Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Hany163 píše:…
Consi,díky, to vím, že v Přerově se stříhá, ale právě mě zajímá, zda jde požádat v Olomouci, aby ho ustřihli, nějak se mi z té představy odpadnutí samo dělá šoufl
Příspěvek upraven 12.04.11 v 16:59
consi píše:Hany163 píše:nám se pupík pěkně zahojil i po odpadnutí. Pahýlek upadl asi po týdnu. Určitě se dá s dr. domluvit
Consi,díky, to vím, že v Přerově se stříhá, ale právě mě zajímá, zda jde požádat v Olomouci, aby ho ustřihli, nějak se mi z té představy odpadnutí samo dělá šoufl
My jsme rodily v Benešově a když byla malá venku,tak se přítele ptali a ten nadšeně šel.Jinak hlásit to dopředu když jde chlap poprvé k porodu mi přijde blbý.U nás se nic nehlásilo,nic nedomlouvalo,vše tak nějak přirozeně vyplynulo z dané situace a musím říct,že jsme si z porodu oba odnesli nádhernej zážitek.A to přítel viděl úplně všechno.
Ahojky že se vám tu pletu ![]()
rodila jsem ve FN ostrava a tam se ani neptaly a šmyk tak nevím příště se bude muset manža hlásit ještě než prcek vyleze ![]()
Rodila jsem v Praze Podolí. Manžel nešmikal, taky nás nenapadlo ptát se dopředu
Prostě šmikli sami a chudák tatínek tam stál a něvěřil,že o to přišel
Kamarádka rodila tamtéž, taky nehlásili a tatínka se zeptali. Takže záleží i na porodníkovi. No příště hlásim od dveří
![]()
Ahoj já jsem ve FN v Olomouci rodila v listopadu a pupeční pahýlek nechávali, upadl nám druhý den co jsme byli doma.
Tak my taky nic předem nehlásili a tatínka se na nic neptali. Jednoduše mu vrazili do ruky nůžky se slovy…tatínek si přestřihne
, no tak šmikl…
.
Petra Z píše:
Tak u nás tatínek nechtěl,ale dr.mu řekl,jen šmikněte tatínku,tak šmiknul
Tohle je přesný, jako u nás. Jen já ještě říkala:„On nechce“ a sestra na to:"Ale chce
" A už stříhal…A dneska myslím, že je za to na sebe pyšnej ![]()
Nechavají pahýl odpadnout,sice je to takové nevzhledné ale asi za týden už nebyl,sám upadl