Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Buď ráda, že máš pořád přibližně stejnou váhu. Jsou tady tací, co řeší x kilo nadváhy, nebo podváhy. To jsou potom starosti, ale řešit, jestli máš 50, nebo 51.....omlouvá Tě ta dlouhá chvíle v práci. ![]()
@Ruby6 píše:
@Paola21
Okay a žádné depky? Já celkem z toho kila mám:D
Ani ne, jsem na to zvyklá, ale tak samozřejmě je lepší, když je to -5 kg ![]()
Já taky něco málo sundala, ale už dřív. Jak se Ti to povedlo?
Mě tak kilo vždycky běhalo nahoru dolu, ale ono záleží jestli jsi před vážením byla na velké, jestli si jedla a další faktory, nebudeš mít pořád na gram stejně ![]()
@Paola21 chápu
@merlose no přestala jsem jíst po 5 odpoledne a samozřejmě zdraveji ale mlsam pořád:D teď s tím kilem jsem byla u tchýně na obědě ale to znáte určitě ![]()
Mojí tchýni radši nekomentuju, ale už je tam nahoře (nebo spíš asi v pekle), takže mám už klídek.
Na obědě jsem u ní snad nikdy nebyla.
Ale u maminky se jí taky dobře. ![]()
plus mínus tři kila a zásadně na břiše, takže mám dvoje kalhoty/sukně
![]()
Od malička jsem slýchala narážky na svou váhu vlastně je slucham do dnes. Kdyz odpovím, že. Nevím tak nelžu, přestala jsem se už jako dítě vážit a nam klid. Doma mi slapali na váhu a měli z toho hroznou svandu. Ja pak třeba tri dny nejedla. Ijistila jsem se nevazenim a nam klid. Všude u doktoru hlásím, že to nechci vědět.
Nelita, pac nemam doma vahu. Vazi me sestra na gynde kazdej pul rok a vetsinou mám v lete min, v zime vic. Ale tak max. o 3 kg, takze usuzuju, že to nejak zasadne nelita. Za minulej rok jsem nabrala 7 kg, porad mám teda vahu normalni, ale pocituju to u mrnavejch tricek, ktery jsem si nakoupila v dobe, kdy jsem mela nejnizsi vahu za poslednich pár let. Tak v tech jsem trochu narvana, ale nastesti mi staci pohlídat si jidlo, trochu se hybat a jde to jeste porad relativne dobre dolu. Ted me trapi celulitida, tu jsem nikdy nemela a letos v lete vylezla ![]()
Lítá mi to i plus mínus 5 kg
Mám totiž zvláštní období, kdy bych sežrala i slona a pak mám období, kdy nejím skoro vůbec, ne teda úmyslně, prostě to tak samo přijde a zase odejde
Ale žravé období mám častěji ![]()