Přežil váš vztah po interrupci? Pro bezdětné

Napsat příspěvek
Velikost písma:
829
2.7.26 15:04
@Anonymní píše: Více

Partnerovi to řekni. Když mu to zatajíš, tak to váš dokonalý vztah taky naruší. V dokonalém vztahu by měla být upřímnost. Tohle je na vážný rozhovor. Teď asi poprvé ve vašem životě opravdu o něco jde, a nejen tobě, ale i jemu.
Jinak děti a zvířata jdou celkem dobře dohromady. Můžete mít oboje současně. Taky to tak mám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149919
2.7.26 17:23
@MartinL45 píše: Více

Dost velký.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.7.26 17:27

@MartinL45 to může napsat jen muž

• Citovat
  • Upravit
37661
2.7.26 18:52

Tak Ty také nevíš, jaké to je, takže se moc nekasej. Děti nemáš a ani jsi je nikdy neměla, tak jak můžeš vědět, jaké to je?! Z vlastní zkušenosti určitě ne! :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.7.26 19:14

Je dost podpásovka jít tajně na potrat a otci dítěte to zatajit, protože tušíš, že by si ho chtěl nechat. Pokud tohle chceš udělat, tak moc krásný vztah nemáte. V hezkém vztahu se totiž v takhle důležité věci nepodvádí. Myslím, že tohle udělat je prostě hnus a vztah to naruší. Nedokážu si představit, že by tohle nechalo druhého v klidu, že bys mu to udělala a čekala, že pojedete tak jako dřív.

• Citovat
  • Upravit
648
2.7.26 19:20

Není potřeba zakládat dvě diskuze o úplně stejné věci. Odpověď ti stejně nikdo nedá, protože nikdo nemá věšteckou kouli. :roll:

A mimochodem, ten vztah asi nebude až tak dokonalý, jak píšeš. Kdyby byl, tak se především nebojíš partnerovi říct tak zásadní věc, jako je těhotenství, nehledáš ujištění od cizích lidí na internetu. A pokud jsi byla opravdu stoprocentně rozhodnutá, že dítě nikdy nechceš, pak bys taky nepotřebovala zakládat opakované diskuze a hledat potvrzení svého rozhodnutí. :roll:

Řekni mu to a neustojí to a odejde hned/ neustojí to až časem, protože se mu to rozleží v hlavě, případně se to od tebe dozví zpětně
/To ustojíte oba a budete spolu happy jak dva grepy do konce života :nevim:

Pokud nemáš na to být matka, v pořádku, ale měj aspoň koule na to, abys to probrala se svým „panem dokonalým “

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78186
2.7.26 19:23

já si zase nedokážu představit, že by žena, která nechce dítě, musela dítě porodit, proto že ho otec dítěte chce, v našem demokratickém státě stále naštěstí platí to, že o svém těle legálně rozhoduje žena

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3657
2.7.26 20:59

@stinga Však rozhodnout samozřejmě může. Ale stále to dítě má otce, který by dle mého měl o svém dítěti a rozhodnutí ženy aspoň vědět.
A tedy snad vztah dvou lidí je o důvěře, atd… a ne že budu někomu tajit, že jsem těhotná a chodit na potrat a dělat jak jsem spontánně potratila, v tom horším případě. V tom lepším se budu tvářit, že jsem vůbec těhotná nebyla a dál se budu tvářit jak náš vztah je super a vše je zalité sluncem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.7.26 11:04

@stinga Přesně jak píše @Snoopy123 Není ok takhle důležité rozhodnutí partnerovi zatajit a jet si svoje, že se před lety dohodli, že žádné dítě nebude a úplně ho z toho vyšachovat. Jak by se taková nedůvěra lišila od situace, kdyby se chlap sám rozhodl, že si schválně ochranu nevezme, protože chce dítě a prostě by vůči své partnerce udělal podraz? Nijak.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky