Převařené mléko a krupice

Napsat příspěvek
Velikost písma:
155
8.5.12 10:41
@byron píše:
příkrmy mi ze začátku mocnjedla, ale pak zase oano… potom už konečně se to nějak zlomilo a začal jíst domácí jídla…
Jinak kaše jejich opravdu vítám a zkusím to mléko..

Pak ještě miluju tu jejich dětskou kosmetiku- řadu senzitive..

Třeba DM tu nemáme, taže rossman. A rossman je taky distributor henny- akorát u nás v burákově s edají sehnat jen tři odstíny!!! Takže černou hennu musím koupit v praze(má nejoblíbenější)

jojo, kosmetiku taky používám, protože mi jí právě nosí švagryně, chtěla mě přesvědčit a konečně němít předsudky, na to mýdlo a šampon v jednom s pumpičkou nedám dopustit, každý i říká, jak Fandíček krásně miminkovsky voní :potlesk: čím, prý ho myju a mažu :palec: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.5.12 10:43

Holky my jsme na nutrilonu,dali nám ho i v porodnici,a mudra mi říkala,že je to jediné mléko,které obsahuje nejvíc vitamínu atd.Na to mléko jsem se jen ptala jestli to tak někdo dělal už při příkrmů.Já jsem si začala obědnávat Bebilon.

• Citovat
  • Upravit
3241
8.5.12 10:43
@monika32 píše:
Já ale netvrdím, že jsou nekvalitní :mrgreen: Já pochybuju o kvalitě těch mlík, tak pak dělám to, co mi povoluješ, tak proč mě káráš? :mrgreen: :P
:lol: :lol: :lol: :lol: nechme toho ju? Se do toho ještě zamotáme a bude z toho internetová slepičí hádka :oops: :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2400
8.5.12 10:46
@annamat9 píše:
Jsou tam upravený bílkoviny a mlíko je obohacený vitaminamahttp://www.moje-rodina.cz/…ravske-mleko

díky za vysvětlení. :palec: tak ale stejně je to určené spíš pro maminky, co přišly chuděrky o mléko, jinak to na mě působí jako kravské mléko + vitamíny, o jejichž zpracovávání v umělé formě se dnes hodně polemizuje. a upravený bílkoviny zní taky jako strava pro kosmonauty. takže za mě to neřešit, neutrácet a normálně kojit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3241
8.5.12 10:47
@dada12 píše:
díky za vysvětlení. :palec: tak ale stejně je to určené spíš pro maminky, co přišly chuděrky o mléko, jinak to na mě působí jako kravské mléko + vitamíny, o jejichž zpracovávání v umělé formě se dnes hodně polemizuje. a upravený bílkoviny zní taky jako strava pro kosmonauty. takže za mě to neřešit, neutrácet a normálně kojit.

JO jo, ale když kojit nejde tak mimčo něco jíst musí :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2400
8.5.12 10:48
@annamat9 píše:
JO jo, ale když kojit nejde tak mimčo něco jíst musí :-D

no jasně, to se nedá nic dělat :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.5.12 10:53
@annamat9 píše:
JO jo, ale když kojit nejde tak mimčo něco jíst musí :-D

Mě kojit nešlo,malý byl pořád hladný,a pořád plakal,bylo to strašné.2 týdny jsme to zkoušeli a nic.Ani kapka.

• Citovat
  • Upravit
3270
8.5.12 11:05

Zakladatelko - krupička obsahuje lepek a ten až po 6.měsíci protože by si malé mohlo vypěstovat alergii na lepek což není žádná sranda.Kravské mléko jsem já osobně dávala taky už po 7.měsíci.Klidně i na pití - i kaši - ředěný 1:1.Mám teď na mysli mléko NE krabicové,ale domácí z chovu který je prověřený.Měly to tak obě starší děti a jsou ok.Takže tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17014
8.5.12 11:14
@jitkabokule píše:
Zakladatelko - krupička obsahuje lepek a ten až po 6.měsíci protože by si malé mohlo vypěstovat alergii na lepek což není žádná sranda.Kravské mléko jsem já osobně dávala taky už po 7.měsíci.Klidně i na pití - i kaši - ředěný 1:1.Mám teď na mysli mléko NE krabicové,ale domácí z chovu který je prověřený.Měly to tak obě starší děti a jsou ok.Takže tak.

To jsi ho ředila vodou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3270
8.5.12 15:24

@monika32
jj do + - roka jo,ted má malá skoro 4 takže ho ráno pije normálně.To se dělá,že se to ředí protože je tučný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17014
8.5.12 15:41
@jitkabokule píše:
@monika32
jj do + - roka jo,ted má malá skoro 4 takže ho ráno pije normálně.To se dělá,že se to ředí protože je tučný.

No já právě četla, že po roce se může dávat KM, ale plnotučné, polotučné snad až po 3 roce… Tak vodou z něho je pak polotučné :mrgreen: V tom aby se prase vyznalo, já si holt nepamatuju, jak se dřív dávalo KM, moje mudra ho doporučuje až od 2 let a to u nás nehrozí, protože kluk už teď vypije max 120ml sunaru denně :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3270
8.5.12 16:36

@monika32
nojo co mudr to jiný názor :nevim: to by mě fakt zajímalo proč plnotučné dřív než polo.Já bych spíš řekla že by bylo lepší naopak.
A tvá mudr když mluví o mlíce tak má na mysli běžně kupované?krabicák nebo tak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
8.5.12 19:00

@jitkabokule plnotučné se doporučuje do 2let, lae minimálně do roka by být mělo, ono když mrkneš na složení UM, tak zjistíš, že tam ty 3,5% tuku vycházejí také :nevim: Myslím, že je to zkrátka proto, že děti ty tuky potřebují, protože rychle rostou a mají celkem dost velký energetický výdej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
8.5.12 19:04
@dada12 píše:
holky jedné věci nerozumím..vždyť um je přece kravské mléko. tak proč je tam ten rozdíl ? já chci teda opět kojit, protože právě nechci dítěti dávat mléko od krávy, místo svého.

ano, ale kravské mléko obsahuje několik typů bílkoviny a ty bílkoviny mají různou míru stravitelnosti. V KM převládá bílkovina, která je těžko stravitelná a proto by dítěti mohla způsobit bolení břicha, proto tam ten poměr je otočený ve prospěch té stravitelnější. Taky je sníženy cca o třetinu podíl bílkovin, protože bílkoviny by zatěžovali ledviny - to obzvlášť když je dítě výhradně a pak převážně na mléčné stravě, tak je to tam fakt znát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2400
8.5.12 19:35

@Gladys : týjo díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie