Přestřihnutí pupeční šnůry

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6882
12.4.11 16:57
Hany163 píše:
Consi,díky, to vím, že v Přerově se stříhá, ale právě mě zajímá, zda jde požádat v Olomouci, aby ho ustřihli, nějak se mi z té představy odpadnutí samo dělá šoufl :-?

Příspěvek upraven 12.04.11 v 16:59

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6882
12.4.11 16:57
consi píše:
Hany163 píše:
Consi,díky, to vím, že v Přerově se stříhá, ale právě mě zajímá, zda jde požádat v Olomouci, aby ho ustřihli, nějak se mi z té představy odpadnutí samo dělá šoufl :-?
nám se pupík pěkně zahojil i po odpadnutí. Pahýlek upadl asi po týdnu. Určitě se dá s dr. domluvit
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1349
12.4.11 17:14

My jsme rodily v Benešově a když byla malá venku,tak se přítele ptali a ten nadšeně šel.Jinak hlásit to dopředu když jde chlap poprvé k porodu mi přijde blbý.U nás se nic nehlásilo,nic nedomlouvalo,vše tak nějak přirozeně vyplynulo z dané situace a musím říct,že jsme si z porodu oba odnesli nádhernej zážitek.A to přítel viděl úplně všechno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6326
12.4.11 18:05

Ahojky že se vám tu pletu :mrgreen:
rodila jsem ve FN ostrava a tam se ani neptaly a šmyk tak nevím příště se bude muset manža hlásit ještě než prcek vyleze :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5436
12.4.11 20:59

Rodila jsem v Praze Podolí. Manžel nešmikal, taky nás nenapadlo ptát se dopředu :roll: Prostě šmikli sami a chudák tatínek tam stál a něvěřil,že o to přišel :cry: Kamarádka rodila tamtéž, taky nehlásili a tatínka se zeptali. Takže záleží i na porodníkovi. No příště hlásim od dveří :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
871
12.4.11 22:16

Ahoj já jsem ve FN v Olomouci rodila v listopadu a pupeční pahýlek nechávali, upadl nám druhý den co jsme byli doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
367
13.4.11 15:50

Tak my taky nic předem nehlásili a tatínka se na nic neptali. Jednoduše mu vrazili do ruky nůžky se slovy…tatínek si přestřihne :wink:, no tak šmikl… :lol:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
902
13.4.11 19:01
Petra Z píše:
Tak u nás tatínek nechtěl,ale dr.mu řekl,jen šmikněte tatínku,tak šmiknul :lol:

Tohle je přesný, jako u nás. Jen já ještě říkala:„On nechce“ a sestra na to:"Ale chce :-) " A už stříhal…A dneska myslím, že je za to na sebe pyšnej :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
28.4.11 18:37

Nechavají pahýl odpadnout,sice je to takové nevzhledné ale asi za týden už nebyl,sám upadl

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí