Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@Anonymní píše: Více
No ty seš taky hrdinka, když to dáš raději anonymě, co??
Jasně a proto je potreba ji oznacovat za starou škebli ![]()
@JancaS84 ale udělají
mimčo dostane pojišťovnu po mamince…u první dcery jsem šla s Rl z porodnice, tak jsem ho tam online nahrála…druhá dcera jako nedonošená byla v jiné porodnici a tam ho posílali domů a až jsem ho měla v ruce, tak jsem jim ho dodala elektronicky…loňský rok…tak záleží, kdo u nich musí být u vydání…
Když už chceš poučovat a upozorňovat…, tak to to zkus bez anonymu. ![]()
Mě je docela líto tebe… ![]()
Editováno adminem - osočování.
@JancaS84
Ahoj, jenom k té pojišťovně. Já jsem rodila před pár měsíci a mela jsem strach, že to nestihnu a paní na VZP mi v telefonu řekla, že až bude rodný list (klidně u po těch 8 dni) tak v klidu přihlásit. No přihlásila jsem asi 11 den, než mi to došlo do schránky doporucene. A úplně v pohodě. Zadala jsem online. Ještě, že to tak funguje. Už jsem měla další stresy po porodu, že to nestihnu vyřídit
![]()
@Kejtlyn píše: Více
Jo tak jasný, že ti hlavu neutrhnou taky jsem to myslím nestihla než jsme RL vyzvedli.
Dobrý den,
Reaguji na nahlášení. Chování jedné z anonymních přispěvatelek (růže), ale i Šmoulice není v pořádku. V diskusích si zkrátka nenadáváme a nemluvíme sprostě, je to proti pravidlům. Příspěvky jsem proto editovala. A toto je také poslední upozornění, než budou padat bany.
Děkuji za pochopení.
A přeji krásné úterý ![]()
Klári ![]()
@Kejtlyn ta lhůta je nesmyslně krátká a i pojišťovny to ví, a tak k tomu přistupují. Já byla jenom 8 dnů s malým v porodnici, RL přišel snad až po 3 týdnech a malého jsem nahlásila chvíli potom a nic se nestalo. U lékařů to po mě nikdo nechtěl.
@Magda124 píše: Více
Tak u me touzili po rodném čísle, tak jsem zavolala na matriku, pani mi ho nadiktovala a pro RL jsme se stavili asi za 14 dnů.