Přenašečky sem!

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3113
25.5.11 12:37

to bude dobrůtka :-D Aby to malé nezachutnalo tak, že bude chtít do bříška ještě další dávky, místo, aby vylezla :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
26.5.11 13:15

ani lektvary nezabírají, jsem pořád zde jako kinder vajíčko :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
73
26.5.11 16:58

Gruší vážně se neboj :-)) Mě opravdu taky do poslední chvíle říkali, že jsem totálně nepřipravená na porod. Uzavřená a malej nesestupoval. S tímto verdiktem mě ještě v pátek přijímali do porodnice a v pondělí byl malej na světě bez vyvolávaček ;-) Taky jsem zkoušela snad všechny babské rady co jsou a nepomohlo vůbec, ale vůbec nic. I jsem malému domlouvala a vysvětlovala a vše na prd. Prostě musel chtít on sám a ne já :lol: Teď si trochu zahraju na vědmu a říkám, že v pondělí je prcek na světě!! :kytka: Prostě budeš mít taky pondělňátko jak my :lol: Užij si poslední víkendík klidovej, pak už nastane mazec :lol: :-P A drž se :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
27.5.11 14:08

Pitu, děkuju :kytka: Pořád se u mě nic neděje :nevim: Večer jdu na kontrolu do porodky, tak jsem zvědavá, co mi dr. dneska řekne, nějaké rozhodnutí už udělat musí, tak kéž by řekl, že se nález výrazně změnil a porodím si mimi k nedělním narozkám :-D Ale to tvé pondělí taky beru :mavam: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
882
27.5.11 14:24

Zdravím, já přenášela 41+1.V pondělí ráno jsem měla den nástupu do porodnice, že mě budou den nebo dva pozorovat, buď to porodím nebo mi to vyvolají. Nakonec ale kvůli velkému odhadu na plod a nesestouplému bříšku(manžel říkal, že mimi donosím do první třídy i s katovkou) jsem šla na císaře. Ještě ten den se nám v 13,45 narodila holčička. Kdybych nesnídala byla by na světě už dopoledne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
73
27.5.11 20:14

No nekecej, že máš v neděli narozky?! Tak to je pecka! :lol: Já měla narozky 18.11. a malej se narodil 22.11. :lol: :-P Takže jsme na tom tak trochu podobně :palec: Akorát, že tebe neplašej s velikým mimčem :roll: Jinak přeju raději už dneska vše nej nej k narozkám a brzkej a rychlej porod :kytka: Ať už si mimčo konečně užíváš :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
73
27.5.11 20:17

Natule, koukám že jsi na tom taky podobně :-)) Taky nesestouplé bříško, nepřipravená na porod a dlouhé přenášení :lol: A navíc vyhrožování s velikým mimčem … to znám mooc dobře :palec: A kolik nakonec malá vážila? Mě taky dali ráno snídani a nakonec jsem šla na císaře ve 12:45. Ale s narkózou se kvůli jídlu cukali :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2596
27.5.11 22:49

Ahoj tak já jednoho rodila ve 42 t vyvolávačkou zkoušela jsem všechno co kdo radil nic nepomohlo.Druhá se narodila ve 43 t a už jsem byla v klidu věděla jsem že nic nepomůže dostala jsem večer tabletu na dozrávání plus ten hezkej hmat a druhý den se narodila ve dvě ale necítila jsem krom pár stahů nic na sále jsem byla patnáct minut proti prvnímu super.Jo a poslíčky jsem měla tak desetkrát denně už od dvacátého týdne.Neboj věčně tam nebude a nejhodnější jsou stejně v bříšku
 ZUZAN

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
882
28.5.11 13:51

Ahoj Pitu, malou odhadovali na 4,6kg 8-o , kdybych při tomto sdělění neležela, tak se asi skácím. 8-o Nakonec měla 4,1kg. Snídala jsem doma, ale protože jsem byla s nervama v pr.., tak jsem snědla asi jen půl rohlíku. Nechali mě bez jídla a pití do 13hod, pak operace a jídlo až druhý bden ráno. Teda jídlo, tomu se tak nedá říct, donesli nám pitíčko v krabičce c brčkem a řekli, že je to snídaně, já myslela, že chcípnu hlady a málem jsem szžrala i tu krabičku s brčkem. :cert: :cert: Nechala jsem si lokálku, takže jsem si celý porod pěkně prožila. Příště si dám asi celkovou, teda jestli nějaké příště bude… :roll: :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
28.5.11 13:55
pitu píše:
No nekecej, že máš v neděli narozky?! Tak to je pecka! :lol: Já měla narozky 18.11. a malej se narodil 22.11. :lol: :-P Takže jsme na tom tak trochu podobně :palec: Akorát, že tebe neplašej s velikým mimčem :roll: Jinak přeju raději už dneska vše nej nej k narozkám a brzkej a rychlej porod :kytka: Ať už si mimčo konečně užíváš :andel:
Pitu, mám a rovnou půlkulaté, tak k nim dostanu Prostin, nebo jak se ty tablety jmenují :-D
Holka, já se bojím jak malá a ač normálně nebrečím, tak slzy kanou, jsem lítostivá. No asi z toho, že si celou dobu člověk ten porod nějak představuje a třeba třídenní vyvolávání v těch představách není, no :nevim: :-)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
28.5.11 13:57

Jsem pořád tady, dneska 41+3 a pořád kinder vajíčko beze změny. Stále ani poslík.

Jsem zářným příkladem toho, jak fungují babské rady, tedy vůbec :mrgreen:

Prostě to bez chemické pomoci z rukou lékařů nepůjde, ale dobře mi z toho není, no :-( :-(

Ještě když mi řekli, že to vyvolávání může trvat od zítřka až do středy, mám vážně strach :-( :-( Ale zvládnu to, co se dá dělat :-D :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
260
28.5.11 16:39

ahoj Grušenko, je to už určitě otrava viď, ale to zvládneš, i kdyby to nakonec byl vyvolávaný porod.

První dítko jsem taky chvilku přenášela, termín jsem měla v úterý, ve čtvrtek jsem se naštvala, vyšlapala schody do 8. poschodí, pak teplá koupel, sexík a v noci mi praskla voda. V pátek ráno jsme jeli do porodnice. Porod se rozběhl až v pátek večer a malá se narodila v sobotu ráno v 9.25 hod. U mě teda babské rady zafungovaly…asi :lol: .

Držím ti palce, třeba porodíme stejně, já mám teď s druhým dítkem termín ve středu 1., tak to by nebylo špatný, na den dětí. :dance: Ale přiznám se, že přenášet taky nechci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
28.5.11 17:05

Bludičko, držím ti palce, ať je prcek brzy na světě :palec: Bojím, bojím :oops:

Zuzan, taky mám bříško pořád nahoře, až u brady, ale odhad mám 3,5 kila, takže tak akorát :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
882
29.5.11 12:55

Ahoj Grušenko,tak to mi připomínáš mě samotnou. Ani jedna z babských rad mi nepomohla a to jsem jich vyzkoušela, vytírání schodů, uklízení, mytí oken, běhání do schodů, hrabání zahrady, skákání na balonu, červené vínko, sex a ani užásný Hamiltonův hmat, malou ven nedostal. Ono když se u tebe miminku líbí :srdce: , takho nedostanou ven ani heverem. :pocitac: Manžel mi říkal, že jí budu nosit do 1.třídy a porodím jí i s aktovkou, 8-o 8-o 8-o vtipálek. Z vyvolávačky jsem měla taky hrůzu, prý je pak porod bolestivější a intenzivnější, tak nevím. Každopádně držím palečky!!! :kytka:
Nakonec musela jít ven císařem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
73
30.5.11 20:55

Grušenko, tak co????? Jsem celá netrpělivá :jazyk: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...