap na epipi. A jeste mladej, svobodnej a bezdetnej ???!!!
Jsi uchyl nebo co ?
@srpen89 píše:
Ty vo-le dalsi babochlap na epipi. A jeste mladej, svobodnej a bezdetnej ???!!!![]()
![]()
![]()
Jsi uchyl nebo co ?
babochlap? wtf? úchyl nejsem, mám to jako vyplnění volného času v práci a je tu hromada chlapů
@zuracz1 píše:
babochlap? wtf? úchyl nejsem, mám to jako vyplnění volného času v práci a je tu hromada chlapů
Sorry, je pod moji uroven resit cokoliv s nekym, jako jsi ty. Mam rada chlapy, ty pro me chlap nejsi. Ty jsi pro me chudak.
@srpen89 píše:
Sorry, je pod moji uroven resit cokoliv s nekym, jako jsi ty. Mam rada chlapy, ty pro me chlap nejsi. Ty jsi pro me chudak.
V pohodě, já to přežiju, jen se divím, že můžu být ještě níž než ty