Přijímačky na osmiletá gymnázia 2026

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4003
17.5.26 13:44

Jinak kdyz jsem v ramci sve hloubkove analyzy koukala i na vysledky zverejnene skolami, dospela jsem k nazoru, ze kam nechceme poznam uz podle nesmyslneho razeni vysledku nekterych :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
17.5.26 14:33

@šalvěj
Podle registračních čísel, že jo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
678
17.5.26 14:38
@šalvěj píše: Více

Stejné pocity jsem měla, když jsem se koukala na výsledkové listiny. „Náš“ gympl měl nejlogičtější řazení :mrgreen: a to mi přišlo jako potvrzení, že jsme si vybrali správně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4003
17.5.26 14:50
@Baby.Lasagne píše: Více

Presne. A nejlepsi je, ze to u nekterych i naprosto odpovida mym dojmum z DOD :mrgreen:
A vsechny nase priority razeni skvele :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4003
17.5.26 14:50
@bonpari píše: Více

Ano, pracne, ale pekny obrazek :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
67791
17.5.26 15:04
@zrcadlo píše: Více

On nemusi byt z MB. Ja mam kamarady, co bydli mezi a dopravne ok do MB, ale oni kazdy den jezdi do prace do Prahy. Tak mozna ty rodice taky premysli takto.
Ale je to vopruz byt na sobe zavisli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
678
17.5.26 15:13
@šalvěj píše: Více
Řeknu na rovinu, mě absolutně odrazil prodej vánočních blbostí během DOD. Třeba jsem se byla podívat v prosinci na gymnasiu Gutha Jarkovského v Truhlářské a měli tam improvizovaný prodej cukroví a dalšího typicky vánočního zboží a to jsem si řekla, že fakt ne, nejdu sem nakupovat. To stejné měli na Arcigu. Za mě teda naprosto NE.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
67791
17.5.26 15:16

@Baby.Lasagne
Na Truhle me totalne odradily uz webovky. Tam jsme ani nesli se kouknout. :mrgreen:
Pro me nejhorsi DOD proste Stola. Ja si nemuzu pomoc, ale tam jsme vedeli hned, ze ji skrtame.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4003
17.5.26 15:24

@zuzu224 Naprosty souhlas, tento rok evidentne odradily vice schopnych :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4003
17.5.26 15:27
@Baby.Lasagne píše: Více

Jejich podani prijimacek je pry podobny chaos jako web a DOD, ale slysela jsem o teto skole i hodne dobreho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4003
17.5.26 15:49

Tam bude pristi rok taky naval :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
144
17.5.26 16:38

My jsme maximálně spokojeni. Nejen, že se syn dostal tam, kam chtěl nejvíc, ale bude jezdit do školy asi 28 min s jedním přestupem.

Vím o dětech, co budou jezdit do školy i 55 min.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
468
17.5.26 16:59

@cherryinbloom Tak to vychází dost dobře :palec: my to máme s přestupem na Zličíně a 38 minut v MHD. Nic extra, ale mohlo by být hůř. Líbí se mi, že mu škola začíná až v 8:30 :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
144
17.5.26 17:21
@Irena84 píše: Více

Tak to máte taky ještě dost pěkný. My to budeme mít tak v rozmezí 25-28 min, podle toho, jaký spoj chytne. 8:30 je luxusní začátek :D

Já jen doufám, že tam chytne dobrý kolektiv, přece jen spolu budou trávit dalších 8 let.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
468
17.5.26 18:09
@cherryinbloom píše: Více

Vy to máte úplně parádní spoj :palec: Školní kolektiv si tady asi manifestujeme všechny. Jsem zvědavá, kdy se ke mě dostanou nějaké informace ze školy, zatím jsem viděla jen seznam přijatých, tak snad příští týden něco dorazí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mateřské školy na eMiminu

Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?

Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.

Pracovní listy k vytisknutí na eMiminu

PDF ke stažení a tisku zdarma.

Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin