Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ja reklamy nesnasim, hlavne to, jak je to zesileny. A kdyz jsem u mamky, ktera blbe slysi a televize je hodne nahlas i tak, tak to silim a vypinam okamzite zvuk. To se pak vsichni divi, jak to dlouho trva ty reklamy. Oni to maji jako kulisu.
A nejvic me vytaci reklama na Hundai, to jak to ten chlap vyslovuje!!! Brrrrrr, hnus.
A nejradsi se divam na CT a tam mi pak ty reklamy snad i chybi, bo kdyz potrebuju na zachod a tak…ale samozrejme lepsi bez reklam, to je zaklad. Nebo se divam na webu, ted uz vetsina stanic vcetne Novy to maji na netu, tak zadny stres.
Takze moje odpoved je: vypinam zvuk, protoze prepinat nema skoro cenu, oni jsou vetsinou sjednoceny a reklamy pak jsou temer vsude
.
@lesnenka
My jsme reklamy vyřešili pořízením t-mobile TV. Takže máme teď možnost si přehrát cokoliv a reklamy vesele přeskočit. Doporučuju. ![]()
Reklamy nesnáším, okamžitě vypínám zvuk. Tchýně se diví, proč to nenechám
. Po skončení oblíbeného pořadu TV vypínám. Nesnáším tv jako zvukovou kulisu a pokud je doma malé dítě tak už tuplem.
Ano reklamy prepinam, nazajimaji me, dle reklam si nic nekupuju. Problem je najit stanici kde zrovna neco bezi, protoze snad maji vsude reklamy ve stejny cas nebo co. Uz ani ocko to nejisti..je tam reklam jak prase. Co me vytaci jeste nic, jsou upoutavky na dalsi program, my pripada ze to byva delsi nez reklamy a po tech upoutavkach jsou zase reklamy..takze reklama, upoutavka, reklama a pak film. ![]()