Preventivní přístup

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17306
16.7.19 08:41
@Lalelale píše:
Ufff… další alfasamecek na webu pro maminky? Radím najít si ženu a neléčit mindraky takto ;)

Už jsem našel, a chci jenom tebe :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17306
16.7.19 08:43
@david85lbc píše:
Mě to přijde jako kdyby ten politik říkal : jsem sám se ženou rovná se automaticky soulož jelikož žena k ničemu jinému neslouží..
Mě nejvíce pán připomíná takový ty pány s ručníkem na hlavě …

No spíše říká „jsem sám se ženou, platí pro mne presumce viny“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2785
16.7.19 08:47
@zoidberg píše:
On ji vidí především jako problémový objekt, až potom jako novinářku. Prostě prevence. Když nechtějí pustit ozbrojenou ženu do letadla, taky to není sexismus, ale preventivní ochrana. Taky musí ctít pravidla dopravce.

A četl jsi vůbec ten článek on se odkazuje na víru ne na problémový objekt. I když jedna víra lásky a míru to spojuje v jedno.. Ať se tyhle fanatici chytnou všichni za ruce a skočej do zdi..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21111
16.7.19 08:49
@Lalelale píše:
@pohledzdruhestrany že muže nevyhodil? :roll: novinářka má pravdu, vidí ji jen jako sexuální objekt a až potom jako novinářku. Buran. Žasnu, že někdo vůbec potřebuje vysvětlení.

Co má dělat v situaci, kdy politici, herci a jiné verejně činné osobnosti byly v poslednich letech obviněny ze sexuálního obtěžování včetně sáhnutí na koleno či zadek a to i po 30 letech od „činu“, tedy bez jakýchkoliv důkazů. Byla uplatněna presumpce viny s dopady na jejich kariéru. Viz mimo jiné případ kandidáta na nejvyššiho soudce, kdy si paní demokratka vzpomněla, že ji v 18 na pařbě osahával.

Co může dělat efektivnějšího, aby si paní novinářka (lesba) za 20 let nevzpomněla, že se na ni jako republikanskej kandidát chtivě podíval?

Proč je to sexistický a ne preventivně obranný?

Příspěvek upraven 16.07.19 v 09:39

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21111
16.7.19 08:52
@david85lbc píše:
A četl jsi vůbec ten článek on se odkazuje na víru ne na problémový objekt. I když jedna víra lásky a míru to spojuje v jedno.. Ať se tyhle fanatici chytnou všichni za ruce a skočej do zdi..

on odkazuje na me too, to s manželkou je předpokládám vejicka na konzervativni voliče

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21111
16.7.19 08:54
@david85lbc píše:
Mě to přijde jako kdyby ten politik říkal : jsem sám se ženou rovná se automaticky soulož jelikož žena k ničemu jinému neslouží..

On píše o diskreditaci me too, jsi to nečetl?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1334
16.7.19 08:55
@pohledzdruhestrany píše:
Dobře ten :lol:

Taky nás takový preventivní věci čekají?

A je to opravdu sexistické?

https://www.idnes.cz/…mediahub_jpl

Co vlastně kdo rozumí pod slovem sexistické?

Mi to připadá, že ta novinářka je překvapená, že dvojí metr nemá jen výhody.

Třeba se zamyslí nad tím, komu kampaně typu metoo ve skutečnosti pomůžou a komu uškodí.

Jinak samozřejmě, ten politik se chová naprosto racionálně v poměrech společnosti, kdy obvinění ze strany ženy nemusí mít jakýkoliv důkaz.
Tak se vyhýbá situacím, ve kterých by riskoval, že neprokáže svou nevinu. Nebo spíš, ze které by nějaké nepodložené obvinění mohlo vzniknout.

Co vím, tak i u nás už se někteří muži vyhýbají zůstat se ženou o samotě, aby je neobvinila z obtěžování a nezkoušela z toho získat nějaké výhody.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1334
16.7.19 08:58
@david85lbc píše:
A četl jsi vůbec ten článek on se odkazuje na víru ne na problémový objekt. I když jedna víra lásky a míru to spojuje v jedno.. Ať se tyhle fanatici chytnou všichni za ruce a skočej do zdi..

Hele, je to politik během volební kampaně. Přece nemůže říct nahlas, bojím se, že mě bude vydírat metodami metoo. Tak řekne něco zástupného, ale kdo zná kontext, tak ví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2785
16.7.19 08:59
@pohledzdruhestrany píše:
on odkazuje na me too, to s manželkou je předpokládám vejicka na konzervativni voliče

Seš vážně natvrdlý? Cituji -
Foster v rozhovoru na CNN rozhodnutí zdůvodnil náboženským přesvědčením.
Prostě typ co se bojí že by ptáka nerudržel v kalhotech

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1934
16.7.19 09:05

Tak jestli s ním ta novinářka už dělala v minulosti rozhovor, tak si možná všiml, že po něm jede :D

Jinak znáte někdo Czechitas? Skupina, která nabízí odborné semináře v oboru IT. Je financována především z příspěvků a dotací. Ale na semináře mohou přijít jenom ženy. Mužům vstup zakázán.

Tohle třeba přijde sexistické mě. Není žádný důvod, proč by na nějakou přednášku o IT nemohl dojít muž. Zvlášť pokud jsou kurzy hrazeny částečně z mých daní. Ale ne. Je to jen pro ženy, protože to zní cool.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17306
16.7.19 09:15
@david85lbc píše:
Četl. Ta víra je pochopitelně jen zástěrka, ale rozumně použitá. Nechci dát své ženě důvod žárlit, tak odmítnu strávit noc s cizí ženou. Je to stejné, jako kdyby mě poslali na služební cestu s kolegyní, ale dali nám jen jeden pokoj, taky bych to odmítl a ani bych se nemusel před nikým obhajovat. Je to naprosto regulérní důvod, žádný sexismus.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17306
16.7.19 09:19
@david85lbc píše:

Tím myslel slib věrnosti své ženě. Zkus si to ještě jednou přečíst, někde na vzduchu, nemáš dost kyslíku ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1334
16.7.19 09:20
@Tomkins píše:
Jinak znáte někdo Czechitas? Skupina, která nabízí odborné semináře v oboru IT. Je financována především z příspěvků a dotací. Ale na semináře mohou přijít jenom ženy. Mužům vstup zakázán.Tohle třeba přijde sexistické mě. Není žádný důvod, proč by na nějakou přednášku o IT nemohl dojít muž. Zvlášť pokud jsou kurzy hrazeny částečně z mých daní. Ale ne. Je to jen pro ženy, protože to zní cool.

Daňové prostředky se vyhazují na tolik pitomostí, že o jednu víc nebo míň…

Ale za mě jsem vlastně rád, že takhle vyhraněné skupiny existují.
Protože díky tomu není moc prostor útočit na skupiny, které jsou čistě mužské (ženy nejsou vyloučené, ale fakticky tam prostě nejsou).

Mnohem horší by bylo, kdyby ty Czechitas měly v pravidlech něco jako, že muži jsou samozřejmě vítání, ale musí podepsat nějaký Code of Conduct, kde prohlásí loyalitu k jejich politice.
A podobně by si mužské spolky musely opatřovat nějaké formální ženské členy, aby mohly existovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1334
16.7.19 09:29
@david85lbc píše:

No, taky to může být celkem chytrý volební tah - získal nadstandardní publicitu a řada voličů se může ztotožnit s tím, že ukazuje absurditu, kam až systém dospěl.

Když už nic, tak by mohlo aspoň části SJW dojít, že si podřezávají větev sami pod sebou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21111
16.7.19 09:41
@david85lbc píše:

Ty jsi nejen natvrdlej/blbej, ale ani neumíš číst.

Od začátku hnutí #MeToo se „muži neustále stávají terčem útoků,“ řekl Foster. „Nedopustím, abych se ocitl v situaci, kdy by mě mohla nějaká žena obvinit,“ doplnil. Proto chtěl, aby se s novinářkou cesty zúčastnil mužský doprovod.

Zdroj: https://www.idnes.cz/…mediahub_jpl

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria