Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
No jasně, že tohle naruší váš vztah. Jestli jsi dítě nechtěla, měli jste se chránit.
@Anonymní píše: Více
Takze on by dite pripadne chtel, ale ty se bojis ze vam narusi vztah? Nebo ceho se bojis?
Jestli se nechranite, tak otehotneni byla otazka casu ![]()
@arinecka ale bohužel se to stalo, už to nevrátím i kdybych se na hlavu stavěla. A ano obávám se, že on by chtěl.
No tak mu to neříkej a zařiď si potrat když si o tom přesvědčena viz další diskuze.
Taky jsem kdysi chtěla jít na potrat, a věř mi, že jsme byli na tom finančně určitě hůř než jste vy. Nakonec jsem to díky Bohu nedokázala.
Máme skvělého, a hodného syna. Už nejsme nejmladší, zdraví taky moc neslouží, a kolikrát jsem si už v duchu říkala, že budeme čím dál starší, a kdo by nám pak pomohl? A taky znám případ, kdy jedna moje známá neplánovaně otěhotněla, manželovi nic neřekla, a šla na potrat. On se to pak dozvěděl, a skočilo to u nich rozvodem. Nikdy jí to neodpustil.
Jaký je rozdíl mezi tím starat se o zvířata a o dítě?
jak můžeš vědět, že jste na tom byli finančně hůř než zakladatelka? líbivé řeči o ničem
@MartinL45 píše: Více
ta péče o zvířata stojí peníze, tak už na dítě nezbývá
No a tak nemohl by se starat chlap? Pokud by tedy chtěl?
Chápu že i tak vám to naruší životní rytmus ale aspoň ne tobě práci a tak…
@MartinL45 píše: Více
Zvířata obvykle nekojíš, nepřebaluješ, neuspáváš, nevodíš do školky. S dítětem se tohle většinou dělá. Zvíře naopak můžeš nechat sterilizovat, při špatném zdravotním stavu i nechat utratit. To se s dítětem obvykle nedělá. Těch rozdílů v péči je víc. Kdyžtak zkus něco pohledat na internetu.
Nikdy jsme děti neplánovali. Jsem těhotná. Partner to zatím neví, bojím se, že to naruší náš dokonalý vztah. On si to možná bude chtít nechat, ale nemáme na to dobrou životní situaci. Spíše jsem nás viděla jak si budeme v poklidu užívat jeden druhého + zvířata do stáří. Měl to někdo podobně? Pokračoval váš vztah po UPT dobře? Jsou tam výčitky?