Preventivky v těhu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13073
13.5.13 23:09

.

Příspěvek upraven 27.01.14 v 19:03

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31292
13.5.13 23:09

@crazymisha no tak jestli se ti nechce k zubaři, protože se bojíš, že budeš mít kaz, tak tím spíš bys tam měla mastit…ono kazy v těhotenství neni žádnej med, na bolest si nic vzít nemůžeš, hrozí infekce, v horším případě i zánět okostnice atd.
nemůžeš doufat, že to vydrží než přestaneš kojit ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
890
13.5.13 23:14

@Mar__tanka1983
Však já vím, i jsem objednaná na příští úterý. Mám už jen 5 týdnů do porodu a bojím se, jestli mi připadný vrtání zubú může dr. umrtvit injekcí. Já bez ní nikdy ani neotevřela pusu :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
13.5.13 23:17

@crazymisha já jsem měla razítko od zubaře, ale to jen díky tomu, že mě bolel zub, jinak by mě tam NIKDO nedostal :oops: :mrgreen: A u obvoďíka jsem byla na EKG :nevim:
Ale kamarádka třeba u zubaře nebyla a nikdo jí nic neřekl…A co by jí taky kdo měl říkat, né? Jsou to její zuby, její problém ;) :nevim:
Jinak se zubařem tě chápu, taky se hrozně bojím, radši budu znova rodit a klidně znova zase 25hodin než si jenom sednout do toho křesla a otevřít pusu :zed: Jsem srab. Ale jdi tam, zvlášť pokud víš, že máš kazy. Dokud tě to nebolí, tak se to většinou dá v pohodě opravit. Až tě to bolí nebo je tam zánět, je to horší ;) Nech si dát injekci a bude to v pohodě :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
13.5.13 23:18
@crazymisha píše:
@Mar__tanka1983
Však já vím, i jsem objednaná na příští úterý. Mám už jen 5 týdnů do porodu a bojím se, jestli mi připadný vrtání zubú může dr. umrtvit injekcí. Já bez ní nikdy ani neotevřela pusu :-D

umrtvit tě 100% může, umrtvovala mi pokaždé v minulém těhu a i teď :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31292
13.5.13 23:19

@crazymisha neboj se nic, umrtvovat normálně může.
Mě ve 30TT dokonce tři zničené zuby trhala, měla právě obavu, aby se mi ten těžký zánět „nedostal do krve“ a nebyl z toho průšvih, tak že radši nebude na nic čekat a vyškube to…
opíchala to, necítila sem nic a měla sem klid ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
890
13.5.13 23:21

@atominnka
Výborně, bez umrtvovačky ani ránu! :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
199
13.5.13 23:33

Zubaře jsem měla, obvodaka ne, protoze gynda mi nerekla nic. v porodnici nic nerikali, jen ze nemam ekg, tak ho natocili. podruhe jsem byla u obvdacky a ta zase nadavala, ze natacet v 15tt ekg je o nicem, takze v realu pak muzes rodit proste predcasne a nemas nic a taky se nic nedeje. tak si vyber… :nevim:
K zubari ju taky ted v 8mesici, at se koukne. Ale chodim pravidelne, takze i kdyby tam byl maly kaz tak to necha po porodu. Kaz se rozsiruje pomalu a v 8 mem mesici vydrzet lezet na zadech uz je taky risk, aby ses tam cukala. Jde jen o pripad nejakeho zanetu a tak, ovsem ve tretim trimestru uz je umrtveni a tak mene nebezpecne. Zakrokum se vyhybaji predevsim v prvnim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4637
14.5.13 06:34

No a ja od 11tt nebyla ani u „sve“ gyn.dr. Vytocila me a lekari v dosahu nemeli moc chut prebirat do pece tehotnou. Nestalo se nic.
Osobne mam ze zubare fobii, zvysuje se mi tlak, puls, spatne se mi dycha. Jezdivam k nemu posilnena frtanem, cili v tehotenstvi nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12707
14.5.13 07:35

Tak doby totality jsou již pryč, takže tě nikdo nutit nemůže, ale stejně je dobrý si to zařídit. U obvoďáka mi natočili EKG, což je myslim docela dobrý k porodu. Zubaře ráda nemám, takže to pro mě nic příjemného nebylo, ale lepší než zanedbat nějaký zánět, který pak dělá neplechu v celém těle…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí