Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
pomeranca píše:lumu píše:no oni sami říkali, že to ještě není nachystaný, tak mě nijak extra nenutili. A jak říkám, ještě nebylo 14 dní po termínupomeranca píše:tak to je poprvé co slyším, že někdo odmítl vyvolávák
Mě chtěli porod vyvolávat, ale odmítla jsem (ještě neuplynulo 14 dní od termínu - honili mě kvůli malování porodních sálů) Nakonec se to rozjelo samo, ale moc nepostupovalo. Tak jsem dostala oxytocin do žíly a zanedlouho šup šup na císaře
No to jsem tě asi moc nepotěšila… Neboj, bude to dobrý
já jsem teda čekala jen na to kdy mi ho nabídnou, já vím je to cizí zásah a bla bla bla, ale pro mě to byla úleva
no já jsem měla nachystané porodní cesty, jen Domča nechtěl ven… a měla jsem 10 dní po termínu když jsem nastupovala do porodky, hlavně jsem měla šílenej strach z jeho velikosti a žádnej drobeček to teda nebyl
Hlásím, že jsem stále zde a stále ani poslík
Slečna se asi pořád načančává. Můj brácha říkal, kam by lezla, když se má v bříšku jako ve špajzu, samé dobroty jí posíláš… ![]()
Grušenko … To by si ta tvá slečna mohla podat ručičku s naším šmudlíkem
Taky mi doma říkali, že se mu vůbec nedivěj, že nechce ven
Je tam v teple, pěkně schovaná, papáníčko má to nej a nic ji netrápí, tak co by se sem cpala
Ale neboj, ono ji to vážně dříve nebo později donutí vykouknout
Podávej občasné hlášení jak jsi na tom ![]()
Pitu, jdu za chvíli na kontrolu, tak čekám, že mi řeknou, že už se malá klube ven a za hodinku je na světě
![]()
To se sice nestane, vzhledem k tomu, že ani poslík mě nepotkal, ale představa je to hezká ![]()
Máš bezvadnou profilovku, to je bobek ![]()
Slonice v 10. měsíci se hlásí po kontrole. Nevypadá to, že bych měla brzy porodit. Moč, tlak, monitor – všechno bezva, ale děloha totálně chrní, což by tolik nevadilo, ale pak jsem šla za mým doktorem, vzal mě na ultrazvuk a vaginální sondou zjistil, že mé děložní hrdlo má 3,3 cm!! a jsem kompletně zavřená!!! A to jsem dnes 40+6 ![]()
Malinkou taky poctivě měřil a má odhad váhy 3480 gr, tak aspoň tak.
No, mám přijít zase v pátek a když se do začátku příštího týdne nerozrodím, tak vyvolávačka někdy počítám tak v úterý, ve středu.
Díky díky … prckovi pochvalu vyřídím
Je to náš malej půl roční hecker
Jinak máš teda ale pěkný vyhlídky
Neboj se ničeho, vyvolávačky nebudou
Já jsem se taky stihla rozrodit sama těsně před vyhrožovanou pomocí
Uvidíš, že nejpozději v pondělí se to samo spustí
Budeme na tebe myslet a držet palečky!! ![]()
Pitu, děkuju moc, jsi milá a umíš potěšit
Kéž bys měla pravdu. ![]()
By mě zajímalo, jestli lze s takovým nálezem, jaký mám, vůbec porodit přirozeně? Když je to hrdlo tak dlouhé a nic připraveno ![]()
Grušenka píše:
Pitu, děkuju moc, jsi milá a umíš potěšitKéž bys měla pravdu.
By mě zajímalo, jestli lze s takovým nálezem, jaký mám, vůbec porodit přirozeně? Když je to hrdlo tak dlouhé a nic připraveno
Já nevím jak jsem měla dlouhé hrdlo, ale ve čtvrtek mi tvrdili, že ještě nic není nachystaný atd a rozjelo se to samo v noci z pátku na sobotu. Že to pak skončilo císařem je další věc… ![]()
Pomeranca - já to taky nevěděla, vždycky jen pohmatem dr. řekl - 2cm, nebo 1,5 cm a včera vzal sondu a ta promluvila 3,3 cm a v kartě napsáno kompletně uzavřeno ![]()
Do prkenný ohrádky, já bych tak chtěla, aby se ten porod rozjel sám ![]()
Vyraz na dlouhou procházku
I když já mám pocit, že jsem zkusila všechno možný a stejně to nemělo žádný vliv. Nebo si něco naplánuj ![]()
Holka zlatá, ale co? Nic z těch babských rad nezabírá, to malé klíště chce v tom all inclusive ještě bydlet a neposlouchá a neposlouchá ![]()
Mě co vždy způsobovalo poslíčky tak byl čaj ze zázvoru, hřebíčku a skořice, za vyzkoušení to stojí ![]()
Přeji, aby se to samo rozjelo ![]()
Na začátku se člověk porodu bojí a na konci už chce rodit ![]()
Jitule, tak tenhle lektvar neznám, vyzkouším. Povařit, nebo jen louhovat? ![]()
Já jsem si to vždy nachystala do konvice a zalila litrem vařící vody a nechala louhovat ![]()