Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Kača.M píše:
a jak si to dokázala? řekla sis dost a máš tak silnou vůli?
můj tež kouří a to hooooodně a furt tu cosi brblá o té biorezonanci-či co to je..
Ať nebrblá a zajde tam. Já na tom byla a už 9 měsíců nekouřím. Chuť se sice pořád objevuje a váha jde stále nahoru, ale nekouřím ![]()
Larr píše:
Přestala jsem kouřit, ztloustla jsem a vůbec mi to nevadí. To vše proto, že mám teď období, kdy to neřeším a jsem spokojená (to ztloustnutí). Jak vy??
já přestala a furt hubnu… :/ sem odbourala vše co mi to připomínalo a vzhledem k tomu, že jsem vždy nejradši kouřila po jídle tak sem odbourala jidlo, no jestli nezacnu zase kourit tak asi zdochnu hlady ![]()
no ne tak horky to nebude ale nechapu jak muze nekdo takhle pribrat kvuli cigaretám… ??????
Larr píše:ww píše:Měřím 182, vážívala jsem tak 60 - 65 kg, po 3 - 4 měsících nekouření vážím 78 - 80:(. Ale jak píši, mám silné období, neřeším to. Kdybych ho neměla, kouřit nepřestanu.
To známBěhem měsíce 10kg nahoře
Ale neřeším to a nebudu. Jak půjdu do práce, určitě to vyběhám
Kolik vážíš? Já měřím 170cm a když jsem ještě kouřila vážila jsem 51kg
a teď po třech letech nekouření mám 63kg
![]()
jaj ty si žirafa..to je furt normal váha ke tvé výšce ale ne? Já mám 170 a 60 a jsem vychrtlina… mám prý silnou kostru
![]()
BaraDolezal píše:
Nesmisja taky nesmim!!!
Branim se tomu zuby nehty, uz to ani neni tak tezke, kdyz nedochazi k onem situacim…
Když u nás od jara do podzimu k tomuto fakt dochází každý víkend
. Ale zas si říkám, že budu mít malinký čisťounký miminko, tak přece na něho nebudu šahat smradlavejma rukama od retek a dávat mu pusinky s příchůtí popelníku
, že jo?! ![]()
eMaminka píše:Larr píše:jaj ty si žirafa..to je furt normal váha ke tvé výšce ale ne? Já mám 170 a 60 a jsem vychrtlina… mám prý silnou kostruww píše:Měřím 182, vážívala jsem tak 60 - 65 kg, po 3 - 4 měsících nekouření vážím 78 - 80:(. Ale jak píši, mám silné období, neřeším to. Kdybych ho neměla, kouřit nepřestanu.
![]()
![]()
![]()
Vychtrtlina?
tos mě potěšila
Já mám jen o 3kg víc než ty a přidadám si dobře
ale ne pro okolí
Dnes mi synátor řekl „mami až budu dospělý budu mít toto“ a ukázal mi na stehno, tak jsem mu řekla-jasně že jo a on „no teda, takové tlusté?“ a zaštuřil se
ale už i přítel mi říkal že se kulatím
Já nic nevidím
![]()
Já přestala kouřit, protože si to přítel přál. Taky jsem chtěla sama přestat, ale NĚKDY…a než by přišlo to moje někdy tak bych byla v důchodu ![]()
eMaminka píše:Larr píše:
Přestala jsem kouřit, ztloustla jsem a vůbec mi to nevadí. To vše proto, že mám teď období, kdy to neřeším a jsem spokojená (to ztloustnutí). Jak vy??já přestala a furt hubnu… :/ sem odbourala vše co mi to připomínalo a vzhledem k tomu, že jsem vždy nejradši kouřila po jídle tak sem odbourala jidlo, no jestli nezacnu zase kourit tak asi zdochnu hlady
no ne tak horky to nebude ale nechapu jak muze nekdo takhle pribrat kvuli cigaretám… ??????
Jedna cigareta prý nahradí hodinu rychlý chůze, jak to tělo bojuje s nikotinem, tak i při ,,pouhých" 6 cigaretách denně to máš hodinu. Plus většina víc jí, protože v době kdy by si zapálili si dají nějaký zákusek, sušenku, chipsy..
