Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
A osobně si také myslím, že na kravském mléku není nic špatného. Když jsem zvažovala zda upustit od UM tak jsem pročetla spoustu diskusí, kde psaly, že na kaši jo ale na pití ne.Jakej je mezi tím rozdíl?????
@suik píše:
Rozhodne ne! Je na to moc brzo, na oboji. Krupicku bych nasadila teda trochu driv, az bude zvladat lepek, mleko nejdriv od 10. lepe od roka.rosmann nema spatne mleko! a kase a spol taky ne.
HMmm s tím naprosto nesouhlasím.. Mléko z rosmanu mi malej v 2 měsících zvracel obloukem, jediné, které takto vyblil, kaši jsem zkusila před 14 dněma, tolik kaše co jsem do něj narvala vyšlo ihned po dokrmení ven. Takže o kvalitě mléka babydream silně pochybuju a v kaších je to samé mléko… Takže to nebude jen o reklamě ![]()
ahoj, krupičku fakt nedávej. pro dítě je to špatný. je to jen mouka, to se dělalo za války, dnes už ne, jsou to prázdné kalorie. ![]()
Jinak teda doplním, že ve 4 měsících bych nedala ani jedno, ani krupičku, ani KM…
@byron mlíčka z rossmana se nemusíš bát, prcek je na něm od narození, jelikož v něm dělá moje švagrová a šla jsem do něj ne ani tak kvůli ceně, ale jelikož mi po nutrilonu kakal i 8× denně a tudíž tak nepřibíral. Hlavně švagryně říkala, že jim chodí často tak každý 2-3 měsíce kontroly a dělají náhodně v laboratoři testy, jestli je všecičko jídlo z rossmana od toho babydreamu v pořádku a prý mají lepší výsledky než kdejaký jiný mlíčka
![]()
Prý i ty jejich příkrmy jsou fakt bio, němci by si netroufli to pro malý dětičky šidit. Taky mě odrazovala najednu stranu ta levná cena a bála jsem se, že to bude s.račka
a někde jsem tu i zakládala diskuzi, jestli dětičky po něm přibírají apod. Po 4měs.používání mohu potvrdit, že vše je přesně, jak má být, mlíčko nám chutná a jsme spokojení a cená více jak přijatelná, krabice stojí 129kč č.1, pak č.2 a 3 i 99kč v akci, což mi tenkráte přišlo fakt až divný ![]()
teď už budeme mít skoro ukončený 5měs. takže se pak těším, že od nich zkusíme i různé sušenky, příkrmy apod. ![]()
@monika32 píše:
HMmm s tím naprosto nesouhlasím.. Mléko z rosmanu mi malej v 2 měsících zvracel obloukem, jediné, které takto vyblil, kaši jsem zkusila před 14 dněma, tolik kaše co jsem do něj narvala vyšlo ihned po dokrmení ven. Takže o kvalitě mléka babydream silně pochybuju a v kaších je to samé mléko… Takže to nebude jen o reklamě
nám ta kaše vyhovuje. moc chutná. Já zas eměla problém že jiné nechtěla..
každému prostě vyhovuje něco jiného.. někomu vadí beba, nutrilon..
@Pelunka1 píše:
@byron mlíčka z rossmana se nemusíš bát, prcek je na něm od narození, jelikož v něm dělá moje švagrová a šla jsem do něj ne ani tak kvůli ceně, ale jelikož mi po nutrilonu kakal i 8× denně a tudíž tak nepřibíral. Hlavně švagryně říkala, že jim chodí často tak každý 2-3 měsíce kontroly a dělají náhodně v laboratoři testy, jestli je všecičko jídlo z rossmana od toho babydreamu v pořádku a prý mají lepší výsledky než kdejaký jiný mlíčka![]()
Prý i ty jejich příkrmy jsou fakt bio, němci by si netroufli to pro malý dětičky šidit. Taky mě odrazovala najednu stranu ta levná cena a bála jsem se, že to bude s.račkaa někde jsem tu i zakládala diskuzi, jestli dětičky po něm přibírají apod. Po 4měs.používání mohu potvrdit, že vše je přesně, jak má být, mlíčko nám chutná a jsme spokojení a cená více jak přijatelná, krabice stojí 129kč č.1, pak č.2 a 3 i 99kč v akci, což mi tenkráte přišlo fakt až divný
teď už budeme mít skoro ukončený 5měs. takže se pak těším, že od nich zkusíme i různé sušenky, příkrmy apod.
příkrmy mi ze začátku mocnjedla, ale pak zase oano… potom už konečně se to nějak zlomilo a začal jíst domácí jídla…
Jinak kaše jejich opravdu vítám a zkusím to mléko..
Pak ještě miluju tu jejich dětskou kosmetiku- řadu senzitive..
Třeba DM tu nemáme, taže rossman. A rossman je taky distributor henny- akorát u nás v burákově s edají sehnat jen tři odstíny!!! Takže černou hennu musím koupit v praze(má nejoblíbenější)
@monika32 píše:
HMmm s tím naprosto nesouhlasím.. Mléko z rosmanu mi malej v 2 měsících zvracel obloukem, jediné, které takto vyblil, kaši jsem zkusila před 14 dněma, tolik kaše co jsem do něj narvala vyšlo ihned po dokrmení ven. Takže o kvalitě mléka babydream silně pochybuju a v kaších je to samé mléko… Takže to nebude jen o reklamě
To že tobě po tom dítě zvracelo neznamená, že je mléko nekvalitní. Holky měly reflux a ze začátku jsem musela zahušťovat nutritonem. A blily mi i nutrilon.
Kamarádka doktorka me říkala, že nutrlilon je prostě jen propagovanej,že ona sama by si vybrala jiné mléko.
holky jedné věci nerozumím..vždyť um je přece kravské mléko. tak proč je tam ten rozdíl ? já chci teda opět kojit, protože právě nechci dítěti dávat mléko od krávy, místo svého.
@monika32 píše:
tady je vidět, že prostě každýmu mimču sedí úplně něco jiného, „My“ jsme na něm vyrostli a vše je ok, hlavně chutná, zažívání i stolice v pořádku ![]()
@annamat9 píše:
To že tobě po tom dítě zvracelo neznamená, že je mléko nekvalitní. Holky měly reflux a ze začátku jsem musela zahušťovat nutritonem. A blily mi i nutrilon.Kamarádka doktorka me říkala, že nutrlilon je prostě jen propagovanej,že ona sama by si vybrala jiné mléko.
My ale reflux nemáme, jiné mléka nezvracel takto a žádnou! jinou kaši nevyblindil.. Hami, sunar, nutrilon i ty polské měl… Z rosmanu ihned a všechnu, proto já prostě o kvalitě těchto mlík pochybuju ![]()
@dada12 píše:
holky jedné věci nerozumím..vždyť um je přece kravské mléko. tak proč je tam ten rozdíl ? já chci teda opět kojit, protože právě nechci dítěti dávat mléko od krávy, místo svého.
Jsou tam upravený bílkoviny a mlíko je obohacený vitaminama
Ale zase určitě lepší mléko z rosmanu a dm než kravské z krabice ![]()
@monika32 píše:
My ale reflux nemáme, jiné mléka nezvracel takto a žádnou! jinou kaši nevyblindil.. Hami, sunar, nutrilon i ty polské měl… Z rosmanu ihned a všechnu, proto já prostě o kvalitě těchto mlík pochybuju
Pochybovat můžeš, ale ne tvrdit, že jsou nekvalitní. Když se ti dítě poblindí po banánu, taky budeš tvrdit, že banány jsou hnusy? Prostě tvému miminku něco v tom mlíčku nesedlo. Já z rosmanu měla mlíko jen jednou, ale bez problémů. Jinak jsem nakupovala v Dm
@annamat9 píše:
Pochybovat můžeš, ale ne tvrdit, že jsou nekvalitní. Když se ti dítě poblindí po banánu, taky budeš tvrdit, že banány jsou hnusy? Prostě tvému miminku něco v tom mlíčku nesedlo. Já z rosmanu měla mlíko jen jednou, ale bez problémů. Jinak jsem nakupovala v Dm
Já ale netvrdím, že jsou nekvalitní
Já pochybuju o kvalitě těch mlík, tak pak dělám to, co mi povoluješ, tak proč mě káráš?
![]()