Přihlášení dítěte do školky - proč se toto uvádí?

Anonymní
14.4.25 06:44

Prihlaseni ditete do skolky, proc se toto uvadi:

Dobry den, chtela jsem dite prihlasit do mš a je tam otazka na preferovanou mš..takze kdzy ho prihlasim do dvou skolek tak v te druhe mam uvadet jako preferovano tu prvni(kdyz to tak je)? Nema to pak vliv na prijeti? Kdyby ho docte prvni nevzali, tak za tu druhou budeme radi. Dekuji

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
14.4.25 07:01

Ty školky si tak rozdělí lépe ty děti, kamarádka dávala 4 přihlášky, to už mi přišlo trochu jako extrém

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
14.4.25 07:02

Ja davam 2. Ale nerada bych aby si v te druhe rekli treba ten jde do te prvni tak my ho mevemem..ta prvni je dost zadana

• Citovat
  • Upravit
652
14.4.25 07:40

Je to ok. Dají vás do školky, kterou máte preferovanou, pokud bude místo.
Píše se to tam, aby věděli, kam chcete víc, pokud byste se vešli do obou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69118
14.4.25 08:13

Tady běžné. Dostane se do první, super, ta dá druhé vědět, že je přijato tam, druhá už ho vynechá. Nedostane se do první, druhá dítě stále může přijmout. U nás už se na preference ptali před lety. A jednou budeš psát preference i na střední školy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18734
14.4.25 08:26
@Anonymní píše: Více

Taky dávám 4 :nevim: sice zřizuje městská část, jsou autonomní. Dvě mají dvě pobočky. Kdybych si nevybrala, tak to mám buď 600m nebo 2,5km :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3958
14.4.25 09:13

Já dávala loni přihlášku na 4 školky v pražské městské části, ale u nás byl problém, že dceři byly 3 roky až v říjnu toho roku. Preferencí byla první školka, kde měla dcera navíc sestru, to se už nezohledňuje, vzali dceru do námi uváděné poslední 4.školky, u všech ostatních školek byla hluboko pod čarou, u té poslední školky byla na seznamu přijatých jako předposlední. Naštěstí ji vzali. V naší městské části je přes 20 školek, tam ta komunikace mezi školkami nefunguje tak, že by si mezi sebou školky daly vědět, že je konkretní dítě do jedné přijaté.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4509
14.4.25 17:50

Dávala jsem 3 přihlášky a nevyplňovala jsem to. Do jedné se nedostala a do 2 ano. Až jsem se dozvěděla výsledky, tak jsem jen napsala e-mail do druhé školky, že dcera nenastoupí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mateřské školy na eMiminu

Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?

Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.

Pracovní listy k vytisknutí na eMiminu

PDF ke stažení a tisku zdarma.

Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin