Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@david85lbc píše:
Seš vážně natvrdlý? Cituji -
Foster v rozhovoru na CNN rozhodnutí zdůvodnil náboženským přesvědčením.
Prostě typ co se bojí že by ptáka nerudržel v kalhotech
Ty jsi nejen natvrdlej/blbej, ale ani neumíš číst.
Od začátku hnutí #MeToo se „muži neustále stávají terčem útoků,“ řekl Foster. „Nedopustím, abych se ocitl v situaci, kdy by mě mohla nějaká žena obvinit,“ doplnil. Proto chtěl, aby se s novinářkou cesty zúčastnil mužský doprovod.
@zoidberg píše:
Tím myslel slib věrnosti své ženě. Zkus si to ještě jednou přečíst, někde na vzduchu, nemáš dost kyslíku
Von je fakt úplně vylizanej, vidím to na absolventa gender studia.
@DustInTheWind píše:
No, taky to může být celkem chytrý volební tah - získal nadstandardní publicitu a řada voličů se může ztotožnit s tím, že ukazuje absurditu, kam až systém dospěl.Když už nic, tak by mohlo aspoň části SJW dojít, že si podřezávají větev sami pod sebou.
Já mohu souhlasit s výrokem ohledně me too, ale že do toho začne tahat víru že nemůže být s cizí ženou o samotě? To je vyznavač práva šária? ![]()
@Lalelale píše:
@pohledzdruhestrany že muže nevyhodil?novinářka má pravdu, vidí ji jen jako sexuální objekt a až potom jako novinářku. Buran. Žasnu, že někdo vůbec potřebuje vysvětlení.
Ne, on ji v prvé řadě vidí jako žalující objekt (ten který podává žalobu na soud). Až pak třeba jako novinářku a třeba i ženu.
@Lalelale píše:
Ufff… další alfasamecek na webu pro maminky? Radím najít si ženu a neléčit mindraky takto
Kdepak, zoidberg ač píše s nadsázkou, tak píše dobře.
Mimochodem jak web pro maminky? Takovou sexuálně diskriminační větu okamžitě odvolej! A to nemluvím o diskriminaci žen, co ještě dítko nemají.
Témat pro všechna pohlaví, rodinné stavy atd. he tady přece dost a dost.
@Lalelale píše:
Ufff… další alfasamecek na webu pro maminky? Radím najít si ženu a neléčit mindraky takto
Kdepak, zoidberg ač píše s nadsázkou, tak píše dobře.
Mimochodem jak web pro maminky? Takovou sexuálně diskriminační větu okamžitě odvolej! A to nemluvím o diskriminaci žen, co ještě dítko nemají.
Témat pro všechna pohlaví, rodinné stavy atd. he tady přece dost a dost.@david85lbc píše:
Mě to přijde jako kdyby ten politik říkal : jsem sám se ženou rovná se automaticky soulož jelikož žena k ničemu jinému neslouží..
Mě nejvíce pán připomíná takový ty pány s ručníkem na hlavě …
No moment. Tohle není chyba toho pána. Ale těch žen, co neváhaly žalovat někoho po 30 letech za sáhnutí na koleno, a taky té majoritní části žen, co se proti těmto zlatokopkám neohradily. A taky vina těch, co u sexualnich deliktů zrušili presumpci neviny.
@david85lbc píše:
Seš vážně natvrdlý? Cituji -
Foster v rozhovoru na CNN rozhodnutí zdůvodnil náboženským přesvědčením.
Prostě typ co se bojí že by ptáka nerudržel v kalhotech
Nemůže říct natvrdo, že se bojí #meetoo. Tím by jako politik skončil.
@DustInTheWind píše:
Daňové prostředky se vyhazují na tolik pitomostí, že o jednu víc nebo míň…Ale za mě jsem vlastně rád, že takhle vyhraněné skupiny existují.
Mnohem horší by bylo, kdyby ty Czechitas měly v pravidlech něco jako, že muži jsou samozřejmě vítání, ale musí podepsat nějaký Code of Conduct, kde prohlásí loyalitu k jejich politice.
Protože díky tomu není moc prostor útočit na skupiny, které jsou čistě mužské (ženy nejsou vyloučené, ale fakticky tam prostě nejsou).
A podobně by si mužské spolky musely opatřovat nějaké formální ženské členy, aby mohly existovat.
Nic ve zlém, ake tohle je jasné diskriminace na základě pohlaví. Tohle by šlo úspěšně žalovat.
