Přenašečky sem!

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3113
22.5.11 13:08

jj, hlavně, že jste oba v pořádku a spolu zdraví a šťastní :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lumu
23.5.11 09:08
pomeranca píše:
lumu píše:
pomeranca píše:
Mě chtěli porod vyvolávat, ale odmítla jsem (ještě neuplynulo 14 dní od termínu - honili mě kvůli malování porodních sálů :zed: ) Nakonec se to rozjelo samo, ale moc nepostupovalo. Tak jsem dostala oxytocin do žíly a zanedlouho šup šup na císaře :-? No to jsem tě asi moc nepotěšila… Neboj, bude to dobrý :kytka:
tak to je poprvé co slyším, že někdo odmítl vyvolávák :-D já jsem teda čekala jen na to kdy mi ho nabídnou, já vím je to cizí zásah a bla bla bla, ale pro mě to byla úleva
no oni sami říkali, že to ještě není nachystaný, tak mě nijak extra nenutili. A jak říkám, ještě nebylo 14 dní po termínu :nevim:

no já jsem měla nachystané porodní cesty, jen Domča nechtěl ven… a měla jsem 10 dní po termínu když jsem nastupovala do porodky, hlavně jsem měla šílenej strach z jeho velikosti a žádnej drobeček to teda nebyl

• Citovat
  • Upravit
3113
23.5.11 12:55

Hlásím, že jsem stále zde a stále ani poslík :think: Slečna se asi pořád načančává. Můj brácha říkal, kam by lezla, když se má v bříšku jako ve špajzu, samé dobroty jí posíláš… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
73
24.5.11 09:13

Grušenko … To by si ta tvá slečna mohla podat ručičku s naším šmudlíkem :lol: Taky mi doma říkali, že se mu vůbec nedivěj, že nechce ven :lol: Je tam v teple, pěkně schovaná, papáníčko má to nej a nic ji netrápí, tak co by se sem cpala :lol: :mrgreen: Ale neboj, ono ji to vážně dříve nebo později donutí vykouknout :kytka: Podávej občasné hlášení jak jsi na tom :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
24.5.11 11:53

Pitu, jdu za chvíli na kontrolu, tak čekám, že mi řeknou, že už se malá klube ven a za hodinku je na světě :mrgreen: :mrgreen:
To se sice nestane, vzhledem k tomu, že ani poslík mě nepotkal, ale představa je to hezká :-D
Máš bezvadnou profilovku, to je bobek :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
24.5.11 18:12

Slonice v 10. měsíci se hlásí po kontrole. Nevypadá to, že bych měla brzy porodit. Moč, tlak, monitor – všechno bezva, ale děloha totálně chrní, což by tolik nevadilo, ale pak jsem šla za mým doktorem, vzal mě na ultrazvuk a vaginální sondou zjistil, že mé děložní hrdlo má 3,3 cm!! a jsem kompletně zavřená!!! A to jsem dnes 40+6 :-(
Malinkou taky poctivě měřil a má odhad váhy 3480 gr, tak aspoň tak.
No, mám přijít zase v pátek a když se do začátku příštího týdne nerozrodím, tak vyvolávačka někdy počítám tak v úterý, ve středu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
73
24.5.11 21:22

Díky díky … prckovi pochvalu vyřídím :-)) Je to náš malej půl roční hecker :lol: Jinak máš teda ale pěkný vyhlídky :nevim: Neboj se ničeho, vyvolávačky nebudou :wink: Já jsem se taky stihla rozrodit sama těsně před vyhrožovanou pomocí :mrgreen: Uvidíš, že nejpozději v pondělí se to samo spustí :-) Budeme na tebe myslet a držet palečky!! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
25.5.11 11:00

Pitu, děkuju moc, jsi milá a umíš potěšit :kytka: Kéž bys měla pravdu. :-)
By mě zajímalo, jestli lze s takovým nálezem, jaký mám, vůbec porodit přirozeně? Když je to hrdlo tak dlouhé a nic připraveno :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
25.5.11 11:14
Grušenka píše:
Pitu, děkuju moc, jsi milá a umíš potěšit :kytka: Kéž bys měla pravdu. :-)
By mě zajímalo, jestli lze s takovým nálezem, jaký mám, vůbec porodit přirozeně? Když je to hrdlo tak dlouhé a nic připraveno :nevim:

Já nevím jak jsem měla dlouhé hrdlo, ale ve čtvrtek mi tvrdili, že ještě nic není nachystaný atd a rozjelo se to samo v noci z pátku na sobotu. Že to pak skončilo císařem je další věc… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
25.5.11 11:24

Pomeranca - já to taky nevěděla, vždycky jen pohmatem dr. řekl - 2cm, nebo 1,5 cm a včera vzal sondu a ta promluvila 3,3 cm a v kartě napsáno kompletně uzavřeno :nevim:
Do prkenný ohrádky, já bych tak chtěla, aby se ten porod rozjel sám :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
25.5.11 11:38

Vyraz na dlouhou procházku :palec: I když já mám pocit, že jsem zkusila všechno možný a stejně to nemělo žádný vliv. Nebo si něco naplánuj :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
25.5.11 11:49

Holka zlatá, ale co? Nic z těch babských rad nezabírá, to malé klíště chce v tom all inclusive ještě bydlet a neposlouchá a neposlouchá :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11725
25.5.11 11:54

Mě co vždy způsobovalo poslíčky tak byl čaj ze zázvoru, hřebíčku a skořice, za vyzkoušení to stojí :-)
Přeji, aby se to samo rozjelo :kytka:
Na začátku se člověk porodu bojí a na konci už chce rodit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
25.5.11 11:57

Jitule, tak tenhle lektvar neznám, vyzkouším. Povařit, nebo jen louhovat? :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11725
25.5.11 12:23

Já jsem si to vždy nachystala do konvice a zalila litrem vařící vody a nechala louhovat :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí