Přeřeky

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
9017
25.5.11 20:53

A ona to není žirafičí krabice????? :oops:
Tak to čumim jak jelen, je mi třicet a myslela jsem si to do dneška. Tak to mě teda dostalo. 8-o 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.5.11 21:40

Vy jste slyšely žkrafičí? :D :lol:
No, já mám co říkat. Dlouhou dobu jsem zpívala ,,žereme však u sebe podobu zajíce,.." a nepřišlo mi to divný :oops:
A taky jsem dlouho zpívala ,,k nohám ti dám zlaté krůty, nebo se vůbec nevrátím" :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7661
25.5.11 22:28
eManzelkaAmama píše:
A taky jsem dlouho zpívala ,,k nohám ti dám zlaté krůty, nebo se vůbec nevrátím" :D

Zlaté krůty. Já padnu. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Ale když už se řeší ty písničky, povězte mi, jak je to s tou kačkou v Když jsem já sloužil? Kačka blátotlačka nebo kačka bláto tlačká? Nějak v tom nemám jasno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.5.11 22:38
Bersaba píše:
eManzelkaAmama píše:
A taky jsem dlouho zpívala ,,k nohám ti dám zlaté krůty, nebo se vůbec nevrátím" :D
Ale když už se řeší ty písničky, povězte mi, jak je to s tou kačkou v Když jsem já sloužil? Kačka blátotlačka nebo kačka bláto tlačká? Nějak v tom nemám jasno.

S manžou si děláme srandu a říkáme - a ta kačka bláto sračka :D
Ale doopravdy to je (snad, zpíváme to tak) blátotlačka :D

Edit: koukla jsem na text a je to bláto tlačká :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
343
25.5.11 22:39

Moje 2,5 letá dcera nedávno prohlásila o své sestřičce, že je to čubka. Tak jsme nereagovali a opět za chvilku zkusila sdělit, že je to čubka, čubka. Touž jsem se zeptala, že nerozumím, aby mi to zopakovala. No maminko, je to čubka, no, čubka. Já byla v tranzu, tak jsem to nechala být, že nase dítko snad zapomene… Dneska opět použila čubku - a ukazovala při tom na trubku!!! Fuj, to jsem si oddychla. Ona použila výraz trubka, protože občas tak označujeme našeho psa, který dělá vylomeniny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.5.11 22:50

Já přidám můj přeřek ze skautu… Byly jsme na táboře - já jako vedoucí. Malý holky měly snad hrát nějaký divadlo či co, tak říkám jedné takové pěkně nastrojené: Ty jsi taková pěkná děvka :oops: (chtěla jsem říct děva nebo dívka a nějak se mi to spletlo dohromady :lol: )

A v naší večerní nástupové písni se zpívá: Chraňme si své ideály… A já si hrozně dlouho myslela, že to je: Chraňme si své i dáli (jako svoje věci i to co je v dálce - že to nedává moc smysl mi jaksi nevadilo :lol: :lol: :lol: )

• Citovat
  • Upravit
7661
25.5.11 22:52
eManzelkaAmama píše:
Bersaba píše:
eManzelkaAmama píše:
Ale když už se řeší ty písničky, povězte mi, jak je to s tou kačkou v Když jsem já sloužil? Kačka blátotlačka nebo kačka bláto tlačká? Nějak v tom nemám jasno.

S manžou si děláme srandu a říkáme - a ta kačka bláto sračka :D
Ale doopravdy to je (snad, zpíváme to tak) blátotlačka :D

Edit: koukla jsem na text a je to bláto tlačká :D

Tak vidíš. Pak v tom nemám mít bangladéš. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6378
25.5.11 23:02
Dajdula píše: Četla jsem malýmu pohádku a místo - ale krtku myška vajíčko nesnáší - ze mě vypadlo - ale mrtku kyška vajíčko nesnáší. Ještěže z toho Kubík ještě nemá rozum :andel:
:lol: :lol: :lol: :palec: :palec:
Takle se smát na večer…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
25.5.11 23:05

Můj nejstarší bratr,když chodil do školky, nebo do první třídy:
Zpívali písnučku kde bylo: zima nám do dlaní nasype sníh. A on: Zima nám do dlaní maxipes Fík :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1452
25.5.11 23:08
:palec: :palec: :palec: :lol: :lol: :lol:
pomeranca píše:
Můj nejstarší bratr,když chodil do školky, nebo do první třídy:
Zpívali písnučku kde bylo: zima nám do dlaní nasype sníh. A on: Zima nám do dlaní maxipes Fík :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14598
25.5.11 23:23

:lol:
Bláto tlačká - jako že top něj protlačuje své stopy :D řekla bych.

Jojo jak je blbě rozumnět v písničkách…

Holky proč mám hlavu jako cedník? Je to tak měsíc, co sjem taky řešili nějakou písničku… :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
755
26.5.11 12:58

Taky se mi stalo - místo, abych řekla: „Dáš si kávu, drahý?“ Tak ze mě vypadlo: „Dáš si krávu, dahý?“ :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
QQQQ
26.5.11 13:09

Včera jsme šli pozorovat ten krásný západ slunce co měl být a jasně, že jsme ho nestihli. Ale skvěle jsme se bavili, dělali jsme blbosti alá Jedličkův ústav a přítel na mě: NO TY SI DOBŘE VYMATENÁ! Spojil slova vypatlaná a zmatená :palec:

• Citovat
  • Upravit
17938
26.5.11 13:10

Ještě jsem si vzpomněla - místo „průměrný příjem“ jsem řekla „příjemný průjem“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
26.5.11 13:13
Jirina píše:
Ještě jsem si vzpomněla - místo „průměrný příjem“ jsem řekla „příjemný průjem“.

Tak to bych tedy chtěla zažít…klidně obojí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky