Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Dávali jste prosím scan vysvědčení nebo musí být potvrzení ze školy? Každý mi tvrdí něco jiného. Odpověď ze supportu ještě nemám. Díky
@KacenkaKKK Je to jedno. Buď nahraj jednotlivá vysvědčení - z letošního pololetí stačí pouze výpis, který dostali. A nebo můžeš nahrát sjetinu z bakalářů nebo školaonline (nevím, co máte), kterou měly děti dostat k pololetnímu vysvědčení - pokud je na ní razítko školy a nějaký podpis.
Ale je opravdu jedno, co si vybereš
Dobrý den, máme podáno
chci se zeptat, nevíte někdo, jestli někde uvidíme počet přihlášených dětí na dané školy ještě před zkouškami? Děkuji a všem puberťákům držím palce, ať se dostanou kam chtějí, nebo jinak, ať se dostanou alespoň někam
bude to těžké. Jsme z Prahy ![]()
@Petra1003 píše: Více
po 20.2. až zpracují všechny přihlášky se předpokládám objeví stejně jako loni v databázi počty všech přihlášek i s prioritou na jednotlivých školách.
https://app.powerbi.com/view?…
Už je to tam na to předpřipravené.
@Fiba71 díky za odkaz, super, jsou tam vidět i statistiky maturit ![]()
My máme taky podáno. Dcera má dvě školy s talentovou zkouškou a pak tři učňáky, takže klasické přijímačky se nás netýkají. Zas ale musíme poladit termíny talentovek a pohovorů na učňácích. Ty si školy stanoví samy, takže se některé překrývají. Tak doufám, že školy vezmou v potaz poznámku o prioritních termínech, které jsem tam uvedla a nebudu muset řešit, že máme být v jeden den na dvou pohovorech ve dvou různých městech ![]()
@cancerka Mohu se zeptat, kde je ta záložka na komunikaci se školami?
Přihlášku jsme před chvílí odeslali - v Dipsy ji vidím, ale nic pro komunikaci se školami tam nemám. ![]()
@paja120 píše: Více
nahoře je záložka přihlášky a druhá záložka pro komunikaci, teď si nepamatuju název
Tak jsem právě odeslala přihlášku synovi. Chce jít na stavební průmyslovku, tak doufám, že to dá. Jsem z toho úplně naměkko. Syn jako vždy v klidu a nad věcí, jen matka je z toho na větvi. ![]()
@Almondea přesně tak…rodiče, především matky, to prožívají mnohem více než děti…znám to, jsem na tom úplně stejně…a počkejte až ho tam povezete
![]()
My jsme to měli loni opačně. Já jsem byla celkem v klidu, dcera nespala a šílela, že neví, jakou školu si napsat, že se nikam nedostane… Uklidnila se, až když byly přihlášky podané-to najednou zas vypadalo tak, jako kdyby už ty přijímačky proběhly:-)
Syn je právě hrozný kliďas, toho nerozhází nic a všechno řeší s takovým stoickým klidem. Mimochodem je s touhle vlastností skvělý navigátor v autě. Já šílím, že jsme se ztratili a on úplně v klidu naviguje a ještě mě uklidńuje, že jedeme správně. Když mi na dálnici uletětl stěrač, tak mi ho pomohl na nejbližší benzínce vybrat a ještě mi ho namontoval.
To bude doják!!! Jezdím kolem té školy každý den do práce, studovali tam oba mí rodiče, teď tam bude chodit syn, no je to nostalgie. ![]()
Holky, jdu si postesknout
včera jsem se dozvěděla, jaké má pořadí přihlášek příbuzná s jednou dvojkou na vysvědčení…
1.agropodnikání 2. Pedagogické lyceum 3.gymnazium
ha nevím jestli rodičům vyplo nebo co…bude tam chodí s trojkařema a jako holka v tomto oboru??? Ano, vím. Nic mi do toho není. Ale přijde mi o strašná škoda
![]()