Přepínáte tv reklamy?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
14593
20.7.18 22:21

Většinou si odskočím - záchod, jídlo, poklidit… Nebo vlezu sem, jako teď :mrgreen: Nijak zvlášť mi nevadí, klidně je i zkouknu. Co mě ale dokáže vytočit je manžel, přesně jak uz tady zaznělo - začne přepínat na jiné reklamy nebo filmy, kterým neví ani hlavu ani patu a pak mi to nevrátí včas zpátky :cert: To mě irituje stejně jako některé z vás reklama samotná :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lalelale
20.7.18 22:28

@AnnaLejchova dávám mute, protože většina reklam je otravná k nesnesení. Pokud jde o nenáročnou věc, třeba ráno pohádka, tak přepínám, ale dost často jsou ty mrchy synchronizované :mrgreen: :cert:

• Citovat
  • Upravit
362
20.7.18 22:28

Máme internetovou telku. Něco pouštíme zpětně anebo 20 min počkám a pak reklamy přeskočíme.
Předtím jsme to ignorovali a využili na cokoliv.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13745
20.7.18 22:35

Mám TV jako kulisu, poslouchám různé seriály, u těch mi reklamy nevadí. Když se chceme dívat na film, tak si ho pouštíme online nebo stažený.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8558
20.7.18 22:44
@Pipet píše:
Na naší telce si můžu 48h zpátky přehrát, co chci… Takže třeba seriály (zas dávájí pana Monka 8) )si pouštím včerejší díl a reklamy přetáčím :mrgreen:

My muzem poustet zpetne az tyden. Uz se v realnem case snad na tv vubec nedivam. Vzdy aspon treba s hodinovym spozdenim,at to muzu pretacet ty reklamy :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30628
20.7.18 22:47

Abych nemusela přepínat reklamy, zrušila jsem před 2 lety televizi. A je klid :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74219
20.7.18 23:00

Dneska vecer jsem videla tv po tydnech.
Stejne to byla kulisa pri cteni. Vubec jsem reklamy zadnou nevnimala, kdy mela zacit nebo koncit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
181
20.7.18 23:13

Naše televize umožňuje přehrávat pořady až týden staré, takže většinou nekoukám „live“ a reklamy přetáčím. Případně si film pustím až třeba po 30 - 40 minutách, od začátku a reklamy opět přetáčím… Nesnáším reklamy v jakékoli podobě.
:zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
121
20.7.18 23:21
@Celeste97 píše:
Miluju pana Monka, občas mám stejné úchylky jak on :lol: :pankac:

Jee,taky ho zbožnuju, je úžasnej…zrovna dneska jsem se zasmála,bylo pro neho strasne těžký se rozhodnout,jestli zatknout čtyřnásobnýho vraha nebo toho,co se vyčůral v metru :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15225
20.7.18 23:25

Na TV koukáme málo. A když tak na ČT, tam žádné krom trochy na Sportu nejsou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
121
20.7.18 23:39

@Michelle_M …Tak tohle dělá I ten můj!!! Začne to přepínat,chvilku sleduje jedno,pak to prepne na další ,zase to chvilku sleduje…mě to tak vytáčí , říkám Co z toho máš,prosim te? :roll:
On je v tomhle děsnej, jak nemá u sebe pri reklame ovladač,tak to je konec :cert:
Tuhle jsem mu ho schovala.......no,ani mi nemluvte :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.7.18 16:20

Jak kdy; někdy jsem za pauzu ráda, protože stihnu něco udělat/dojít si na záchod atp. a nezmeškám film, ale štve mě, že film začne a za deset minut je přestávka na patnáct. :pocitac: Nebo taky, když dávají reklamy každých pět minut, to taky hážu s ovladačem. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.7.18 18:51

Děkuji prozatím všem diskutujícím. Myslela jsme hlavně jestli je přepínáte, vypínáte, ztlumujete atd… To že jste rády za pauzu, chápu, ale zajímá mě spíš jestli na ně někdo kouká i když jsou kolem dokola, otravné, hlasité a stupidní. Jestli na ně civíte nebo se jim nějak vyhýbáte? Díky moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Qwentin
22.7.18 18:55

@AnnaLejchova My přetáčíme, díky internetové tv. Reklamy nesnášíme.

• Citovat
  • Upravit
218
10.2.19 10:47
@AnnaLejchova píše:
Pokud máte televizor doma, také jste neskutečně naštvaní z počtu a četnosti reklam? Přepínáte je nebo to neřešíte?
Za mě :cert: :pocitac: :zed:

Dobrý den.
Předem se omlouvám za třeba nevhodné nabourání do diskuze.
Nevím kam ale přesně napsat.
Prosím o pomoc s jednou TV reklamou. Šla hodně v loni v TV.
Je v ní nějaký pár co je v obytném autě, asi snídají, pak se vykoupají a odjíždí zpět do civilizace, do práce.
Snad je v autě i nějaký malý kanárek.
Asi to bude reklama na bydlení, spoření, finance, nebo tak.
Ráda bych ji použila k dárku na výročí, ale nemůžu nikde najít.
Moc děkuji všem.
 Soňa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný