Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Prosím, chtela bych prestoupit k jinemu gynekologovi u nas ve meste, k tomu stavajicimu jsem v těhotenství naprosto ztratila důvěru a nyní bych rada jinam. Tak se chci zeptat jestli k nemu pri prestupu budu muset zajit pro kartu nebo postaci domluvit se u noveho gynekologa a oni uz si to preposlou sami? Nejak nemam naladu se s ním o nicem bavit, popravde ani videt ho zrovna nepotrebuju…
Taky přestupuji, zrovna zitra a rekli mi ze si tam budu muset dojit. Taky jsem si myslela ze si ji přepošlou… ale pry to musim vyzvednout.
Menila jsem minuly mesic gynekolozku. Dostala jsem papir, ktery jsem musela dat u svy gynekolozky a na zaklade toho papiru moje gynekolozka poslala moji kartu novy gynekolozce ![]()
No, pokud vím, tak by ti kartu vůbec lékař neměl do ruky dát, měli by si to přeposlat mezi sebou sami. Jdi k tomu novému, on ti řekne, co a jak.
Ja proste presla k nove gynekolozce a staremu gynekologovi jsem nic nerikala. Moje nova doktorka si vse zaridila sama
dosla bych k te nove a hotovo…uvidis, co ti rekne, ale kartu do ruky by ti dat nemel ![]()