Já když jsem kouřila, tak jsem v práci jedla jen oběd. Jinak všechny pauzy na cígo + někdy kafe. A když jsem přestala, začala jsem snídat, svačit a místo na cígo jsem chodila do automatu právě se sušenkama
. I když já si myslím, že jsem zas tak moc nenabrala. Měla jsem 56kg 170cm a těď v pátym měsíci mám 63kg, což mi příjde docela v OK.
ww píše:eMaminka píše:Larr píše:jaj ty si žirafa..to je furt normal váha ke tvé výšce ale ne? Já mám 170 a 60 a jsem vychrtlina… mám prý silnou kostruww píše:Měřím 182, vážívala jsem tak 60 - 65 kg, po 3 - 4 měsících nekouření vážím 78 - 80:(. Ale jak píši, mám silné období, neřeším to. Kdybych ho neměla, kouřit nepřestanu.
![]()
![]()
![]()
Vychtrtlina?
Já přestala kouřit, protože si to přítel přál. Taky jsem chtěla sama přestat, ale NĚKDY…a než by přišlo to moje někdy tak bych byla v důchodu![]()
tos mě potěšila
Já mám jen o 3kg víc než ty a přidadám si dobře
ale ne pro okolí
Dnes mi synátor řekl „mami až budu dospělý budu mít toto“ a ukázal mi na stehno, tak jsem mu řekla-jasně že jo a on „no teda, takové tlusté?“ a zaštuřil se
![]()
ale už i přítel mi říkal že se kulatím
Já nic nevidím
![]()
nojo na mě poslední měsíc všichni řvou ať koukam žrát.. (doslova) moje 4 letá beruška mi ale taky tvrdí, že sem buřt… říkám jí totéž
![]()
já bych teda spíš brala v úvahu obvody než váhu páč u mě váha nikdy nic neznamenala… nějak mi nic neřekne.. měla jsem i 75kg po porodech a byla jsem kulatější ale furt né, že bych přetýkala.. jakože to bylo stále pevné, nevím jak to popsat no a po půl roce 65 a dalším půl roce 60.. jít níž tak sem průhledná… mam divnou váhu… holky okolo me se stejnou výškou 50-55 a mají stejnou postavu, ja tech pet kil niz proste dat nemuzu… zavreli by me na vykrm ![]()
Maneli píše:eMaminka píše:Jedna cigareta prý nahradí hodinu rychlý chůze, jak to tělo bojuje s nikotinem, tak i při ,,pouhých" 6 cigaretách denně to máš hodinu. Plus většina víc jí, protože v době kdy by si zapálili si dají nějaký zákusek, sušenku, chipsy..Larr píše:
Přestala jsem kouřit, ztloustla jsem a vůbec mi to nevadí. To vše proto, že mám teď období, kdy to neřeším a jsem spokojená (to ztloustnutí). Jak vy??já přestala a furt hubnu… :/ sem odbourala vše co mi to připomínalo a vzhledem k tomu, že jsem vždy nejradši kouřila po jídle tak sem odbourala jidlo, no jestli nezacnu zase kourit tak asi zdochnu hlady
Já když jsem kouřila, tak jsem v práci jedla jen oběd. Jinak všechny pauzy na cígo + někdy kafe. A když jsem přestala, začala jsem snídat, svačit a místo na cígo jsem chodila do automatu právě se sušenkama. I když já si myslím, že jsem zas tak moc nenabrala. Měla jsem 56kg 170cm a těď v pátym měsíci mám 63kg, což mi příjde docela v OK.
to je uplně v pořádku
a asi jo, máš recht… víc se začne jíst… mělo by… krom mě.. sem jiná ![]()
eMaminka píše:Maneli píše:to je uplně v pořádkueMaminka píše:Jedna cigareta prý nahradí hodinu rychlý chůze, jak to tělo bojuje s nikotinem, tak i při ,,pouhých" 6 cigaretách denně to máš hodinu. Plus většina víc jí, protože v době kdy by si zapálili si dají nějaký zákusek, sušenku, chipsy..Larr píše:
Já když jsem kouřila, tak jsem v práci jedla jen oběd. Jinak všechny pauzy na cígo + někdy kafe. A když jsem přestala, začala jsem snídat, svačit a místo na cígo jsem chodila do automatu právě se sušenkama. I když já si myslím, že jsem zas tak moc nenabrala. Měla jsem 56kg 170cm a těď v pátym měsíci mám 63kg, což mi příjde docela v OK.
a asi jo, máš recht… víc se začne jíst… mělo by… krom mě.. sem jiná
Tak každý máme ten metabolismus jiný, buď ráda, že nenabíráš. Já jsem zvědavá na kolik se v těhu vyšplhám a hlavně jak rychle a jak nízko se to pak vrátí
.
Manell ráda jsem
nestěžuju si… btw: já měla navrch 20kg u obou… a žádná strie ani žádný faldík nezůstal..ovšem ani prsa ale to je malá daň za ty moje krasavice ![]()
eMaminka píše:
Manell ráda jsemnestěžuju si… btw: já měla navrch 20kg u obou… a žádná strie ani žádný faldík nezůstal..ovšem ani prsa ale to je malá daň za ty moje krasavice
Tak strie zatím taky nemám, doufám, že budu po mamce a ani mít nebudu. Prsa se mi zvětšily tak o číslo a jakoby se naplnily, když se taky vrátěj do původního stavu budu ráda. Je to takovej nezvyk, když mi při chůzi tak všelijak pohopsávaj
.
Maneli píše:eMaminka píše:Tak strie zatím taky nemám, doufám, že budu po mamce a ani mít nebudu. Prsa se mi zvětšily tak o číslo a jakoby se naplnily, když se taky vrátěj do původního stavu budu ráda. Je to takovej nezvyk, když mi při chůzi tak všelijak pohopsávaj
Manell ráda jsemnestěžuju si… btw: já měla navrch 20kg u obou… a žádná strie ani žádný faldík nezůstal..ovšem ani prsa ale to je malá daň za ty moje krasavice
.
nj to já v těhu měla taky krásný balóny
a co teprve když se nalili po porodu
no a po roce kojení pak už nic no ![]()
eMaminka píše:Maneli píše:nj to já v těhu měla taky krásný balónyeMaminka píše:Tak strie zatím taky nemám, doufám, že budu po mamce a ani mít nebudu. Prsa se mi zvětšily tak o číslo a jakoby se naplnily, když se taky vrátěj do původního stavu budu ráda. Je to takovej nezvyk, když mi při chůzi tak všelijak pohopsávaj
.
a co teprve když se nalili po porodu
no a po roce kojení pak už nic no
Hehe to já budu ráda, ale přítel je spokojenej s těma co mám teď
. Akorát řikal, že se mi nějak klepe zadek..sakra..má pravdu
.
Jdu zalehnout, přeju dobrou noc ![]()
Ahoj, taky jsem přestala kouřit a občas mám chuť, ale po tom, co jsem si přečetla na první stránce (kafíčko, teráska, cigárko…
) bych si šla zapálit i do mrazu
Jste mi úplně tu chuť udělaly. ![]()
Jinak mně se váha moc nehnula asi, mám teď sice asi 4 kg nahoře, ale to jsem prodělala 2× porod, takže to bude možná i tím, taky věkem a tak, no. O prsách radši psát nebudu detaily, ale zmizela
Push up to jistí a optimálně s ní i spát ![]()
Kury píše:
Ahoj, taky jsem přestala kouřit a občas mám chuť, ale po tom, co jsem si přečetla na první stránce (kafíčko, teráska, cigárko…) bych si šla zapálit i do mrazu
Jste mi úplně tu chuť udělaly.
Jinak mně se váha moc nehnula asi, mám teď sice asi 4 kg nahoře, ale to jsem prodělala 2× porod, takže to bude možná i tím, taky věkem a tak, no. O prsách radši psát nebudu detaily, ale zmizelaPush up to jistí a optimálně s ní i spát
asi tak …
prostě bud prsa bo děti no
myslim, že jsme všechny udelali dobrej kauf ![]()