Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Většinou si odskočím - záchod, jídlo, poklidit… Nebo vlezu sem, jako teď
Nijak zvlášť mi nevadí, klidně je i zkouknu. Co mě ale dokáže vytočit je manžel, přesně jak uz tady zaznělo - začne přepínat na jiné reklamy nebo filmy, kterým neví ani hlavu ani patu a pak mi to nevrátí včas zpátky
To mě irituje stejně jako některé z vás reklama samotná ![]()
@AnnaLejchova dávám mute, protože většina reklam je otravná k nesnesení. Pokud jde o nenáročnou věc, třeba ráno pohádka, tak přepínám, ale dost často jsou ty mrchy synchronizované
![]()
Máme internetovou telku. Něco pouštíme zpětně anebo 20 min počkám a pak reklamy přeskočíme.
Předtím jsme to ignorovali a využili na cokoliv.
Mám TV jako kulisu, poslouchám různé seriály, u těch mi reklamy nevadí. Když se chceme dívat na film, tak si ho pouštíme online nebo stažený.
@Pipet píše:
Na naší telce si můžu 48h zpátky přehrát, co chci… Takže třeba seriály (zas dávájí pana Monka)si pouštím včerejší díl a reklamy přetáčím
My muzem poustet zpetne az tyden. Uz se v realnem case snad na tv vubec nedivam. Vzdy aspon treba s hodinovym spozdenim,at to muzu pretacet ty reklamy ![]()
Abych nemusela přepínat reklamy, zrušila jsem před 2 lety televizi. A je klid ![]()
Dneska vecer jsem videla tv po tydnech.
Stejne to byla kulisa pri cteni. Vubec jsem reklamy zadnou nevnimala, kdy mela zacit nebo koncit.
Naše televize umožňuje přehrávat pořady až týden staré, takže většinou nekoukám „live“ a reklamy přetáčím. Případně si film pustím až třeba po 30 - 40 minutách, od začátku a reklamy opět přetáčím… Nesnáším reklamy v jakékoli podobě.
![]()
@Celeste97 píše:
Miluju pana Monka, občas mám stejné úchylky jak on![]()
Jee,taky ho zbožnuju, je úžasnej…zrovna dneska jsem se zasmála,bylo pro neho strasne těžký se rozhodnout,jestli zatknout čtyřnásobnýho vraha nebo toho,co se vyčůral v metru ![]()
Na TV koukáme málo. A když tak na ČT, tam žádné krom trochy na Sportu nejsou.
@Michelle_M …Tak tohle dělá I ten můj!!! Začne to přepínat,chvilku sleduje jedno,pak to prepne na další ,zase to chvilku sleduje…mě to tak vytáčí , říkám Co z toho máš,prosim te? ![]()
On je v tomhle děsnej, jak nemá u sebe pri reklame ovladač,tak to je konec ![]()
Tuhle jsem mu ho schovala.......no,ani mi nemluvte ![]()
Jak kdy; někdy jsem za pauzu ráda, protože stihnu něco udělat/dojít si na záchod atp. a nezmeškám film, ale štve mě, že film začne a za deset minut je přestávka na patnáct.
Nebo taky, když dávají reklamy každých pět minut, to taky hážu s ovladačem. ![]()
Děkuji prozatím všem diskutujícím. Myslela jsme hlavně jestli je přepínáte, vypínáte, ztlumujete atd… To že jste rády za pauzu, chápu, ale zajímá mě spíš jestli na ně někdo kouká i když jsou kolem dokola, otravné, hlasité a stupidní. Jestli na ně civíte nebo se jim nějak vyhýbáte? Díky moc
@AnnaLejchova píše:
Pokud máte televizor doma, také jste neskutečně naštvaní z počtu a četnosti reklam? Přepínáte je nebo to neřešíte?
Za mě![]()
![]()
Dobrý den.
Předem se omlouvám za třeba nevhodné nabourání do diskuze.
Nevím kam ale přesně napsat.
Prosím o pomoc s jednou TV reklamou. Šla hodně v loni v TV.
Je v ní nějaký pár co je v obytném autě, asi snídají, pak se vykoupají a odjíždí zpět do civilizace, do práce.
Snad je v autě i nějaký malý kanárek.
Asi to bude reklama na bydlení, spoření, finance, nebo tak.
Ráda bych ji použila k dárku na výročí, ale nemůžu nikde najít.
Moc děkuji všem.
Soňa