Přenáším a den ode dne jsou bolesti horší

10
16.6.15 13:31

Přenáším a den ode dne jsou bolesti horší

Ahoj všem…

pisu na mobilu, tak se omlouvam, bude to bez diakritiky.

Jsem 40+5 a fyzicky ani psuchicky už nemuzu. Den pred TP se mi malej hodne mlel a klesl nejspis uplne dolu, coz by bylo v poradku. Den na to sileny tlak na spodek - i na konecnik, pro jistotu jsme jeli do porodky. Vysetrili me, cipek 1,5cm, na prst otevrena, na ozvach jen mirne kontrakce, ale setricka rekla, ze to muzou byt i odchylky, jak se maly mele. Takze me poslali domu. To bylo ve ctvrtek. Od te doby mam silene bolesti, stale trvajici ms bolesti - na ty pomaha horka sprcha, to by jeste nebyl problem. Nicmene at jakkoliv menim polohu - leham, vstavam, sedam si, mam silene bolesti v podbrisku, sice jsem prvorodicka, ale jestli kontrakce budou bolet vic…potes pan buh :think:
Stejna bolest, akorat deletrvajici doprovazi pri curani a tak pet minut po, prodejchavam to, nejsem schopna udelat ani krok, kroutim se do poloh, kde to boli nejmin, boli to i kdyz si lehnu… Uz nikam ten tyden nechodim, proste nemuzu, chuze me v podbrisku boli taky. Od posledni kontroly mi rekli, ze kdyz porod nebude, jdu v patek na vyvolani…ale ja nevim, zda to takhle do patku zvladnu. Pokazde doufam, ze kdyz me zacnou bolesti „jen tak“ bez pohybu, jsou to uz kontrakce, ale sprcha je rozezene… Je mozne zadat treba vyvolani driv? Ma smysl pozadovat nejaka vysetreni?…Mel to nekdo taky tak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3305
16.6.15 13:39

@Katka14 Asi bych si zajela na kontrolu, ať neporodíš doma…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3931
16.6.15 13:41

@Katka14 Asi Tě nepotěším ale u 1 jsem měla to samé jsou to bohužel poslíčci (pokuď rozežene sprcha). Jinak pokuď by sprcha nerozehnala, bolesti byli pravidelný tak bych jela do porodky na vyšetření pokuď ovšem ne tak jedině bejt pod tou sprchou aby se Ti ulevilo ale vyčkat do pátku popřípadě zkusit prcka vyhnat sexem ale to se nám povedlo až teď u druhýho, první se tam držel přes všechno až do vyvolání…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9719
16.6.15 13:43

Měla jsem to stejně už od 38+0 a otevřená nejdřív na jeden a pak na dva se slabou brankou. Porodila jsem 40+5 a bylo to vysvobození, protože jsem už fakt nemohla dál. A bude to bolet víc, ale neboj vydrzíš to :mrgreen: tělo se už připravuje buď ráda pak to půjde rychle, vím, že jsi hotová, ale tohle je ta lepší varianta. Já jsem před porodem byla fakt tři týdny hotová nemohla jsem už nic ani spát, ale pak se malá narodila od velkých bolestí za 6,5 hodiny což je celkem fofr, nestihly mi dát ani klystýr. Musíš vydržet zkus si ještě co nejvíc odpočinout :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2642
16.6.15 13:45

@Katka14
přijde mi že dítko už je natlačené dolů jak nejvíc může, proto ty bolesti svalů spodku a při čůrání.. jen nemáš kontrakce a neotvíráš se.. jestli od čtvrtka doteď trpíš bez jakékoliv změny a nejsi zástnáce porodu bez jakýkoliv zásahů (…), jela bych do porodky znova s tím jaký je aktuální stav, je možné že ti udělají vyšetření jak jsi otevřená tak, že se začneš otvírat víc a kontrakce se přidají.. je otázka jestli to je to co chceš.. Žádat o vyvolání dřív ve tvém stavu určitě můžeš, minimálně ti udělají hamiltona což je v podstatě to samé co v předchozích větách..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19571
16.6.15 13:49

Ahoj, ja pred 14 dny porodila v 40+5. Rano na kontrole mi rekli, ze za 5 dni mam pocitat s vyvolanim, ze rodit se pravdepodobne nebude. Tak jsem se nastvala, pres vsechny bolesti, obrovsky bricho a vsechno jsem umyla koupelnu, umyla okna, vysala a utrela vsude prach, jo a vyzehlila. Mezitim jsem odpocivala a kontrolovala pohyby mimca. No a sup v noci jsme jeli. Porod od prvni kontrakce v noci trval dve hodiny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teckaa
16.6.15 13:57

@Katka14 kdyz to ctu, tak ti vubec nezavidim. ja mam sice vice jak 11 mesicu po porodu, ale uplne s tebou soucitim, tlak na spodek, unava, bolesti snad vseho… ufffff…
vydrz, uz to bude, za chvilicku budes mit u sebe sve miminko a na tohle vsechno si ani nevzpomenes…
ja mela taky bolesti, tak jsme rano jeli na vystreni, kde mi rekly zavrena, nic se nedeje. udelali Hamiltona no a vecer praskla voda, rano se syn narodil :srdce:
snaz si odpocinout a hlavne vydrzet, stoji to za to!!! :kytka:

• Citovat
  • Upravit
10
16.6.15 14:01

Moc dekuji za prispevky :hug: docela jste mi pomohly, ze v tom nejsem sama… samozrejme vydrzet muzu, vydrzela jsem to doted, pujde to i dal, i kdyz obcas i oko zaslzi bolesti :| snazim se normalne fungovat, ale mozna ulehnu do postele a prestanu stresovat :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
16.6.15 14:05

Hamiltona mi asi doktorka delala, trochu postourala a pak me to chvili neprijemne bolelo..no spis jsem jakoby ten prst tam porad citila a pak jsem i zaspinila. Podle posledniho utz mam jen info o tom, ze placenta je ok, plodova voda na dolni hranici, prcek uz naleha…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19571
16.6.15 14:07

Takze ja radim, se do neceho pustit, at na to tak nemyslis a treba se mimco umoudri. A nebo se upni na patek, jako na svetlo na konci tunelu. Prenaseni bylo desny, kazdy rano se vzbudit s tim, ze v noci zase nic. Ale kdyz uz jsem vedela, ze nejpozdeji v patek bude vsemu konec a sranda teprve zacne, hned mi bylo lip. Takze vydrz uz to brzo bude. ☺

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
99
16.6.15 14:28

Ahojky. Mě nechali přenášet 13 dní a když jsem byla po šestinedělí na kontrole tak se můj doktor divil a povídal něco v tom smyslu že si o vyvolání můžu příště říct kdybych náhodou zase přenášela. Neboj se do nemocnice zajet. Já tam byla poslední týden před vyvolávačkou každý den. Zhoršil se mi tlak a musela jsem se měřit. Při každém horším výsledku na tlakoměru jsme jeli a nikdo mi nic nevyčítal, nebo nedával najevo že jedu zbytečně a otravuju. Pokaždé mě vyšetřili koukli jak je na tom malé a pak se po telefonu s primářem dohadovali co semnou. Ten chtěl pořád čekat na přirozený, ale nevím kdy ten by přišel protože i po těch 13 dnech navíc jsem se přirozeně na porod vůbec nechystala.Tak pokud opravdu nechceš čekat tak za to že tam zajedeš a řekneš jim o problémech se nic nestane :) Přeji tobě i malému ať je ten porod co nejednoduší a ať je vše ok ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2642
16.6.15 14:38

@Katka14
hele a malej se mele stále stejně (hodně)?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
16.6.15 14:51

@kjhui Mele se porad :-) kdyz zacne, citim ho vsude…boule dela na brise pekny :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2642
16.6.15 15:06

@Katka14
tak to je dobře :-) tak si to ještě můžeš nahrát nebo nafotit, zabavíš hlavu a budeš mít dokumentaci pro budoucí „veselé historky z natáčení“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
233
16.6.15 18:48

@Katka14 no vydrž a bude lépe :) chápu jak se cítíš :palec: nicméně zkus si ještě užít poslední dny, chvilky s bříškem, protože zachvíli u sebe budeš mít miminko :srdce: v pondělí mi udělali hamiltona a jsem ještě celá, prostě až se malému zachce tak se mu zachce :) bolesti v podbřišku mám také, otevřená na prst, CS4, hrdlo 1cm už todle všechno už mám od 36 týdne, prý určitě porodím dřív jak na termín, dneska jsem 40+4 :palec: :) alespoň ty naše mimča budou pěknoučký :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí