Přestala jsem kouřit

Napsat příspěvek
Velikost písma:
143
29.8.11 22:50
Kača.M píše:
a jak si to dokázala? řekla sis dost a máš tak silnou vůli?
můj tež kouří a to hooooodně a furt tu cosi brblá o té biorezonanci-či co to je..

Ať nebrblá a zajde tam. Já na tom byla a už 9 měsíců nekouřím. Chuť se sice pořád objevuje a váha jde stále nahoru, ale nekouřím :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
eMaminka
29.8.11 22:54
Larr píše:
Přestala jsem kouřit, ztloustla jsem a vůbec mi to nevadí. To vše proto, že mám teď období, kdy to neřeším a jsem spokojená (to ztloustnutí). Jak vy??

já přestala a furt hubnu… :/ sem odbourala vše co mi to připomínalo a vzhledem k tomu, že jsem vždy nejradši kouřila po jídle tak sem odbourala jidlo, no jestli nezacnu zase kourit tak asi zdochnu hlady :mrgreen:

no ne tak horky to nebude ale nechapu jak muze nekdo takhle pribrat kvuli cigaretám… ??????

• Citovat
  • Upravit
eMaminka
29.8.11 22:56
Larr píše:
ww píše:
To znám :lol: Během měsíce 10kg nahoře 8-o Ale neřeším to a nebudu. Jak půjdu do práce, určitě to vyběhám :pankac: Kolik vážíš? Já měřím 170cm a když jsem ještě kouřila vážila jsem 51kg 8-o a teď po třech letech nekouření mám 63kg :-? :mavam:
Měřím 182, vážívala jsem tak 60 - 65 kg, po 3 - 4 měsících nekouření vážím 78 - 80:(. Ale jak píši, mám silné období, neřeším to. Kdybych ho neměla, kouřit nepřestanu.

jaj ty si žirafa..to je furt normal váha ke tvé výšce ale ne? Já mám 170 a 60 a jsem vychrtlina… mám prý silnou kostru :lol: :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
3941
29.8.11 23:00
BaraDolezal píše:
Nesmis :huban: ja taky nesmim!!! :huban:
Branim se tomu zuby nehty, uz to ani neni tak tezke, kdyz nedochazi k onem situacim… :-)

Když u nás od jara do podzimu k tomuto fakt dochází každý víkend :lol: . Ale zas si říkám, že budu mít malinký čisťounký miminko, tak přece na něho nebudu šahat smradlavejma rukama od retek a dávat mu pusinky s příchůtí popelníku :roll: , že jo?! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
QQQQ
29.8.11 23:02
eMaminka píše:
Larr píše:
ww píše:
To znám :lol: Během měsíce 10kg nahoře 8-o Ale neřeším to a nebudu. Jak půjdu do práce, určitě to vyběhám :pankac: Kolik vážíš? Já měřím 170cm a když jsem ještě kouřila vážila jsem 51kg 8-o a teď po třech letech nekouření mám 63kg :-? :mavam:
Měřím 182, vážívala jsem tak 60 - 65 kg, po 3 - 4 měsících nekouření vážím 78 - 80:(. Ale jak píši, mám silné období, neřeším to. Kdybych ho neměla, kouřit nepřestanu.
jaj ty si žirafa..to je furt normal váha ke tvé výšce ale ne? Já mám 170 a 60 a jsem vychrtlina… mám prý silnou kostru :lol: :lol: :lol:

Vychtrtlina? 8-o :lol: tos mě potěšila :lol: Já mám jen o 3kg víc než ty a přidadám si dobře :think: ale ne pro okolí :cert: Dnes mi synátor řekl „mami až budu dospělý budu mít toto“ a ukázal mi na stehno, tak jsem mu řekla-jasně že jo a on „no teda, takové tlusté?“ a zaštuřil se :cert: :mrgreen: ale už i přítel mi říkal že se kulatím :think: Já nic nevidím :-P :mrgreen:

Já přestala kouřit, protože si to přítel přál. Taky jsem chtěla sama přestat, ale NĚKDY…a než by přišlo to moje někdy tak bych byla v důchodu :lol:

• Citovat
  • Upravit
3941
29.8.11 23:07
eMaminka píše:
Larr píše:
Přestala jsem kouřit, ztloustla jsem a vůbec mi to nevadí. To vše proto, že mám teď období, kdy to neřeším a jsem spokojená (to ztloustnutí). Jak vy??

já přestala a furt hubnu… :/ sem odbourala vše co mi to připomínalo a vzhledem k tomu, že jsem vždy nejradši kouřila po jídle tak sem odbourala jidlo, no jestli nezacnu zase kourit tak asi zdochnu hlady :mrgreen:

no ne tak horky to nebude ale nechapu jak muze nekdo takhle pribrat kvuli cigaretám… ??????

Jedna cigareta prý nahradí hodinu rychlý chůze, jak to tělo bojuje s nikotinem, tak i při ,,pouhých" 6 cigaretách denně to máš hodinu. Plus většina víc jí, protože v době kdy by si zapálili si dají nějaký zákusek, sušenku, chipsy..
Já když jsem kouřila, tak jsem v práci jedla jen oběd. Jinak všechny pauzy na cígo + někdy kafe. A když jsem přestala, začala jsem snídat, svačit a místo na cígo jsem chodila do automatu právě se sušenkama :lol: . I když já si myslím, že jsem zas tak moc nenabrala. Měla jsem 56kg 170cm a těď v pátym měsíci mám 63kg, což mi příjde docela v OK.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
eMaminka
29.8.11 23:10
ww píše:
eMaminka píše:
Larr píše:
ww píše:
jaj ty si žirafa..to je furt normal váha ke tvé výšce ale ne? Já mám 170 a 60 a jsem vychrtlina… mám prý silnou kostru :lol: :lol: :lol:

Vychtrtlina? 8-o :lol: tos mě potěšila :lol: Já mám jen o 3kg víc než ty a přidadám si dobře :think: ale ne pro okolí :cert: Dnes mi synátor řekl „mami až budu dospělý budu mít toto“ a ukázal mi na stehno, tak jsem mu řekla-jasně že jo a on „no teda, takové tlusté?“ a zaštuřil se :cert: :mrgreen: ale už i přítel mi říkal že se kulatím :think: Já nic nevidím :-P :mrgreen:

Já přestala kouřit, protože si to přítel přál. Taky jsem chtěla sama přestat, ale NĚKDY…a než by přišlo to moje někdy tak bych byla v důchodu :lol:

nojo na mě poslední měsíc všichni řvou ať koukam žrát.. (doslova) moje 4 letá beruška mi ale taky tvrdí, že sem buřt… říkám jí totéž ;) :lol:

já bych teda spíš brala v úvahu obvody než váhu páč u mě váha nikdy nic neznamenala… nějak mi nic neřekne.. měla jsem i 75kg po porodech a byla jsem kulatější ale furt né, že bych přetýkala.. jakože to bylo stále pevné, nevím jak to popsat no a po půl roce 65 a dalším půl roce 60.. jít níž tak sem průhledná… mam divnou váhu… holky okolo me se stejnou výškou 50-55 a mají stejnou postavu, ja tech pet kil niz proste dat nemuzu… zavreli by me na vykrm ;)

• Citovat
  • Upravit
eMaminka
29.8.11 23:11
Maneli píše:
eMaminka píše:
Larr píše:

no ne tak horky to nebude ale nechapu jak muze nekdo takhle pribrat kvuli cigaretám… ??????
Jedna cigareta prý nahradí hodinu rychlý chůze, jak to tělo bojuje s nikotinem, tak i při ,,pouhých" 6 cigaretách denně to máš hodinu. Plus většina víc jí, protože v době kdy by si zapálili si dají nějaký zákusek, sušenku, chipsy..
Já když jsem kouřila, tak jsem v práci jedla jen oběd. Jinak všechny pauzy na cígo + někdy kafe. A když jsem přestala, začala jsem snídat, svačit a místo na cígo jsem chodila do automatu právě se sušenkama :lol: . I když já si myslím, že jsem zas tak moc nenabrala. Měla jsem 56kg 170cm a těď v pátym měsíci mám 63kg, což mi příjde docela v OK.

to je uplně v pořádku ;) a asi jo, máš recht… víc se začne jíst… mělo by… krom mě.. sem jiná :lol:

• Citovat
  • Upravit
3941
29.8.11 23:14
eMaminka píše:
Maneli píše:
eMaminka píše:
Larr píše:

to je uplně v pořádku ;) a asi jo, máš recht… víc se začne jíst… mělo by… krom mě.. sem jiná :lol:

Tak každý máme ten metabolismus jiný, buď ráda, že nenabíráš. Já jsem zvědavá na kolik se v těhu vyšplhám a hlavně jak rychle a jak nízko se to pak vrátí :-P .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
eMaminka
29.8.11 23:23

Manell ráda jsem ;) nestěžuju si… btw: já měla navrch 20kg u obou… a žádná strie ani žádný faldík nezůstal..ovšem ani prsa ale to je malá daň za ty moje krasavice :huban:

• Citovat
  • Upravit
3941
29.8.11 23:27
eMaminka píše:
Manell ráda jsem ;) nestěžuju si… btw: já měla navrch 20kg u obou… a žádná strie ani žádný faldík nezůstal..ovšem ani prsa ale to je malá daň za ty moje krasavice :huban:

Tak strie zatím taky nemám, doufám, že budu po mamce a ani mít nebudu. Prsa se mi zvětšily tak o číslo a jakoby se naplnily, když se taky vrátěj do původního stavu budu ráda. Je to takovej nezvyk, když mi při chůzi tak všelijak pohopsávaj :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
eMaminka
29.8.11 23:28
Maneli píše:
eMaminka píše:
Manell ráda jsem ;) nestěžuju si… btw: já měla navrch 20kg u obou… a žádná strie ani žádný faldík nezůstal..ovšem ani prsa ale to je malá daň za ty moje krasavice :huban:
Tak strie zatím taky nemám, doufám, že budu po mamce a ani mít nebudu. Prsa se mi zvětšily tak o číslo a jakoby se naplnily, když se taky vrátěj do původního stavu budu ráda. Je to takovej nezvyk, když mi při chůzi tak všelijak pohopsávaj :lol: .

nj to já v těhu měla taky krásný balóny :DDD a co teprve když se nalili po porodu :lol: no a po roce kojení pak už nic no :lol:

• Citovat
  • Upravit
3941
29.8.11 23:35
eMaminka píše:
Maneli píše:
eMaminka píše:
Tak strie zatím taky nemám, doufám, že budu po mamce a ani mít nebudu. Prsa se mi zvětšily tak o číslo a jakoby se naplnily, když se taky vrátěj do původního stavu budu ráda. Je to takovej nezvyk, když mi při chůzi tak všelijak pohopsávaj :lol: .
nj to já v těhu měla taky krásný balóny :DDD a co teprve když se nalili po porodu :lol: no a po roce kojení pak už nic no :lol:

Hehe to já budu ráda, ale přítel je spokojenej s těma co mám teď :lol: . Akorát řikal, že se mi nějak klepe zadek..sakra..má pravdu :lol: :lol: .
Jdu zalehnout, přeju dobrou noc :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Oz
9304
29.8.11 23:38

Ahoj, taky jsem přestala kouřit a občas mám chuť, ale po tom, co jsem si přečetla na první stránce (kafíčko, teráska, cigárko… :lol: ) bych si šla zapálit i do mrazu :lol: Jste mi úplně tu chuť udělaly. :zed:
Jinak mně se váha moc nehnula asi, mám teď sice asi 4 kg nahoře, ale to jsem prodělala 2× porod, takže to bude možná i tím, taky věkem a tak, no. O prsách radši psát nebudu detaily, ale zmizela :-D Push up to jistí a optimálně s ní i spát :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
eMaminka
29.8.11 23:44
Kury píše:
Ahoj, taky jsem přestala kouřit a občas mám chuť, ale po tom, co jsem si přečetla na první stránce (kafíčko, teráska, cigárko… :lol: ) bych si šla zapálit i do mrazu :lol: Jste mi úplně tu chuť udělaly. :zed:
Jinak mně se váha moc nehnula asi, mám teď sice asi 4 kg nahoře, ale to jsem prodělala 2× porod, takže to bude možná i tím, taky věkem a tak, no. O prsách radši psát nebudu detaily, ale zmizela :-D Push up to jistí a optimálně s ní i spát :lol:

asi tak … :palec: prostě bud prsa bo děti no :lol: myslim, že jsme všechny udelali dobrej kauf :wink:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová