Přijímačky 2025

Napsat příspěvek
Velikost písma:
395
10.2.25 09:31

Dávali jste prosím scan vysvědčení nebo musí být potvrzení ze školy? Každý mi tvrdí něco jiného. Odpověď ze supportu ještě nemám. Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
415
10.2.25 09:49

@KacenkaKKK Je to jedno. Buď nahraj jednotlivá vysvědčení - z letošního pololetí stačí pouze výpis, který dostali. A nebo můžeš nahrát sjetinu z bakalářů nebo školaonline (nevím, co máte), kterou měly děti dostat k pololetnímu vysvědčení - pokud je na ní razítko školy a nějaký podpis.
Ale je opravdu jedno, co si vybereš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
12.2.25 08:25

Dobrý den, máme podáno :) chci se zeptat, nevíte někdo, jestli někde uvidíme počet přihlášených dětí na dané školy ještě před zkouškami? Děkuji a všem puberťákům držím palce, ať se dostanou kam chtějí, nebo jinak, ať se dostanou alespoň někam :( bude to těžké. Jsme z Prahy :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
403
12.2.25 08:29
@Petra1003 píše: Více

po 20.2. až zpracují všechny přihlášky se předpokládám objeví stejně jako loni v databázi počty všech přihlášek i s prioritou na jednotlivých školách.

https://app.powerbi.com/view?…

Už je to tam na to předpřipravené.

https://www.vzdelavanivdatech.cz/sekceSS1.php

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2986
12.2.25 11:13

@Fiba71 díky za odkaz, super, jsou tam vidět i statistiky maturit :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
864
12.2.25 14:14

My máme taky podáno. Dcera má dvě školy s talentovou zkouškou a pak tři učňáky, takže klasické přijímačky se nás netýkají. Zas ale musíme poladit termíny talentovek a pohovorů na učňácích. Ty si školy stanoví samy, takže se některé překrývají. Tak doufám, že školy vezmou v potaz poznámku o prioritních termínech, které jsem tam uvedla a nebudu muset řešit, že máme být v jeden den na dvou pohovorech ve dvou různých městech :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
415
14.2.25 12:32

@cancerka Mohu se zeptat, kde je ta záložka na komunikaci se školami?
Přihlášku jsme před chvílí odeslali - v Dipsy ji vidím, ale nic pro komunikaci se školami tam nemám. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2986
14.2.25 15:07
@paja120 píše: Více

nahoře je záložka přihlášky a druhá záložka pro komunikaci, teď si nepamatuju název

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
415
14.2.25 15:20

@cancerka Děkuji. Jsem to ale slepoň, já to neviděla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11444
14.2.25 17:51

Tak jsem právě odeslala přihlášku synovi. Chce jít na stavební průmyslovku, tak doufám, že to dá. Jsem z toho úplně naměkko. Syn jako vždy v klidu a nad věcí, jen matka je z toho na větvi. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
14.2.25 18:20

@Almondea přesně tak…rodiče, především matky, to prožívají mnohem více než děti…znám to, jsem na tom úplně stejně…a počkejte až ho tam povezete :lol: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1188
14.2.25 18:36

My jsme to měli loni opačně. Já jsem byla celkem v klidu, dcera nespala a šílela, že neví, jakou školu si napsat, že se nikam nedostane… Uklidnila se, až když byly přihlášky podané-to najednou zas vypadalo tak, jako kdyby už ty přijímačky proběhly:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11444
14.2.25 18:43

Syn je právě hrozný kliďas, toho nerozhází nic a všechno řeší s takovým stoickým klidem. Mimochodem je s touhle vlastností skvělý navigátor v autě. Já šílím, že jsme se ztratili a on úplně v klidu naviguje a ještě mě uklidńuje, že jedeme správně. Když mi na dálnici uletětl stěrač, tak mi ho pomohl na nejbližší benzínce vybrat a ještě mi ho namontoval.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11444
14.2.25 18:45

To bude doják!!! Jezdím kolem té školy každý den do práce, studovali tam oba mí rodiče, teď tam bude chodit syn, no je to nostalgie. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.2.25 08:38

Holky, jdu si postesknout :,( včera jsem se dozvěděla, jaké má pořadí přihlášek příbuzná s jednou dvojkou na vysvědčení…
1.agropodnikání 2. Pedagogické lyceum 3.gymnazium :zed: :zed: ha nevím jestli rodičům vyplo nebo co…bude tam chodí s trojkařema a jako holka v tomto oboru??? Ano, vím. Nic mi do toho není. Ale přijde mi o strašná škoda :,( :,( :,(

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

O Budulínkovi