Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Jinak kdyz jsem v ramci sve hloubkove analyzy koukala i na vysledky zverejnene skolami, dospela jsem k nazoru, ze kam nechceme poznam uz podle nesmyslneho razeni vysledku nekterych ![]()
@šalvěj píše: Více
Stejné pocity jsem měla, když jsem se koukala na výsledkové listiny. „Náš“ gympl měl nejlogičtější řazení
a to mi přišlo jako potvrzení, že jsme si vybrali správně.
@Baby.Lasagne píše: Více
Presne. A nejlepsi je, ze to u nekterych i naprosto odpovida mym dojmum z DOD ![]()
A vsechny nase priority razeni skvele ![]()
@zrcadlo píše: Více
On nemusi byt z MB. Ja mam kamarady, co bydli mezi a dopravne ok do MB, ale oni kazdy den jezdi do prace do Prahy. Tak mozna ty rodice taky premysli takto.
Ale je to vopruz byt na sobe zavisli.
@šalvěj píše: VíceŘeknu na rovinu, mě absolutně odrazil prodej vánočních blbostí během DOD. Třeba jsem se byla podívat v prosinci na gymnasiu Gutha Jarkovského v Truhlářské a měli tam improvizovaný prodej cukroví a dalšího typicky vánočního zboží a to jsem si řekla, že fakt ne, nejdu sem nakupovat. To stejné měli na Arcigu. Za mě teda naprosto NE.
@Baby.Lasagne
Na Truhle me totalne odradily uz webovky. Tam jsme ani nesli se kouknout. ![]()
Pro me nejhorsi DOD proste Stola. Ja si nemuzu pomoc, ale tam jsme vedeli hned, ze ji skrtame.
@zuzu224 Naprosty souhlas, tento rok evidentne odradily vice schopnych ![]()
@Baby.Lasagne píše: Více
Jejich podani prijimacek je pry podobny chaos jako web a DOD, ale slysela jsem o teto skole i hodne dobreho.
My jsme maximálně spokojeni. Nejen, že se syn dostal tam, kam chtěl nejvíc, ale bude jezdit do školy asi 28 min s jedním přestupem.
Vím o dětech, co budou jezdit do školy i 55 min.
@cherryinbloom Tak to vychází dost dobře
my to máme s přestupem na Zličíně a 38 minut v MHD. Nic extra, ale mohlo by být hůř. Líbí se mi, že mu škola začíná až v 8:30 ![]()
@Irena84 píše: Více
Tak to máte taky ještě dost pěkný. My to budeme mít tak v rozmezí 25-28 min, podle toho, jaký spoj chytne. 8:30 je luxusní začátek ![]()
Já jen doufám, že tam chytne dobrý kolektiv, přece jen spolu budou trávit dalších 8 let.
@cherryinbloom píše: Více
Vy to máte úplně parádní spoj
Školní kolektiv si tady asi manifestujeme všechny. Jsem zvědavá, kdy se ke mě dostanou nějaké informace ze školy, zatím jsem viděla jen seznam přijatých, tak snad příští týden něco dorazí.
Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?
Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.
PDF ke stažení a tisku zdarma.
Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.