Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Jo. Hned. Za předpokladu profesniho uplatnění a za předpokladu studijního uplatnění dětí.
My to jednu chvili zvazovali, bylo to velmi realne. Od par lidi jsme ale slyseli, ze odtud pak vetsina lidi utece. Ze zacatku super, ale pak se to okouka a zacne to byt male…plus je draho a straslivy provoz.
@Lenka_Hal píše:
My to jednu chvili zvazovali, bylo to velmi realne. Od par lidi jsme ale slyseli, ze odtud pak vetsina lidi utece. Ze zacatku super, ale pak se to okouka a zacne to byt male…plus je draho a straslivy provoz.
Na nějakou jasně předem stanovenou dobu jo. Na trvalo bych žít v zahraničí nedokázala.
Jestli tam v rajonu porad operuji Magnum, TS, Rick a jejich gang, tak jo.
Ja si dovedu predstavit zit skoro kdekoliv, kam by se mnou sli blizci. Snad jen ve vecne zime nebo Rovne na Sokolovsku ne.
Ne, protože bych se brzo začala nudit.
Ani proto mě nikdy nelákalo letět na Bora Bora nebo cokoliv co je ostrov a máš tak minimum k vidění.
Nevim jaka je Hawai, ale Kostarika je pecka na ziti. To je z me zkusenosti. Proste to vyslo. Dokonce i ty spitaly nejake mely ![]()
Ja moc nemusim vitr
ale na me je to daleko od rodiny, ja jsem spis spokojena pobliz ![]()
Klidně, myslím že by to byla ideální vzdálenost od mé tchýně
Ne, byla jsem tam, na dovolenou dobry, na zivit ne, pokud tedy nejsi milionarka a nemusis si delat starost s obycejnymi vecmi
problem je, ze je tam vse drahe, najmy, elektrina, prosze vse i jidlo a drogerii, vse se dovazi z USA na trajektech, tak podle toho cena vypada a byla jsem na jednim z ostrivu a museli jsme do Honolulu do nemocnice, to je dalsi problem, ta cesta, je to daleko, nam to trvalo dkoro 2 hodky, takze kdyz je neco akutniho a nejsi v hlavnim meste.. A ta pece je taky jina, znamy co tam pracoval a pochazi odtamtud rikal, ze zdravitko je tam taky pekna palka a mzdy jsou tam minimalni. V Honolulu by se asi neco malo naslo, ale nevydelas si moc a treba v Honolulu, kdyz se rekne Hawai a Honolulu, kazdy si predstavi kdo vi co, ale tech bezdomovcu tam! Do parku na lavicku, o tom se ti muze zdat, samy bezdak. Za me i Hawai jakovtakova zklamani, to jsem videla krasnejsi mista.. Takze za me ne. Procestovala jsem hodne mist a zivit kdekoliv ma neco do sebe, ale jsou mista, ktera jsouvfakt dobra na dovcu a dle me jevto zrovna Hawai a i tady bych mela vyhrady
vse ltedrazena, najdou se tam krasna mista, ale nrni to nic co by me vylozene nadchlo, uz jen tim, ze vsude je moc lidi.. Clivek se tam nakonec a i jako v raji neciti
jo a co mi tam chybeli, tropicky raj a nikde nesezenes ovoce, zadne trhy jak to znam z Karibiku ci Asii, vse v supermarketech a tam maly vyber a vse tak strasne drahe! Ta priroda je tam krasna, o tom zadna, ale uz to je takove, meni se to, primo na plazi najdes obri obchodak.. Vsude se stavi..
@astoret chtěla bych se zeptat, pamatuješ si, na kolik vás to vyšlo? Jak dlouho a kde jste spali? Chtěla bych tam jet, tak na 14dni, spát v hotelu, půjčit si auto. Jednou mi někdo řekl, že tak 150 000 na jednoho se vším všudy(ubytování, auto, letenky, jídlo, vstupy, nákupy a tak). Je to tak?
@miasek píše:
4hodky letadlem ke Californii. Pokazde letet, aby jsi se dostala na pevninu jestli ti je ostrov maly. Ja prave slysela, ze lidi se zamilujou a zustanou tam dlouhodobe. Co vas odradilo od prestehovani?
Ja teda nejsem zrovna pecka, co sedi doma a vyjede si nekam jednou za cas…to ze kvuli tomu budu muset kupovat leteku mi teda nestaci. Muz dostal jeste jinou nabidku a volili jsme jinak. A ted misto na plaz jezdim na hory. Autem, kdykoliv se mi zachce…kazdy jsme holt jiny.
Zajima me jestli by jste se prestehovali na Hawaii ( pokud uz zijete stejne v zahranici) nebo vam to prijde uz moc daleko v oceanu? Laka me to, ale zaroven mam strach.