@Milan42 píše:
Nic ve zlém, ake tohle je jasné diskriminace na základě pohlaví. Tohle by šlo úspěšně žalovat.
Jasná diskriminace na základě pohlaví to je, ale úspěch by byl velmi nepravděpodobný - tvz. pozitivní diskriminace.
Není diskriminace jako diskriminace.
@pohledzdruhestrany píše:
Co má dělat v situaci, kdy politici, herci a jiné verejně činné osobnosti byly v poslednich letech obviněny ze sexuálního obtěžování včetně sáhnutí na koleno či zadek a to i po 30 letech od „činu“, tedy bez jakýchkoliv důkazů. Byla uplatněna presumpce viny s dopady na jejich kariéru. Viz mimo jiné případ kandidáta na nejvyššiho soudce, kdy si paní demokratka vzpomněla, že ji v 18 na pařbě osahával.Co může dělat efektivnějšího, aby si paní novinářka (lesba) za 20 let nevzpomněla, že se na ni jako republikanskej kandidát chtivě podíval?
Proč je to sexistický a ne preventivně obranný?
Příspěvek upraven 16.07.19 v 09:39
přesně. Absolutní souhlas. Jde o to, co se v USA a ve světě obecně poslední dobou děje.
Stačí, aby řekl něco, co se slečně nebude líbit a ta ho může začít vydírat aniž by on cokoli udělal, že po ní vyjel nebo že ji dokonce znásilnil. Prostě svět uvěří jí, nikdo nebude věřit jemu. On se chystá na velkou politickou kariéru, má riskovat, že ve světle událostí a při té medializaci kampaně MeToo ho může zničit nějaká novinářka? Veřejné mínění bude nakloněno jí, jeho vykreslí jako hajzlíka, slintavého zvrhlíka a ještě si rozbije harmonické manželství.
Já se mu tedy fakt nedivím.
@david85lbc píše:
Já mohu souhlasit s výrokem ohledně me too, ale že do toho začne tahat víru že nemůže být s cizí ženou o samotě? To je vyznavač práva šária?
Pravidla o tom, do jakého věku a stupně příbuznosti smí jedinci opačného pohlaví zůstat spolu o samotě bez dozoru, má už hebrejský talmud.
@bětee píše:
přesně. Absolutní souhlas. Jde o to, co se v USA a ve světě obecně poslední dobou děje.Stačí, aby řekl něco, co se slečně nebude líbit a ta ho může začít vydírat aniž by on cokoli udělal, že po ní vyjel nebo že ji dokonce znásilnil. Prostě svět uvěří jí, nikdo nebude věřit jemu. On se chystá na velkou politickou kariéru, má riskovat, že ve světle událostí a při té medializaci kampaně MeToo ho může zničit nějaká novinářka? Veřejné mínění bude nakloněno jí, jeho vykreslí jako hajzlíka, slintavého zvrhlíka a ještě si rozbije harmonické manželství.
Já se mu tedy fakt nedivím.
Nejenom US.
Ve Velké Británii před časem policie vyhodnotila tak vysokou míru falešných obvinění ze znásilnění, že požadovali uzákonit povinnost, aby kdo tvrdí znásilnění, musel(a) připustit kontrolu elektronické komunikace (mobil atd.).
Příliš mnoho případů, kdy slečna po sexu psala děkovné sms a když nebylo pokračování podle jejích představ, tak ho obvinila ze znásilnění.
edit - odkaz na zdroj:
https://www.independent.co.uk/…8888376.html
https://www.bbc.com/…/uk-48086244
Příspěvek upraven 16.07.19 v 15:48
@DustInTheWind
to jó, ale tady k tomu sexu ani nemusí dojít, prostě ho obviní jenom tak… jedno auto a oni sami dva… na tom, co on dělá není nič špatného - chce se chránit. Na slečnu mám vlastní názor a nic hezkého to tedy není
@Milan42 vidím, že jsi právník z leknutí. Takový hnůj jako tahle diskuze tu tedy nebyl hodně dlouho. Jako vždy si potvrzuji, že s chlapem, co jde diskutovat na dámské forum, není něco v pořádku.
@DustInTheWind jeee tebe si pamatuju, ty jsi ta, co má v ruce ty přísně tajné důkazy o tom, že Británie krade migrantům děti
které ale kvůli bezpečnosti nemůže zveřejnit. sestava tohoto fóra je nyní kompletní, já zde končím ![]()