Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ne, bud jsme pouzivali normalni antikoncepci nebo planovali rodinu. Pro me je nejaka stredni cesta uplne k nicemu, nechapu. Bud dite chci a nebo ne.
@Anonymní píše:
Ahoj holky, chtela bych se zeptat jestli jste nektera otehotnela po prerusovanem styku? Minuly tyden v patek jsem ovulovala (vim podle testu a bazalni teploty) a s manzelem jsme se trochu opili a neuhlidali se..Vyvrcholil mimo me, ale mokry byl, to jsem citila
Nekde pisi, ze kapicky lasky spermie obsahuji a nekde naopak, ze neobsahuji. Otehotnel takhle nekdo z vas? O detatko se aktivne nesnazime, ale kdyby se zadarilo, zlobit se asi nebudeme
Ano já takhle bohužel otěhotněla po 10 letech úspěšného přeruš. styu i během ovulace. Ted jsme měli styk cca den před ovulací, ale manžel to vždycky tak uměl, že bych nevěřila, že se může něco stát ![]()
A to jsme se o první snažili 2 roky intenzivně
Příspěvek upraven 06.11.17 v 14:18
Ne, nikdy nikdo takhle neotehotnel a nikdy se nikdo nedivil, jak se to mohlo stat a ze to neni mozny ![]()
@free333 píše:
Hlásím, že přesně takhle jsem otěhotněla
Já taky. ![]()
@milwinka píše:
Já taky.
Ted zpětně jsem za to i ráda, abych řekla pravdu… ![]()
Takze je to fakt mozne? Nekde jsem taky cetla, ze jen kdyz jsou dva styky za sebou a muz si nedojde mezitim na wc. No, tak mi nezbyde nez cekat jestli dorazi ms ![]()
@Anonymní píše:
Takze je to fakt mozne? Nekde jsem taky cetla, ze jen kdyz jsou dva styky za sebou a muz si nedojde mezitim na wc. No, tak mi nezbyde nez cekat jestli dorazi ms
Behem toho cekani na ms by sis mohla doplnit mezery ve vzdelani, aby ses priste nemusela ptat tady jako pako.
@Anonymní píše:
Takze je to fakt mozne? Nekde jsem taky cetla, ze jen kdyz jsou dva styky za sebou a muz si nedojde mezitim na wc. No, tak mi nezbyde nez cekat jestli dorazi ms
Tak jestli to takhle opravdu je tak za dva týdny to potvrdím ![]()
@BloomingGorgeous Proc na me utocis? Ja se tady ptam na zkusenosti ostatnich. Vubec nic o mne nevis, tak si odpust tyhle utoky.
@Anonymní píše:
Na světě je možné úplně všechno… ![]()
Jezisi neblbni, otehotnet pri sexu a nedej boze behem ovulace…ne to fakt neni mozny, vzdyt deti nosi cap nebo vrana.
Ahoj holky, chtela bych se zeptat jestli jste nektera otehotnela po prerusovanem styku? Minuly tyden v patek jsem ovulovala (vim podle testu a bazalni teploty) a s manzelem jsme se trochu opili a neuhlidali se..
Vyvrcholil mimo me, ale mokry byl, to jsem citila
Nekde pisi, ze kapicky lasky spermie obsahuji a nekde naopak, ze neobsahuji. Otehotnel takhle nekdo z vas? O detatko se aktivne nesnazime, ale kdyby se zadarilo, zlobit se asi nebudeme