Přenášení po císaři - jak dlouho?

237
17.8.14 08:36

přenášení po císaři jak dlouho

Ahoj, chci se zeptat jak dlouho vás nechali přenášet po prvním císaři..Mohli jste pak rodit normálně a nebo automaticky císař? Já měla termín 16.8. a v nemocnici my řekli že mám zas dojít 18,8, že se mnou zatím nic dělat nebudou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1908
17.8.14 08:40

Taky mě čeká druhý porod, TP 13.9. a přenášet mě prý rozhodně nenechají, dokonce bych měla rodit už v 38tt buď druhou sekcí nebo mi porod vyvolají. Ale u mě byl první porod kvůli preeklampsii, tak možná proto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12651
17.8.14 08:49

Já mám termín 9.9., vypadá to tentokrát na přirozený porod, snad to klapne. Jinak doufám, že mi nikdo nic vyvolávat nebude, že se porod rozjede sám a včas. Pokud ne, tak si myslím, že doktoři rozhodují podle aktuálního stavu rodičky a velikosti miminka. První císař byl kvůli KP.
@Zuzlounek V tvém případě je to asi opravdu jiné, tak asi budou postupovat hodně obezřetně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31386
17.8.14 08:54

@danw přenášet většinou nenechávají, v ČB dávají v termínu vybrat, zda indukce (preindukce) nebo rovnou znovu sekce. Já si vybrala sekci, neváhala jsem ani minutu, u prvního právě ani preindukce nezabrala, tak se mi to nechtělo podstupovat znovu. Netrvala jsem u sebe na spontánním porodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26833
17.8.14 09:24

@danw Já měla termín 21.10. to bylo pondělí, ve čt jsem pak ještě byla v rizikovce, kde mi udělal hamiltona a řekl, ať přijdu zase v pondělí a pak že uvidíme, co dál. Porodila jsem sama v neděli 27.10. Byla jsem 18m po CS.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
795
17.8.14 09:38

První porod před třemi lety akutní císař - po vyvolání 37+1 kvůli preeklampsii, druhý porod termín dle ms 13.4., dle ultrazvuku 15.4., vyvolání 14.4.kvůli předešlému císaři, ale porod přirozený-teda až na ten oxytocin na vyvolání :poblion:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
237
17.8.14 10:30

Koukám že každý má jiné zkušenosti já měla první porod vyvolaný kuli tlaku a porodila jsem normálně, druhý taky vyvolany ale ukončen akutním císařem..padali malému ozvy na monitoru, ted jsem mela termín 16.8. a nic a na kontrole jsem byla 15,8, a to rekli ze zatim to nevipada na porod ze cipek dlouhy a otevrena na prst a ze mam dojit na kontrolu 18.8. a pritom ma gyndarka rikala ze prenaset se nesmi a v nemocnici se o tom se mnou nikdo nebavil

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5476
17.8.14 12:41

Já jsem přenášela týden a stejně vyvolávali, nakonec se povedlo přirozeně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
237
17.8.14 16:30

A muzu vedet jak to vyvolavali

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5476
17.8.14 19:31

@danw tabletama