Přerušovaný styk v době ovulace

Anonymní
6.11.17 14:11

Prerusovany styk v dobe ovulace

Ahoj holky, chtela bych se zeptat jestli jste nektera otehotnela po prerusovanem styku? Minuly tyden v patek jsem ovulovala (vim podle testu a bazalni teploty) a s manzelem jsme se trochu opili a neuhlidali se.. :oops: Vyvrcholil mimo me, ale mokry byl, to jsem citila :oops: Nekde pisi, ze kapicky lasky spermie obsahuji a nekde naopak, ze neobsahuji. Otehotnel takhle nekdo z vas? O detatko se aktivne nesnazime, ale kdyby se zadarilo, zlobit se asi nebudeme :)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6.11.17 14:13

Ne, bud jsme pouzivali normalni antikoncepci nebo planovali rodinu. Pro me je nejaka stredni cesta uplne k nicemu, nechapu. Bud dite chci a nebo ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
6.11.17 14:15

Otěhotnění je možné, mrkni do starších diskuzí ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1364
6.11.17 14:16
@Anonymní píše:
Ahoj holky, chtela bych se zeptat jestli jste nektera otehotnela po prerusovanem styku? Minuly tyden v patek jsem ovulovala (vim podle testu a bazalni teploty) a s manzelem jsme se trochu opili a neuhlidali se.. :oops: Vyvrcholil mimo me, ale mokry byl, to jsem citila :oops: Nekde pisi, ze kapicky lasky spermie obsahuji a nekde naopak, ze neobsahuji. Otehotnel takhle nekdo z vas? O detatko se aktivne nesnazime, ale kdyby se zadarilo, zlobit se asi nebudeme :)

Ano já takhle bohužel otěhotněla po 10 letech úspěšného přeruš. styu i během ovulace. Ted jsme měli styk cca den před ovulací, ale manžel to vždycky tak uměl, že bych nevěřila, že se může něco stát :)

A to jsme se o první snažili 2 roky intenzivně

Příspěvek upraven 06.11.17 v 14:18

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
441
6.11.17 14:17

Ne, nikdy nikdo takhle neotehotnel a nikdy se nikdo nedivil, jak se to mohlo stat a ze to neni mozny :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
6.11.17 14:21

No, takhle rodiče přišli ke třem dětem :mrgreen:.

• Citovat
  • Upravit
40429
6.11.17 14:25

Hlásím, že přesně takhle jsem otěhotněla :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1742
6.11.17 14:28
@free333 píše:
Hlásím, že přesně takhle jsem otěhotněla :lol:

Já taky. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40429
6.11.17 14:29
@milwinka píše:
Já taky. :-)

Ted zpětně jsem za to i ráda, abych řekla pravdu… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.11.17 14:33

Takze je to fakt mozne? Nekde jsem taky cetla, ze jen kdyz jsou dva styky za sebou a muz si nedojde mezitim na wc. No, tak mi nezbyde nez cekat jestli dorazi ms :)

• Citovat
  • Upravit
6.11.17 14:35
@Anonymní píše:
Takze je to fakt mozne? Nekde jsem taky cetla, ze jen kdyz jsou dva styky za sebou a muz si nedojde mezitim na wc. No, tak mi nezbyde nez cekat jestli dorazi ms :)

Behem toho cekani na ms by sis mohla doplnit mezery ve vzdelani, aby ses priste nemusela ptat tady jako pako.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.11.17 14:39
@Anonymní píše:
Takze je to fakt mozne? Nekde jsem taky cetla, ze jen kdyz jsou dva styky za sebou a muz si nedojde mezitim na wc. No, tak mi nezbyde nez cekat jestli dorazi ms :)

Tak jestli to takhle opravdu je tak za dva týdny to potvrdím :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní

@BloomingGorgeous Proc na me utocis? Ja se tady ptam na zkusenosti ostatnich. Vubec nic o mne nevis, tak si odpust tyhle utoky.

• Citovat
  • Upravit
40429
@Anonymní píše:

Na světě je možné úplně všechno… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
442

Jezisi neblbni, otehotnet pri sexu a nedej boze behem ovulace…ne to fakt neni mozny, vzdyt deti nosi cap nebo vrana.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí